هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کاش بیاد ما که یخ زدیم حداقل برف رو بینم
هوا خیلیییی سرده
زنجان و تبریز حسابی برف اومده انگار فقط از رو شهر ما پریده
هنوز برف ندیدیم سامانه بارشی رو هم گفتن از آ.شرقی خارج شد:|||||| -
Akito این جوک رو دیدم دلم نیومد به اشتراک نذارم:
در دنیا نام دار؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نویسنده تریاک مصرف کرده احتمالا. -
متوجه نمیشم... : )
-
هر چقدر میخوام امروز روز جالبی باشه، نیست واقعا
نشون نمیدم ولی ته دلم یه حس مزخرفیه -
فک کن کل سال ذوق این روزو داری
بعد امروز میگی
خب که چی؟ -
این امتحان اول صبی قشنگ گند زد به روزم
وگرنه من خیلی خوشحال و شاد و خندان بودم -
حیف نیست امروزو اینجوری بگذرونمش؟
پاشو جمع کن خودتو
مسخره -
@f-nalist کی دقیقا؟ یه زمانی توی ایران بازی ایرانی رایج بود، دلیلش این نیست که خوب بوده، دلیلش این بوده که دسترسی ما خیلی محدود بوده.
Comrade
الان برات مثال میزنم
بازی اندرویدی تاکسیدو
https://cafebazaar.ir/app/com.glimgames.taxidoآیا این بازی فوق العاده نیست در قیاس با بازیهای خارجی؟
-
Comrade
الان برات مثال میزنم
بازی اندرویدی تاکسیدو
https://cafebazaar.ir/app/com.glimgames.taxidoآیا این بازی فوق العاده نیست در قیاس با بازیهای خارجی؟
-
Akito این جوک رو دیدم دلم نیومد به اشتراک نذارم:
در دنیا نام دار؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نویسنده تریاک مصرف کرده احتمالا.Comrade
شت -
کنجکاوی ولم نمیکنه...
️.
-
فکر کنم با کسی دیگه اشتباه گرفتم...
-
Comrade
الان برات مثال میزنم
بازی اندرویدی تاکسیدو
@f-nalist
.
حالا اینو نمیدونم، ولی درباره بازی های موبایلی هم بگم خیلی از بازی های موبایلی فارسی که هستن ترجمه هستن، خیلی از بازی های دیگه هم کپی هستن، البته الان نمیخوام اینا رو نقد کنم، چون ما توی ایران هیچ شرکت بازی سازی بزرگی نداریم، هیچ سرمایه گذاری هم وجود نداره، دو سه تا سازمان دولتی هم هست که کارشون بیشتر سنگ اندازیه تا حمایت، البته قطعا تقصیر دولت نیست، صنعت بازی سازی آمریکا یا ژاپن با حمایت دولت بالا نیومد، با حمایت بخش خصوصی بالا اومد که توی ایران هیچ سرمایه گذاری حاضر نیست پولش رو روی بازی سازی بزاره.
انتقاد من به خبرگذاری فارس بود که همچین حرف مضحکی زده، چیزای مشابه هم دیده بودم، توی کشوری که هیچ شرکت بازی سازی با اندازه متوسط هم حتی وجود نداره، صنعتی بازی سازی ای نداریم که این ادعا کرده یه زمان توی دنیا نامدار بودیم! خیلی حرف مضحک و خنده داریه. -
-
@f-nalist
.
حالا اینو نمیدونم، ولی درباره بازی های موبایلی هم بگم خیلی از بازی های موبایلی فارسی که هستن ترجمه هستن، خیلی از بازی های دیگه هم کپی هستن، البته الان نمیخوام اینا رو نقد کنم، چون ما توی ایران هیچ شرکت بازی سازی بزرگی نداریم، هیچ سرمایه گذاری هم وجود نداره، دو سه تا سازمان دولتی هم هست که کارشون بیشتر سنگ اندازیه تا حمایت، البته قطعا تقصیر دولت نیست، صنعت بازی سازی آمریکا یا ژاپن با حمایت دولت بالا نیومد، با حمایت بخش خصوصی بالا اومد که توی ایران هیچ سرمایه گذاری حاضر نیست پولش رو روی بازی سازی بزاره.
انتقاد من به خبرگذاری فارس بود که همچین حرف مضحکی زده، چیزای مشابه هم دیده بودم، توی کشوری که هیچ شرکت بازی سازی با اندازه متوسط هم حتی وجود نداره، صنعتی بازی سازی ای نداریم که این ادعا کرده یه زمان توی دنیا نامدار بودیم! خیلی حرف مضحک و خنده داریه.Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: