هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا بنده خدا 2
Reza-H
یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده
واقعا سواله برام قصد بی احترام هم ندارم
ولی...
زمان امام علی ظروف یکبار مصرف وجود نداشته
چطوری هر شب شیر میبرده
توی چه ظرفی میریخته وقتی مردم اونو بهش پس نمیدادن
اگه کوزه بوده
اینکه تعداد زیادی بخره خب ضایع بوده دیگه
چطوری کسی متوجه نشده
مورد دوم اینکه مگه نمیگن تا صبح مشغول عبادت بودن پس کی وقت میکردن تعداد خیلی زیادی شیر بدن به مردم بدن
دائم الذکر نبودن مگه؟ -
Hhh Hh خود امام رضا خواسته یادتون روز تولدشون تو حرمشون باشه(:
من که کاره ای نیستم
خوشحالم خوش حال شدی🤍 -
زهرا بنده خدا 2
Reza-H
یه سوالی ذهنم رو درگیر کرده
واقعا سواله برام قصد بی احترام هم ندارم
ولی...
زمان امام علی ظروف یکبار مصرف وجود نداشته
چطوری هر شب شیر میبرده
توی چه ظرفی میریخته وقتی مردم اونو بهش پس نمیدادن
اگه کوزه بوده
اینکه تعداد زیادی بخره خب ضایع بوده دیگه
چطوری کسی متوجه نشده
مورد دوم اینکه مگه نمیگن تا صبح مشغول عبادت بودن پس کی وقت میکردن تعداد خیلی زیادی شیر بدن به مردم بدن
دائم الذکر نبودن مگه؟هویججج
سلام
امیدوارم خوب باشید
نکته اول اینه که مخفی بودن کمک حضرت علی، الزاما به این معنا نیست که ایشون رو نبینن، بلکه به این معناست که توی تاریکی شب و با روی پوشیده امیر المومنین و شناخت کم مردم از چهره ایشون، باعث میشده که فقرا، متوجه نشن که این کسی که داره کمک میکنه و می بیننش، حضرت علیه. این یک
پس میشده با یک مثلا مشک، کاسه چندین خونه رو از شیر پر کرد.
ثانیا بردن شیر برای فقرا، منافاتی با عبادت نداره. فرضا کوفه اون زمان، کلان شهر که نبوده، تعداد مشخص و معدودی فقیر و محتاج داشته که حضرت علی بهشون رسیدگی می کردن. میشده بخشی از شب رو به این موضوع و بخش دیگه اش رو به عبادت بپردازی (تایید صحبتهای خانم جهاد)
یه نکته ای هم خارج از پاسخ به سوالتون هست که گفتم بگم بد نباشه
من جستجویی که کردم، متوجه شدم که بیشتر کمک های حضرت علی که درب خانه فقرا انجام میشده، آب، نون و خرما بوده و شیر کمتر نقل شده.
موفق باشید -
هویججج
سلام
امیدوارم خوب باشید
نکته اول اینه که مخفی بودن کمک حضرت علی، الزاما به این معنا نیست که ایشون رو نبینن، بلکه به این معناست که توی تاریکی شب و با روی پوشیده امیر المومنین و شناخت کم مردم از چهره ایشون، باعث میشده که فقرا، متوجه نشن که این کسی که داره کمک میکنه و می بیننش، حضرت علیه. این یک
ثانیا بردن شیر برای فقرا، منافاتی با عبادت نداره. فرضا کوفه اون زمان، کلان شهر که نبوده، تعداد مشخص و معدودی فقیر و محتاج داشته که حضرت علی بهشون رسیدگی می کردن. میشده بخشی از شب رو به این موضوع و بخش دیگه اش رو به عبادت بپردازی (تایید صحبتهای خانم جهاد)
من جستجویی که کردم، متوجه شدم که بیشتر کمک های حضرت علی که درب خانه فقرا انجام میشده، آب، نون و خرما بوده و شیر کمتر نقل شده.
موفق باشیدReza-H اره
من بیشتر نان و خرما اومد تو ذهنم(چون داخل نخلستان ها خرما روز ها کار می کردن و..)
اون قضیه شیر شنیدم فقرا اوردن وقتی حضرت ضربت خورده بودن چون گفته بودن که شیر زهر رو خنثی کنه و..
شاید شیر هم می بردن باز -
DexterMoreRight
دلقک کتابخونه ات رو دیدم -
هویججج
داخل مشک
و اینکه ابتدای شب میشه این کار رو کرد
بقیه شب رو عبادت کرد
کل شب نبوده عبادت شون که.
بعد همین کار خودش عبادت والایی هست
این درحد ذهن من -
هویججج
سلام
امیدوارم خوب باشید
موفق باشید -
هویججج
مرسییی🩵🩵🩵
متاسفانه خیلی حالم بد بود
و گلاب به روتون
ببخشید
و اسید بالا اوردم
از استرس خیلی زیادم بود 🥺
خیلی امتحان بدی داشتیم و سنگین بود -
ولی سیستم ایمنی بدن من اینجوریه که سرمارو بو میکشه
یعنی خواهرم که سرما خورد
دوروز بعد ازش گرفتمGharibe Gomnam منم تو اوج گرمای تابستون سرما میخورم . شانسم عالیه
-
melancholy الحمدلله که خوشحال شدید
عیدتون مبارکjahad.20 ممنوونن همچنیننن
🥺.
-
Reza-H اره
من بیشتر نان و خرما اومد تو ذهنم(چون داخل نخلستان ها خرما روز ها کار می کردن و..)
اون قضیه شیر شنیدم فقرا اوردن وقتی حضرت ضربت خورده بودن چون گفته بودن که شیر زهر رو خنثی کنه و..
شاید شیر هم می بردن باز -
Reza-H
خیلی خوب توضیح دادین
قانع شدم
مرسی
اینا رو قبلا توی فضای مجازی دیده بودم
برام سوال شده بود -
درسته که نه تو فوران نعمتم نه هیچی
و زندگیم خیلی وقتا جوری که باید پیش نمیره
ولی باید قبول کنیم ناشکری هم زیاد میکنم -
سلام خانم مدیر
حس میکنم این گزینه نباید تو قسمتی که میخوایم تو تاپیک جواب بدیم وجود داشته باشه و اگه همون آیکون ارسال خالی باشه درستش هستشاگه میشه این مشکل رو هم بررسی کنید
-
زندگی میتونست سخت تر و بدتر و غیر قابل تحمل تر باشه
ولی همین که الان زندهم و دارم ادامه میدم یعنی نیست درسته؟ یه امیدی این وسط هست و این خوبه. یعنی درواقع عالیه :> -
زندگی میتونست سخت تر و بدتر و غیر قابل تحمل تر باشه
ولی همین که الان زندهم و دارم ادامه میدم یعنی نیست درسته؟ یه امیدی این وسط هست و این خوبه. یعنی درواقع عالیه :>