هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@mr-vinyzo اما باور داشته باشید شما در هیچ نقطه دنیا نمیتونید اون عشقی رو که از والدین دریافت میکنید از بقیه هم دریافت کنید. اون هم بدون هیچ چشم داشتی و هدف خاص.
-
@mr-vinyzo اما باور داشته باشید شما در هیچ نقطه دنیا نمیتونید اون عشقی رو که از والدین دریافت میکنید از بقیه هم دریافت کنید. اون هم بدون هیچ چشم داشتی و هدف خاص.
-
The other side of hope is as expected
Emptiness -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پیروز
سلام
اگه محمد هادی(؟) یه روز بزرگ شه و اذیتتون کنه
چیکار میکنید؟
حستون دقیقا چیه؟....
مثلا
رو حرفتون حرف بزنه
لج بازی کنه
حرصتونو دربیاره و واقعااا عصبانیتون کنه...
یا مثلا بگه دلم میخواد شما چکاره اید
پن: برام سواله...سلام
️
بله بله محمد هادی
من همین الانم بعضی وقتا یه کارایی میکنه که بوی بی مهری میده دلم میشکنه
بعضی وقتا به اینکه در آینده بخواد دوسمون نداشته باشه فکرم میکنم ناراحت میشم 🥲
آخه خیلی فرا تر از حد تصور برای یه بچه زحمت کشیده میشه از همون دوران بارداری خیلی محدودیت و خیلی زحمت داره میگم فراتر از حد تصور چون خودم هیچوقت فکرشو نمیکردم انقدر بخوام از خودم بگذرم به خاطر یه ذره بچه
مطمئنم ناراحت میشم قلبم میشکنه ولی هییییییییییییییییییییییچ وقت اندازه سر سوزن از دوست داشتم کم نمیشه 🥹 انگار یه تیکه از قلبم داره رو زمین نفس میکشه حس دوست داشتن یه بچه رو فقط مامان باباش میدوننپیروز در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام
️
بله بله محمد هادیاسمشونم قشنگه
من همین الانم بعضی وقتا یه کارایی میکنه که بوی بی مهری میده دلم میشکنه
🥲
مطمئنم ناراحت میشم قلبم میشکنه ولی هییییییییییییییییییییییچ وقت اندازه سر سوزن از دوست داشتم کم نمیشه 🥹
انگار یه تیکه از قلبم داره رو زمین نفس میکشهچقد احساسات مادرانه با همه چی متفاوته...🥲
پس احتمالا
باید وقتی که کار اشتباهی میکنه که به ضرر خودشه و شما هرچی تلاش میکنی که بهش بفهمونی و نمیفهمه
خییلیییی اذیت بشید که داره به خودش آسیب میزنه
درسته؟