هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حس میکنم جدیدا خیلی فضول شدم
همه پست ها رو ریپلای میزنم 🥸 -
مواجه و برخورد و مدارا با بچهها از سختترین کارها ست
-
صدا پشت صدا
-
@Neoo1927 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه منظورت چیه . من و بابام از یه حوله صورت استفاده میکنیم . ازون موقع حس میکنم پوستم بهتر شده . شاید واقعا چیزی توی پوستشونه که نه جوش میزنه نه لک
منظورم بهداشتی و اینا نبود...
خمیر دندونو آجیم به جای اینکه از انتهاش مرتب فشار بده به طرز دردناکی از وسط فشار میده عملا میچلوندش.../:نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نقطه منظورت چیه . من و بابام از یه حوله صورت استفاده میکنیم . ازون موقع حس میکنم پوستم بهتر شده . شاید واقعا چیزی توی پوستشونه که نه جوش میزنه نه لک
خمیر دندونو آجیم به جای اینکه از انتهاش مرتب فشار بده به طرز دردناکی از وسط فشار میده عملا میچلوندش.../:جیغ عصبی پشت عصبی
منم از فروردین خمیددندونم تو خوابگاه تموم شد
بعد دوستم حدیث که هم اتاقیم هم بود، پیشنهاد داد چون ماههای آخره و نمیخوایم بار اضافی برگردونیم، از خمیر دندون اون استفاده کنیم تا هم من الکی هزینه نکنم و خم اون الکی چیزی برنگردونه...
حالا من هرشب از پایین اینو مرتب میاوردم بالا، اون میومد از وسط فشار میداد
سو ... درکت میکنم واقعا رو مخههههه -
اینکه تو کلیپبردم چیزی جز پروکسی و کانفیگ نیست، نشون میده چه روزای سختین
-
چون سریال جدید شروع کردم و متفاوته برام
-
خمیر دندونو آجیم به جای اینکه از انتهاش مرتب فشار بده به طرز دردناکی از وسط فشار میده عملا میچلوندش.../: -
چون سریال جدید شروع کردم و متفاوته برام
zeinab dehghani وقتی میخوام خودمو گول بزنم
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خمیر دندونو آجیم به جای اینکه از انتهاش مرتب فشار بده به طرز دردناکی از وسط فشار میده عملا میچلوندش.../:جیغ عصبی پشت عصبی
منم از فروردین خمیددندونم تو خوابگاه تموم شد
بعد دوستم حدیث که هم اتاقیم هم بود، پیشنهاد داد چون ماههای آخره و نمیخوایم بار اضافی برگردونیم، از خمیر دندون اون استفاده کنیم تا هم من الکی هزینه نکنم و خم اون الکی چیزی برنگردونه...
حالا من هرشب از پایین اینو مرتب میاوردم بالا، اون میومد از وسط فشار میداد
سو ... درکت میکنم واقعا رو مخهههههzeinab dehghani
زینب حالا مامانمم و بابام از وسط آروم فشار میدن
کیمیا که میچلونه خمیر دندونو
دایانا هم عملا انگار میخواد آب یه پارچهی خیسو تماما بگیره
اصلا یه وضعیا
حالا الان خودم مسواک زدم خمیر دندون حالش خوبه
فرداشب که افتاد دست دایانا قبل مرتب کردنش عمسشو حتما برات میفرستم ببینی