هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آدم تو یه رنج سنی یا زمانی میترسه از تنهایی
میترسه تنها بمونه
شاید بخاطر فرار از خودشه،چیزایی که بهش تلقین کردن و اونقدر گفتن که خودشم به اون باور رسیده
ولی هررررر طور باشه ادم نباید فرار کنه باید یکم تنها بمونه با خودش تا بفهمه اون حرفا و رفتار ها اشتباهه که تنها ترین راهشم همینه
ادم هیچ وقت با موفقیت رسیدن با تایید گرفتن از بقیه اعتماد بنفس نمیگیره تنها شدن با خودت درگیر شدن با خودت فقط درستش میکنه
منظورم این نیستا ادم تنها باشه و گوشی بگیره دستش،نه بلکه با خودش به همه چی فکر کنه و منطقی فکر کنه و اشتباهاتش رو قبول کنه خوبیاشم قبول کنه و باور کنه که اون لحظه بهترین راهی که به ذهنش رسیده همون بوده و راه دیگه ای پیدا نکرده پس نباید بخاطر یه تصمیم اشتباه خودشو سرزنش کنه ولی باید از اون هم یه درس خیلیییییییییی درست حسابی بگیره و اون درس بزرگش کنه
بنظرم معنی توبه ای که خدا میگه هم همینه…
.
.
.
پ.ن:دوست دارم نظر هاتونو بدونم البته بدون دعوا و تعصب ممنون میشم -
بعضی حس ها هستن میان سراغت و قصد رفتن ندارن
دلیلش هر چیزی میتونه باشه ممکنه فکر کنی تا دلیلش رو پیدا کنی بهترش کنی ولی چند تا دلیل بیاری و ندونی که پی کدومش بدوئی ولی کمال گرایی نذاره بری پی دلایلش چون زیادن و برات سخت میاد و مغزت فرار میکنه
و این بیشتر بسوزونتت که هیچ کدوم از دلایل حتی ذره ای تقصیر تو نیست
ولی مهم نیست
واقعا خیلی چیزا مهم نیست
خیلی چیزا رو راحت میشه نادیده گرفت
داشتم با یکی صحبت میکردم میگفت اگه تو ذهنتو درگیر درست شغلت کنی و وقت نداشته باشی اصلا توجه کنی به اون حس پس چرا این کار رو نمیکنی؟!
راست میگفت،همیشه نشستن و فکر کردن و غصه خوردن و رفتن تو افسردگی آسووووون ترین راه چارست
ولی اسمش معلومه زندگی،زندگی بدون جنگیدن به دست نمیاد یه چیزی هم بگم بنظر من حتی نفس کشیدنت هم یه جنگه برای زندگی کردن حالا بقیه نظر من اینه که پا شدن و راه حل پیدا کردن و دنبال اون راه حل رفتن زندگی کردنه
یه کتاب میخوندم میگفت ادم بخواد ناراحت باشه حرص بخوره الان اون نقطه ای که نشستی هزار تا دلیل میتونی پیدا کنی اگه بخوای لذت ببری هزار و یک دلیل…
#تودلی -
بنظرم آدم هیچ وقت حتی خودش نمی تونه کامل خودش رو بشناسه چون به هر حال هرکسی نیمه تازیک داره دیگه که نمی خواد حتی به خودش اعتراف کنه ولی خب یه تصور نسبی از خودش قطعا داره و ایت تصور قطعا ۹۰ درصد با تصور بقیه از تو متفاوته ممکنه تو یه کلمه نا خواسته از دهنت بیرون بیاد در حالی که منظورت اصلا اون نیست ولی طرف مقابل تو وضعیت خوبی نباشه و ختی خیلی بدتر برداشت کنه حرفتو و اون حرفت هیچ وقت از یادش نره و رفتارش با تو متفاوت تر بشه ولی تقصیر تو تو این ماجرا خیلی کمه عذاب وجدان لازمه نه برای اینکهخودتوسرزنش کنی بخاطر اشتباهت ولی باید درس بگیری که دیگه این اشتباه رو نکنی
یا مثلا تو نیاز به تنهایی داشته باشی و بخوای چند روز تنها باشی و نتونی طبق انتظار طرف مقابل رفتار کنی و نظرش راجبت عوض بشه ولی تو مسئول این نیستی
#تودلی -
ولی من به این نتیجه هم رسیدم که هیچکس موندنی نیست حتی مادر ادم حداقل خودش نخواد ازت جدا بشه مرگ جدا میکنه
به هیج وجه نباید وابسته کسی شد یا از تنهایی ترسید
البته این ترس از تنهایی تمرین لازمه هاااا تو زندگی هیچ چیزی بدون تمرین به دست نمیاد…
حتی به نظر من میگن فلانی تو فلان چیز استعداد خیلی خوبی داره دلیلش فقط تمرین زیاد تو اون حوزست… -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli چی میگفت مگه
چرت و پرت، فقط اعصابمو بهم ریخت
منم یه دونه داشتم تاملند بلاک کرده بودمش کلا
دقیقا باید همینکارو باهاش بکنم
Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هرچقدرم معده ام درد بگیره مهم نیست از بامیه نمیگذرم
عالیه
-
ولی بعضی حس ها هستن حتی خودتم درگیر کار دیگه ای هم کنی بازم اذیتت میکنه طوری که نتونی اون کار رو انجام بدی
حتی تو خواب کابوس اون حس رو ببینی
حتی منشا رو هم حل کنی بازم نتونی خلاص بشی
راه حلشو نمی دونم الان
ولی یه روزی پیدا میکنم و قطعا خراب میکنه این حس اضافه حداقل امروزمو
قطعا این همه حرفم صد درصد عملی نمیشه که ولی حتی اگه بیست درصدشم عملی بشه خیلی با ارزشه
ولی منم به شخصه اینطوری ام که به یه کاری خیلی فکر کنم و اهمال کاری کنم یهو بعد مدت ها میبینم اون کار برام عادت شده -
سلام من تصمیم گرفتم یه متن تودلی طولانی (شاید دو قسمتی( و خدافظی بنویسم،چون هرچیزی که مینویسی میمونه دلم خواست اگه سال ها بعد گذرم به اینجا خورد.این آخرین متنی باشه که از من به یادگار مونده
راستشو بخواید شاید کنکور همیشه یک مسئله مرگ و زندگی بود از خیلی سن کم و این باعث شد این مسیر خیلی فرسوده کننده باشه برام.من به این ایمان دارم که تلاش انسان ها بی نتیجه نمیمونه و هرکسی یه جایی نتیجه تلاشش رو میبینه.
توی این سال ها من با ادم های شگفت انگیزی آشنا شدم چه مجازی چه تو دنیای واقعی خیلی وقت ها اون ها حتی نمیدونستن ولی من خیلی ازشون یاد گرفتم.من بخاطر Narges_ اینجا اومدم و شاید هیچ وقت به اون شکل چیزی نگفتم و بیشتر خواننده بودم واحتمالا توی تایپک سوال شرکت نکردم.اما کسایی که اینجا میشناسم همیشه برام قابل ستایشن و جزو معدود افرادی هستند که به هرشکلی میتونن بهم کمک میکنند چه همدیگر رو بشناسند و چه نه.من میدونم خیلی بچه های اینجا که کنکور دارن چقدر دارن سخت تلاش میکنن و چقدر انسان های متعهدی هستند که با حال خوب و بد ادامه میدن.
نرگس جزو عزیزترین و دورترین رفیقامه که تو هر حالی بوده ادامه داده و منتظرم خفن ترین دانشگاه ببینمش
ari_14 جزو پرتلاش ترین انسان هاست که همیشه از قوی بودنش یاد کردم.Aqua فکر کنم الان تنها کسیه که جواب سوال بچه ها رو میده و جزو معدود افرادیه که حواسش هست اگه منشنی بی جواب مونده جواب بده و خب قراره شریف بینیمش.هویججج واقعا خودش خبر نداره ولی "روحیه فایتینگ" داره و خیلی روی من تاثیر گذاشته اینکه که انقدر پر از زندگیه همیشه ازش یاد گرفتم و برام باقی مونده Blue28 جزو مهربونتریناست و خب با اینکه صحبتی نداشتیم (دورادور میشناسمش:)))
خیلی برام ارزشمند بود برام" ترین" نوشت.Anzw 18 خیلی عزیزه برام چون حواسش بود بهم در عین حالی که یکبار صحبت کردیم :*))) و خیلی خوشم میاد که فوتبالیه و انقدر اطلاعات دارههه و مطمئنم میدرخشه.f.nalist جزو خفن ترین بچه های اینجاست که بنظرم انسان های کمیابیه که یادگیری درست رو ترجیح میده به موج بی سوادی و ممنونم که سوال های رندوم من رو همیشه به کامل ترین شکل جواب میده.
Hako نازترینه که با وجود شرایط سخت داره ادامه میده و قراره قویتر بشه Zahra.HD جرو با معرفت تریناست که چندباری سوال پرسیدم و وقتی گفت اره یادمه چتمون هنوز هست واقعا قلبم ذوب شد که انقدر حواسش هست و حرفاش خیلی بهم کمک کرد .Comrade آدم چند بعدیه ایه که قراره یه نیتجه خفن از کنکور بگیره .
امیدوارم کسی رو فراموش نکرده باشم ولی هرکسی که حتی یکبار به من محبتی کردی و اثری ازش برام مونده رو سعی کردم بنویسم.امیدوارم همتون بدرخشید سال های شگفت انگیزی در پیش داشته باشید، خودتون رو دوست داشته باشید و بهترین ها براتون رخ بده.
عیدتون پیشاپیش مبارک️
️
_نسترن و سلما هم واقعا جاشون همیشه خالیه
امیدوارم هرجا هستن سلامت باشن. -
و در آخر کلاسش را پیچاند و برگشت خانه.