هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این پست پاک شده!
-
Comrade سلام
یه مقدار سیستم سر روشن شدن اذیت میکنه که خب نمیتونم تشخیص بدم از کیسه یا مانیتور ولی خب چون آنتی ویروسم سر فیلترینگ غیر فعاله میترسم ویروس باشه
یه دفعه که روشن شد مجبور به ریستارتش شدم(خودش امکانشو گذاشته بود در حالی که هنوز کامل روشن نبود)
یه دفعه هم صفحه کاملا سیاه بود و فقط یه خط تیره ی سفید چشمک زن بالای صفحه اومده بود که کلا سیستم رو خاموش کردم دوباره روشنش کردم...
اینا میتونه نشونه ی ویروس باشه؟Narges_ سلام، با توجه به این که گفتید یه دفعه روشن شده بود و ری استارت کردید، پس تصویر روی مانیتور دیدید؟ اگر اینطوور باشه که بعیده مشکل از مانیتور باشه، البته اگر یه سیستم یا یه لپ تاپ دیگه در اختیار داشته باشید راحت میشه تست کرد مانیتور درسته یا نه.
مسئله بعد که الان کار میکنه کامل؟ در اون صورت مشکل از ویندوزه(یا ویروسی شده یا مشکل نرم افزاری پیدا کرده) و قطعات دیگه خیلی بعیده مشکلی داشته باشن. -
یک منفی رو خنثی کردم
️
-
Narges_ سلام، با توجه به این که گفتید یه دفعه روشن شده بود و ری استارت کردید، پس تصویر روی مانیتور دیدید؟ اگر اینطوور باشه که بعیده مشکل از مانیتور باشه، البته اگر یه سیستم یا یه لپ تاپ دیگه در اختیار داشته باشید راحت میشه تست کرد مانیتور درسته یا نه.
مسئله بعد که الان کار میکنه کامل؟ در اون صورت مشکل از ویندوزه(یا ویروسی شده یا مشکل نرم افزاری پیدا کرده) و قطعات دیگه خیلی بعیده مشکلی داشته باشن.Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_ سلام، با توجه به این که گفتید یه دفعه روشن شده بود و ری استارت کردید، پس تصویر روی مانیتور دیدید؟
بله تصویر اومد که امکان ریستارت داشتم
اگر اینطوور باشه که بعیده مشکل از مانیتور باشه، البته اگر یه سیستم یا یه لپ تاپ دیگه در اختیار داشته باشید راحت میشه تست کرد مانیتور درسته یا نه.
آها
مسئله بعد که الان کار میکنه کامل؟
الان کامل اوکیه باز روشنش کردم هیچ مشکلی نداره....
در اون صورت مشکل از ویندوزه(یا ویروسی شده یا مشکل نرم افزاری پیدا کرده) و قطعات دیگه خیلی بعیده مشکلی داشته باشن.
ممنونم
-
Michael Vey
بد نیستم شکر.
جانم عزیزم امیدوارم حل بشه زودتر... یعنی اون پرنیای پرتلاش قوی که این دو سال دیدمش مطمئنم دیر یا زود از پس همه شون بر می آد🤌
Anzw 18 ممنونم ازت :> خیلی تو مهربونی.. :>
-
هعی زندگی
-
Comrade اینم حرفیه.
من از لباسگرم و لباس زیاد بدم میاد.:")
-
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_ سلام، با توجه به این که گفتید یه دفعه روشن شده بود و ری استارت کردید، پس تصویر روی مانیتور دیدید؟
بله تصویر اومد که امکان ریستارت داشتم
اگر اینطوور باشه که بعیده مشکل از مانیتور باشه، البته اگر یه سیستم یا یه لپ تاپ دیگه در اختیار داشته باشید راحت میشه تست کرد مانیتور درسته یا نه.
آها
مسئله بعد که الان کار میکنه کامل؟
الان کامل اوکیه باز روشنش کردم هیچ مشکلی نداره....
در اون صورت مشکل از ویندوزه(یا ویروسی شده یا مشکل نرم افزاری پیدا کرده) و قطعات دیگه خیلی بعیده مشکلی داشته باشن.
ممنونم
-
از نوروبیون متنفرم.
-
از آمپول متنفرم.
-
از مریض شدن متنفرم.
-
از اینکه قرار باشه امتحان بافتمم تر بزنم متنفرم.
-
-
ای کاش میدونستم امشبم برنامس یا نه