هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شما هم تا به حال براتون اتفاق افتاده که بی دلیل دچار کلافگی بشید و هر لحظه از درس خوندتون با عذاب باشه؟ احساس میکنم یک نفر مدام داره اذیتم میکنه درصورتی که کسی به جز من اینجا نیست. راهکاری دارید برای مقابله باهاش؟
@E-B-BUTTERFLY
یه دیت با دوستات....من قبلن هر موقع اینجوری میشدم سعی میکردم با دوستام برم بیرون یه حال و هوایی عوض کنم ...برا همون امسال که نیستن خیلی اذیت میشدم ...الان اینطوریم که سعی میکنم چیزای خوشمزه بخورم و در عین حال به هدفم فکر کنم یا حتی بعضی اوقات خودتو تو هدفت ببین ...مثلا اگه هدفت دانشگاست وقتی داری غذا میخوری تصور کن شیرینی قبولیته یا داری تو سلف غذا میخوری و....
-
Akito فکر کردی اکیتو تو جامعه همه خودشونن؟نه اکیتو هیچکس خودش نیست ...نه من نه اناناس نه اکوعا نه بلو نه و... هیچکس....
اکثر ماها تو مجازی خودمونیم .و تو جامعه اینطوری نیستیم....
اگه تو جامعه خودمون باشیم مطمئنن به زمین میخوریم....@mr-vinyzo منظورم این نبود ولی خب درست میگی...
-
@mr-vinyzo
-
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اکثر ماها تو مجازی خودمونیم .و تو جامعه اینطوری نیستیم....
اگه تو جامعه خودمون باشیم مطمئنن به زمین میخوریم....میدونی فکر کنم مجازی ادم راحتتره و میگیم چون طرف منو نمیشناسه چند وقت بعد یادمون میره بیشتر فکر میکنی خودمونیم حداقل من اینطوری نیستم
وای نه وقتی تو جامعه خودتی همه فکر میکنن نقش بازی میکنی پس درد کمتری میکشی به نظرممن شده که تو جامعه خودم بودم و بابتش خیلی مسخره شدم ....چون یکم ادم ساختار شکنیم در واقع و لی نمیشه خودمون باشیم مگر تو اکیپ رفیقای خیلی صمیمیمون...
نمیشه خود خودمون باشیم ولی میتونیم شبیه بهخودمون باشیم ولی خب که چی؟حیف نیست همه منو بدونن؟بزار فقط اونی که باید خودمو بشناسه بدونه....
-
پیروز
سلام
اگه محمد هادی(؟) یه روز بزرگ شه و اذیتتون کنه
چیکار میکنید؟
حستون دقیقا چیه؟....
مثلا
رو حرفتون حرف بزنه
لج بازی کنه
حرصتونو دربیاره و واقعااا عصبانیتون کنه...
یا مثلا بگه دلم میخواد شما چکاره اید
پن: برام سواله...زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پیروز
سلام
اگه محمد هادی(؟) یه روز بزرگ شه و اذیتتون کنه
چیکار میکنید؟
حستون دقیقا چیه؟....
مثلا
رو حرفتون حرف بزنه
لج بازی کنه
حرصتونو دربیاره و واقعااا عصبانیتون کنه...
یا مثلا بگه دلم میخواد شما چکاره اید
پن: برام سواله...سلام
️
بله بله محمد هادی
من همین الانم بعضی وقتا یه کارایی میکنه که بوی بی مهری میده دلم میشکنه
بعضی وقتا به اینکه در آینده بخواد دوسمون نداشته باشه فکرم میکنم ناراحت میشم 🥲
آخه خیلی فرا تر از حد تصور برای یه بچه زحمت کشیده میشه از همون دوران بارداری خیلی محدودیت و خیلی زحمت داره میگم فراتر از حد تصور چون خودم هیچوقت فکرشو نمیکردم انقدر بخوام از خودم بگذرم به خاطر یه ذره بچه
مطمئنم ناراحت میشم قلبم میشکنه ولی هییییییییییییییییییییییچ وقت اندازه سر سوزن از دوست داشتم کم نمیشه 🥹 انگار یه تیکه از قلبم داره رو زمین نفس میکشه حس دوست داشتن یه بچه رو فقط مامان باباش میدونن -
چه با سرعت برق و باد گذشت دو روز تعطیل...
من هنوز خسته ام... -
Succinate منم تنهام
-
razie_ دقیقااااااااااا
-
باورم نمیشه فردا ۸صبح تربیت بدنینینینین
-
بعدشم سر کلاس سلامتتتتستستستتسیت
-
-
تنها خوبی فردا اینه که آخجون میرم بچهارو میبینم
-