هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشگاه اوکیه
خوابگاه یکم دشوار ه -
بعد
از طرفی
باعث میشه دیدی به بقیه دانشگاه ها هم داشته باشمو البته نمی دونم مهمان بشم چه محدودیت ها از طرف دانشگاه مقصد برام لحاظ میشه
-
چطور
حالا
من استاد شیمی و ریاضی مو قیدشون و بزنممممواییی شیمی مون فوق العاده
-
حالا انگار
همین حالا موافقت کردن منم دارم می رم
ولی احتمالا یک بار می رم
از این ترم ها
️
اگر بشه
باید روزوممه ببرم بالا معدلمم اوکی باشه -
@ma-a
برو دکتر برا گلودردت دیفن هیدرامین و دگزامتازون بنویسه چون داروخونه بدون نسخه بهت نمیده دگزامتازون رو
بعد قاطیشون کن قرقره کن برا گلودرد خوبه
قرص لیکوفار، آلتادین یا پودر روتارین هم برا گلودرد و سرفه خوبه@AmirBarsam شما قطعا اطلاعاتتون خیلی خوب و عالیه تو این زمینه و بیشتر از ما میدونین
فقط اینو بگم قاطی کردن دگزامتازون با دیفن هیدرامین باعث کاهش علائم بیماری و در عین حال درمان اونه(تاثیر درمانی خاصی نداره فقط علائم کمرنگ میشه)
اما مسئله ی اصلی اینه که دگزامتازون جذب کلسیم رو کاهش میده و پوکی و استخوان و اینا به همراه میاره.
@ma-a
مدنظر داشته باشید. -
#پندانه
دوستان واقعی
مردی گوسفندی ذبح کرده و آن را کباب نمود. به برادرش گفت برو و دوستان و نزدیکان را بگو که بیایند تا با هم این گوسفند را بخوریم.
برادرش رفت و در بین دهکده صدا کرد:
آی مردم کمک کنید، خانه ما آتش گرفته است.تعداد اندکی برای نجاتدادن آنها آمدند.
وقتی به خانه رسیدند با کباب گوسفند و نوشیدنیهای رنگارنگ پذیرایی شدند.
برادرش آمد و دید اشخاص دیگری آمده و گوسفند کبابشده را خوردهاند.
از برادرش پرسید:
چرا دوستان و نزدیکان را صدا نکردی؟برادرش گفت:
اینها دوستان ما و شما هستند.کسانی که شما آنها را دوست و خویشاوند
میپنداشتید، حتی حاضر نشدند تا یک سطل آب هم روی خانه شما که آتش گرفته بود بیندازند.خیلیها هنگام کباب گوسفند دوستان آدم هستند. اما وقتی خانه آتش گرفت، یک سطل آب حتی روی خاکسترتان هم نخواهند ریخت.
قدر دوستان واقعیمان را بدانیم.
-
Narges_
به نظرم
بنویسند هرچیزی که باعث این استراس و مشوش شدن ذهنتون میشهو اینکه دمنوش گل گاوزبان خیلی موثر
ببخشید
روی تودلی تون
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
به نظرم
بنویسند هرچیزی که باعث این استراس و مشوش شدن ذهنتون میشهمیشه لطفا بیشتر توضیح بدین اینو؟من الان میدونم عامل استرسم چیه ولی نمیدونم باهاش چیکار کنم یعنی همش به خودم میگم
اوکیه میخونیم بابا، مهم تلاشه و اینا ولی بازم یه دفعه ای سر یه حرف میتونه کلی استرسم زیاد بشهو اینکه دمنوش گل گاوزبان خیلی موثر
خیلی ممنون🩷
ببخشید
روی تودلی تون
نه خواهش میکنم🤍
-
@AmirBarsam شما قطعا اطلاعاتتون خیلی خوب و عالیه تو این زمینه و بیشتر از ما میدونین
فقط اینو بگم قاطی کردن دگزامتازون با دیفن هیدرامین باعث کاهش علائم بیماری و در عین حال درمان اونه(تاثیر درمانی خاصی نداره فقط علائم کمرنگ میشه)
اما مسئله ی اصلی اینه که دگزامتازون جذب کلسیم رو کاهش میده و پوکی و استخوان و اینا به همراه میاره.
@ma-a
مدنظر داشته باشید. -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
به نظرم
بنویسند هرچیزی که باعث این استراس و مشوش شدن ذهنتون میشهمیشه لطفا بیشتر توضیح بدین اینو؟من الان میدونم عامل استرسم چیه ولی نمیدونم باهاش چیکار کنم یعنی همش به خودم میگم
اوکیه میخونیم بابا، مهم تلاشه و اینا ولی بازم یه دفعه ای سر یه حرف میتونه کلی استرسم زیاد بشهو اینکه دمنوش گل گاوزبان خیلی موثر
خیلی ممنون🩷
ببخشید
روی تودلی تون
نه خواهش میکنم🤍
Narges_
اینکه شما بیاید
اون چیزای که باعث استرس تون میشه رو بنوسید
هرچی که اذیتتون می کنه بنوسید
این نوشتن کمک می کنه ذهنتون اروم بشه
بعد بهشون فکر کرندید برای هر کدوم راه حل داشت
برنامه ریزی کنید
و اگر چیزی رو نتونستید حل کنید