هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نمیدونم چیشد که انقدر تنبل شدیم حوصلمون نمیکشه یه کتاب بگیریم دستمون و مداوم بخونیم مثلا نصفه ولش میکنیم یا یه متن بلند بالا رو حوصلمون نداریم بخونیم انقدر تنبل شدیم حتی هر خبری رو که توی شبکه های مجازی میبینیم قبول میکنیم بدون اینکه از منبعی رسمی جستجو کنیم و...
-
مکن ای صبح طلوع مکن ای صبح طلوع
-
️
خب
ما یه پسرِ هم دانشگاهی داشتیم که
من براش رفتم تحقیق راجع به یه دختری(من واسطهی دوم بودم و با خود اقا پسر صحبتی نداشتم)
نشد
الان دارم میرم راجع به پسره
برا یه دختر دیگه بپرسم
#واسطهگر ازدواج هستم
اما مجردم
اما خوبه
از کارم راضی ام
اگه متاهل بودم
همه رو به هم پیشنهاد میدادم
الان دست و بالم بسته است -
آخرشم شیرینی نخورده از این دانشگاه میریم
️
-
همه جا دارن این نمرات رو میذارن
واقعیه؟ -
دو روز دنیا برام قفستر از قفسه
بهم نفس برسون
هوام دوباره پسه
هوامو داشته باش -
یزد از همه بیشتره
-
همیشه میلنگه یه جای زندگیم
-
️
خب
من براش رفتم تحقیق راجع به یه دختری(من واسطهی دوم بودم و با خود اقا پسر صحبتی نداشتم)
نشد
برا یه دختر دیگه بپرسم
#واسطهگر ازدواج هستم
اما مجردم
اما خوبه
از کارم راضی ام
اگه متاهل بودم
الان دست و بالم بسته استزهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
️
خب
نشد
برا یه دختر دیگه بپرسم
#واسطهگر ازدواج هستم
اما مجردم
اما خوبه
از کارم راضی ام
اگه متاهل بودم
الان دست و بالم بسته استفقط ازدواجی بودنِ پسره
تازه این دوتاست
بقیه ام بودن اما من نبودم که واسطه شم -
MSina در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate سخت نبود
ولی جزوهی قابل فهمی نداشتیم
و از اون مطالبی که نمیشد فهمید، غلط املایی و علمی و هزار چیز دیگه، امتحان گرفته شد
برا همین احتمال تکرار شدن اون چیزی ک با اطفال پیش اومد، واسه اینم هستبابا هعی....خب منبعی رفرنسی نبود بخونی؟
من هفته بعد یکشنبه دوشنبه خونین دارم
الانم تکالیف بیوفیزیک حل میکنم(خود استاد میگه مشق شب)Succinate
منبع که بود
ولی یه کوچولو زیاد بود
حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ صفحه ناقابل🥲خونین واسه چی؟ امتحانتون فایت با اساتیده؟
یادش بخیر...چقدر تو ابتدایی مشق نوشتم🥲تک تک درسهای کتاب فارسی به علاوه گاهی اون شعراشو هم میگفتن
🥲
-
ما انسانها زندانی افکار خودمان هستیم به جای آنکه زندگی را همان گونه که هست تجربه کنیم آن را در قالب افکارمان تفسیر میکنیم درگیر گذشته ای که تغییر پذیر نیست یا آینده ای که فقط در ذهنمان وجود دارد زندگی واقعی در لحظه حال جریان دارد اما ذهن ما هر لحظه را به یک داستان بدل میکند؛ داستانی پر از قضاوت ترس و انتظارات این داستانها نه تنها واقعیت را از ما میگیرند بلکه ما را به شخصیت های فرعی در نمایشنامه ای تبدیل میکنند که خودمان آن را نوشته ایم
ما به جای اینکه زندگی را لمس کنیم آن را تحلیل میکنیم به جای اینکه ببینیم درباره اش فکر میکنیم و این همان جایی است که رنج آغاز میشود. چرا که افکار، برخلاف زندگی پایانی ندارند ما نه با جهان بیرون که با تصوراتی که از آن داریم میجنگیم هر چه بیشتر به این توهمات چنگ میزنیم بیشتر از جریان طبیعی زندگی دور میشویم
زندگی ساده است اما ما آن را پیچیده میکنیم؛ چرا که خودمان را از آن جدا میدانیم گمان میکنیم باید کنترلش کنیم یا آن را مطابق انتظار اتمان تغییر دهیم. اما حقیقت این است که زندگی نیاز به کنترل ندارد، بلکه تنها به حضور نیاز دارد. حضور در لحظه ای که همه چیز در آن جریان دارد، لحظه ای که افکار نمیتوانند آن را به اسارت بگیرند.
شاید اگر بیاموزیم که ذهن ابزاری برای زندگیست نه فرمانروای آن آنگاه آزادی واقعی را پیدا کنیم آنجا که زندگی دیگر یک مسئله نیست که باید حل شود بلکه یک تجربه است که باید زیسته شود زندگی نه در گذشته نهفته است نه در آینده؛ بلکه در همین نفس همین نگاه همین لحظه ای که بی تفاوت از کنار آن عبور میکنیم آیا وقت آن نرسیده که به جای زندگی کردن افکار زندگی را زندگی کنیم؟
-
تمامِ آشوبهای این روزهایمان،
با هر شدت و مقاومتی بالاخره میگذرند.
و میرسیم به وصالِ تمامِ آنچه که شوقش را داشته ایم.روزی صدای اینبار صدای خندهی ما فضا را پُر میکند.
نمیشود که همیشه غم پیروز بماند!
باور کن جایی از زندگی همهچیز درست میشود.
و خدا عمقِ دلهایمان را میبیند.
ایمان دارم که پشتِ نفس تنگیهای این روزها،
عمیقترین نفسهاست.... -
اما اینکه همه رو میخواسته برام پذیرشش سخته
#هردختر محجبهی خوشگلِ روسری رنگی بپوش و اهل شوخی و خنده رو
تقریبا این هر واقعا هره ها
قابل پذیرشه خواستگاری رفتن
ولی نه اینجورییییی
انگار هرترم یکی
چمیدونم
میدونم پسرا همینن اکثرا
ولی خب -
jahad.20
"هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ"
خداوند قلبها رو آروم میکنه و دلت رو قرص میکنه -
اما اینکه همه رو میخواسته برام پذیرشش سخته
#هردختر محجبهی خوشگلِ روسری رنگی بپوش و اهل شوخی و خنده رو
تقریبا این هر واقعا هره ها
قابل پذیرشه خواستگاری رفتن
ولی نه اینجورییییی
انگار هرترم یکی
چمیدونم
میدونم پسرا همینن اکثرا
ولی خبزهرا بنده خدا 2 عامل مشترک دختر خانوما چیبود؟
اکثر دختر خانم های محجبه فقط تنها چیز خوشگلی که برای رو کردن دارن روسری های شونه
و بعضا همون تک روسری جذب کننده است برای آقا -
تنها سرگرمیم بازی منچ تو گوشیمه داشتم بازی میکردم وایفا قطع شد و در حالیکه نزدیک برنده شدن بودم از بازی اخراج شدم داداشم گفت عیب نداره بیا بریم دوستانه بازی کنیم من ببازم تو سکه بگیری بعد بریم باهم تیمی بازی کنیم
همین کارو کردیم
توبازی تیمی داداشم حریفم شد و تا جایی که میشد منو زد
اون و یارش برنده شدن و من الان سکه هام صفر عدد و حتی یه بازی ساده ام نمیتونم بکنم