هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
به جای دارم می رسم برای حال و روزم و این همه فکر و ذهن خسته تن خسته
و فشار حجم کار ها
دیگه گریه هم نمی تونم کنم حداقل اروم بشم
هوفففف این یک هفته سنگین م بیاد بگذره بره
از اینجا برم
خیلی خیلی خسته شدم.
چقدر گزارش کار آزمایشگاه
کوییز حجم سنگین فیزیک و
شیمی که اصلا نرسیدم بخونم درستهوففف. چرا همه چی نشد طبق تصوارتم!؟؟؟
چرا انقدر زندگی سخت.
من مگه چقدر می تونم از این بدن کار بکشم؟! -
@b65ffcbd178765
نمی دونم
تا موفقعیت چی ترجمه بشه
دوست داشتم بیا که شیمی بخونم ولی انقدر درگیر فیزیک و از فیزیک و ترم قبلم ریاضی بودم که کمترین چیزی که می خونم شیمیه
و حالا آزمایشگاه شیمی هم درپیش دارم
و وقت ندارم روز ها هم به شدت سنگینه
پنجشنبه صبح هم کلاس ه
فردا 3 تا کلاس
و من تقیربا 1 ونیم روز وقت دارم که درسامو بخونم گزارش ها آزمایشگاه اماده کنم
آزمایشگاه ها بعدی اماده باشم برای کوییز ها اماده باشممسئله خیلی داریم باید حل کنم کلی سوال شیمی و تمرین و تکلیف مونده برای هفته دیگه باید اماده کنم
و واقعا بدنم دیگه شب ها از حال میره
تو این خوابگاه هم که ادم آرامش نداره چند ساعته بهشون گفتم بزارید بخوابم نمی شه بااین سر و صدا خنده هاشونولی اره خداروشکر که فقط تمام این سختی ها برای رشته ای هست که دوستش دارم هرچند تا اینجا منطبق نبود همش بر طبق چیزی که فکر می کردم
مرسی
-
Ramos9248 میدونم چی میگی امیر ولی اونطور بنظرم بهتره
بابای من سبیل داره ولی هرکی سبیل داره بابای من نیست
️ هرکی که تلاشگره تلاشگر ترین نیست
-
@b65ffcbd178765
نمی دونم
تا موفقعیت چی ترجمه بشه
دوست داشتم بیا که شیمی بخونم ولی انقدر درگیر فیزیک و از فیزیک و ترم قبلم ریاضی بودم که کمترین چیزی که می خونم شیمیه
پنجشنبه صبح هم کلاس ه
فردا 3 تا کلاس
آزمایشگاه ها بعدی اماده باشم برای کوییز ها اماده باشممسئله خیلی داریم باید حل کنم کلی سوال شیمی و تمرین و تکلیف مونده برای هفته دیگه باید اماده کنم
تو این خوابگاه هم که ادم آرامش نداره چند ساعته بهشون گفتم بزارید بخوابم نمی شه بااین سر و صدا خنده هاشونولی اره خداروشکر که فقط تمام این سختی ها برای رشته ای هست که دوستش دارم هرچند تا اینجا منطبق نبود همش بر طبق چیزی که فکر می کردم
مرسی
-
@b65ffcbd178765
نمی دونم
تا موفقعیت چی ترجمه بشه
پنجشنبه صبح هم کلاس ه
فردا 3 تا کلاس
مرسی
این پست پاک شده! -
jahad_121 میدونم خیلی سخته تو این راهی که میری بالا پایین داره ولی اخرش به مقصدی که میخای میرسی دووم بیار قوی باشو تلاش کن حتی روزایی که حالت خوب نیست برای هدفت در هر حال
@b65ffcbd178765
واقعا
اره راست میگید
سعی مو می کنم به خوبی پیش برم
و تلاشمو بکنم.
مرسی -
شب همگی بخیر
-
jahad_121 موفق باشی
انشالله همه به هدفایی که دارن برسن
یادتم باشه امروزتو برای همین امروز تلاش کن
و ثابت کن خودتو
از خدا میخام که فقط حواسش به کسایی که تو راه هدفشون دارن قدم میزارن و مثل هم سن سالای خودشون نیستن بقولی عاقلن پشت پناهشون باشه
️ تو هم نگران چیزی نباش میگذرن این روزا کی گذشتشو میبینه هیشکی
-
این پست پاک شده!
-
jahad_121 موفق باشی
انشالله همه به هدفایی که دارن برسن
یادتم باشه امروزتو برای همین امروز تلاش کن
و ثابت کن خودتو
از خدا میخام که فقط حواسش به کسایی که تو راه هدفشون دارن قدم میزارن و مثل هم سن سالای خودشون نیستن بقولی عاقلن پشت پناهشون باشه
️ تو هم نگران چیزی نباش میگذرن این روزا کی گذشتشو میبینه هیشکی
@b65ffcbd178765
ممنونم ماهلین🩵
لطف داری
اره واقعاا.ان شاء الله خدا کمک همون کنه و به خوبی به اهداف مون برسیم و زندگی شون کنیم
-
-
jahad_121 میدونم خیلی سخته تو این راهی که میری بالا پایین داره ولی اخرش به مقصدی که میخای میرسی دووم بیار قوی باشو تلاش کن حتی روزایی که حالت خوب نیست برای هدفت در هر حال
-
@b65ffcbd178765
ممنونم ماهلین🩵
لطف داری
اره واقعاا.ان شاء الله خدا کمک همون کنه و به خوبی به اهداف مون برسیم و زندگی شون کنیم
این پست پاک شده! -
@b65ffcbd178765
ممنونم ماهلین🩵
لطف داری
jahad_121 انشالله هیچ تلاشی بی جواب نمیمونه مطمعن باش.
خیلی خوشحال میشم کسایی مثل شماها هستید که رو پای خودتون وایسادین و تلاش میکنید..کسایی هم دیدم که بدون هیچ تلاشی..و این خودش دو هیچ از اونا جلویی و راهت درسته.
موفق باشی کسایی مثل شماها باید برن بالا بالاها(منم جزوشون)🥰 من دانشگاهی نیستم فعلا انشالله که میرسم