هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
صبح بچه ها داشتن میرفتن کلاس
با سر وصداشون بیدارشدم
زهرا۲: زهرا کلاس نداری؟!
من: آره
خیلی خوابم میومد
دیشبم دیر خوابیدم
۳ونیم
واقعا میخواستم گریه کنم
️
بعد که خواستم از تختم برم پایین یادم اومد ندارم
+نه ندارم
و خوابیدم(نورم با تمام قدرت تو چشام بود پتو رو گرفتم رو صورتم)
پن: این ترم خیلی از همه لحاظ تحت فشارم
اکثر وقتایی که میخوابمم خوابای چرت و پرت میبینم(خیلی زیاد!)
خورد و خوراکمم بالا رفته(ترم پیش اینجوری نبودم اینا اکثرا عصبیه
️)
دلمم تو اتاق میگیرهو باید حداقل هفته ای دوباربرم بیرون و این هفته که نشده برم دارم میمیرم
️
از ۵شنبه که رفتم جزوه پرینت گرفتم دیگه جایی نرفتم -
Aqua
فکرکنم اینو خود آلا زده
دیگه از مهندسی معکوسم گذشته کپی برابر اصله -
خب این اولین باره که تو خرید اینترنتی سرم کلاه رفته
۹۷ هزارتومن هیچ شد
مسئله اینجاست فروشگاهی که سفارش دادم واقعا وجود داره تو تهرانه حتی نماد اعتماد الکترونیک هم داشت آدرس شماره تلفن
خوبه فقط ۹۷ تومن بود -
سفارشی از طرف یکی از بچه ها -
من هیچوقت موقع خرید این افکار رو ندارم ولی جوانب احتیاط رو رعایت کردن یه بحث دیگه است هیچوقت نترسیدم ازم دزدی بشه یا بگم وای الان دزدیه ولی شماهم زیادی بیخیالید این فکرکنم عوارض پول بی قید و شرط در اختیار داشتنه
من اگه سه ملیون واسه یه چیز اینترنتی پول بدم حتما کدرهگیری رو نگه میدارم و چک میکنم که برسه -
من هیچوقت موقع خرید این افکار رو ندارم ولی جوانب احتیاط رو رعایت کردن یه بحث دیگه است هیچوقت نترسیدم ازم دزدی بشه یا بگم وای الان دزدیه ولی شماهم زیادی بیخیالید این فکرکنم عوارض پول بی قید و شرط در اختیار داشتنه
من اگه سه ملیون واسه یه چیز اینترنتی پول بدم حتما کدرهگیری رو نگه میدارم و چک میکنم که برسهGharibe Gomnam عذر خواهم منظورمو بد بیان کردم...
من گریزی به اون خاطره ی موبایل خریدنتون زدم راستش .و با اون یه شوخی ریزی داشتم .عذر خواهمGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زیادی بیخیالید این فکرکنم عوارض پول بی قید و شرط در اختیار داشتنه
من اگه سه ملیون واسه یه چیز اینترنتی پول بدم حتما کدرهگیری رو نگه میدارم و چک میکنم که برسهخیر .کد رهگیری و اینا رو که نگه میدارم ولی دیگه چکو زمانی میکنم که یادم بیاد ....
نه خب اگه بخاد بدزده من میخوام چیکار کنم؟هیچی پس نگران چیزی نیستم
البته پولی که خودت درش بیاری و مال خودت باشه که دیگه شرط و قیدشو خودت تنظیم میکنی، -
ای کاش همون دختر بچه زبون دراز شیطون میموندم و هیچوقت بزرگ نمیشدم
️
-
@ma-a گربه دنبال خرگوشه ، خرگوش دنبال هویج
و هویج چونکه داره شکار گربه ( گربه وحشی ) میشه و به هویجش نمیرسه گریه میکنه ( اشکش رو ببین )
-
Gharibe Gomnam عذر خواهم منظورمو بد بیان کردم...
من گریزی به اون خاطره ی موبایل خریدنتون زدم راستش .و با اون یه شوخی ریزی داشتم .عذر خواهمGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من اگه سه ملیون واسه یه چیز اینترنتی پول بدم حتما کدرهگیری رو نگه میدارم و چک میکنم که برسهخیر .کد رهگیری و اینا رو که نگه میدارم ولی دیگه چکو زمانی میکنم که یادم بیاد ....
البته پولی که خودت درش بیاری و مال خودت باشه که دیگه شرط و قیدشو خودت تنظیم میکنی،@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Gharibe Gomnam عذر خواهم منظورمو بد بیان کردم...
من گریزی به اون خاطره ی موبایل خریدنتون زدم راستش .و با اون یه شوخی ریزی داشتم .عذر خواهممن واقعا ناراحت نشدم ولی امیدوارم شماهم ناراحت نشده باشید
من همیشه تلاش میکنم جوری صحبت نکنم که طرف فکرنکنه عصبانی یا جدیم ولی متاسفانه همیشه همین حسو به مخاطبم القا میکنم
خلاصه اصلا لازم نبود عذرخواهی کنیدGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
البته پولی که خودت درش بیاری و مال خودت باشه که دیگه شرط و قیدشو خودت تنظیم میکنی،منم نگران نیستم ولی اگه ۳ ملیون پولو بدزده من واقعا یه کاری میکنم
شکایتی چیزی مراحل شکایت تو فضای مجازی راحت تره فکرکنم
منظور من اون پول دراوردن خود ادم نبود ؛ هرچند من پولی که خودم در میارم رو راحت خرج نمیکنمالبته که پولی که بقیه بهم میدادن هم راحت خرج نمیکردم
ولی خسیس هم نیستم -
رفتیم دندون پزشکی
دکتره اعصاب نداشتااا
تو راهرو داد میزنی هووی ابراهیمی بیا اینجا ابراهیمی هم خانم بوداااا خود دکترم اقا بود دیگه من گفتم الان اگه این ابراهیمی کاراموز اقا بود با چکش میزد پس کلش
بیمار بهش میگه اقای دکتر این سیم کشی اینجوریه میگه به من چه
خدایی دکتر خوبیه همیشه اینجوری نیست فقط باید دعا کنی وقتی میری پیشش اعصاب داشته باشه