هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
https://forum.alaatv.com/post/3602414
Comrade
میگم این آهنگ اصلیش واسه یه چیز دیگه نبود؟Akito سلام، منظورت رو متوجه نشدم، ولی این موسیقی به شدت معروفه و به زبان های مختلف هم نسخه های مختلف ساخته شده، حتی نسخه های فارسی هم داره. ولی در اصل یه موسیقی نظامی روسیه که نسخه اورجینالش اینه:(البته نمیشه با قطعیت گفت اورجینال، ولی خب یکی از نسخه های اصلی معتبرشه)
Polyushka Polye - Red Army.mp4حتی یه نسخه ژاپنی هم داره که قبلا فکر کنم همینجا فرستادم.
-
Akito سلام، منظورت رو متوجه نشدم، ولی این موسیقی به شدت معروفه و به زبان های مختلف هم نسخه های مختلف ساخته شده، حتی نسخه های فارسی هم داره. ولی در اصل یه موسیقی نظامی روسیه که نسخه اورجینالش اینه:(البته نمیشه با قطعیت گفت اورجینال، ولی خب یکی از نسخه های اصلی معتبرشه)
Polyushka Polye - Red Army.mp4حتی یه نسخه ژاپنی هم داره که قبلا فکر کنم همینجا فرستادم.
Comrade
Akito
اوه شاید الان منظورت از اصلش رو متوجه شدم، خب ببین درسته این موسیقی خیلی تم عاشقانه ای داره، ولی در اصل موسیقی جنگه و درباره دخترانی هست که معشوق هاشون به جنگ رفتن، ولی باز کاملا موسیقی نظامی ای هست، دقیقا مثل کاتیوشا، کلا موسیقی های نظامی اکثرا عاشقانه هستن، به ده ها دلیل، درسته سربازا نیاز به افزایش روحیه مقابل دشمن دارن، ولی باید از شکسته شدن روان خودشون زمان جنگ هم جلوگیری کنن، همینطور خیلی از موسیقی های نظامی برای مردمی سروده میشن که عزیزانشون رو فرستادن به جنگ، اکثر موسیقی های نظامی عاشقانن، حتی اکثر موسیقی های نظامی نازی ها هم عاشقانه بودن، البته استثناهای خوبی هم هست، مثلا همین ارتش سرخ زمان جنگ با آلمان یه سری موسیقی به شدت معروف غیر عاشقانه هم داشت(مثل March of the Defenders of Moscow). -
Akito سلام، منظورت رو متوجه نشدم، ولی این موسیقی به شدت معروفه و به زبان های مختلف هم نسخه های مختلف ساخته شده، حتی نسخه های فارسی هم داره. ولی در اصل یه موسیقی نظامی روسیه که نسخه اورجینالش اینه:(البته نمیشه با قطعیت گفت اورجینال، ولی خب یکی از نسخه های اصلی معتبرشه)
Comrade آره نسخه فارسیش شنیده بودم سر همین برام آشنا بود...
-
Comrade
Akito
اوه شاید الان منظورت از اصلش رو متوجه شدم، خب ببین درسته این موسیقی خیلی تم عاشقانه ای داره، ولی در اصل موسیقی جنگه و درباره دخترانی هست که معشوق هاشون به جنگ رفتن، ولی باز کاملا موسیقی نظامی ای هست، دقیقا مثل کاتیوشا، کلا موسیقی های نظامی اکثرا عاشقانه هستن، به ده ها دلیل، درسته سربازا نیاز به افزایش روحیه مقابل دشمن دارن، ولی باید از شکسته شدن روان خودشون زمان جنگ هم جلوگیری کنن، همینطور خیلی از موسیقی های نظامی برای مردمی سروده میشن که عزیزانشون رو فرستادن به جنگ، اکثر موسیقی های نظامی عاشقانن، حتی اکثر موسیقی های نظامی نازی ها هم عاشقانه بودن، البته استثناهای خوبی هم هست، مثلا همین ارتش سرخ زمان جنگ با آلمان یه سری موسیقی به شدت معروف غیر عاشقانه هم داشت(مثل March of the Defenders of Moscow).Comrade همم...
جالب بود -
Comrade اسمش یادم نیست دقیق
ولی فکر کنم همین بود -
Aqua عجب...
کرجو میگی دیگه؟
ببین بعد از رفتن من چه به روز این شهر اومد...
پ.ن: البته یادمه تا وقتی خودم هم اونجا بودم همین بدبختیا وجود داشت... -
Akito آره کرجو میگم
لعنت بهت برگرد، از اون موقع رفتی نه نت عین آدم کار میکنه نه هوا خوبه
این وضع اینترنت نگران کنندس، خیلی خراب و خراب تر داره میشهAqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
این وضع اینترنت نگران کنندس، خیلی خراب و خراب تر داره میشه
یادمه قبلا هم قطعی اینترنت زیاد داشت
خیلی اعصاب خوردکن بود واقعالعنت بهت برگرد، از اون موقع رفتی نه نت عین آدم کار میکنه نه هوا خوبه
ایشالا به زودی
-
تو دلم یه آتیش وحشتناکی افتاده
خیلی خیلی بد
و دارم جر میخورم تا خودمو کنترل کنم -
-
مغزی که پر از فکر و خیاله رو نباید انداخت دور؟