هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چشمام درد میکنه
و سرم هم درد میکنه دیشب 12 خوابیدم صبح 6 بسیار شدم
دیروز هم بعد از امتحان دذس نخوندم و خوابیدم تقریبا 3 ساعت
خوابم کافی بوده
ولی اصلا حالم خوب نیست 🥺
میشه لطفا راهنمایی کنید شنبه امتحان مهمی دارمدانشجویان-پیراپزشکی
دانشجویان-پیراپزشکی
دانشجویان-مهندسی
فارغ-التحصیلان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
مثل آدمای معتاد یه حالت گیج و منگ دارمهویججج راهش فقط خوابیدنه
بعد که بیدار شدی یه قهوه بخور و بشین سر درست -
Blue28
ولی خب مهدیه تو طول ترم خیلی قشنگ درس میخوند میخوام اونو الگو خودم قرار بدم
من تو طول ترم فقط آناتومی فوقانی خوندمهویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
من تو طول ترم فقط آناتومی فوقانی خوندمکدوم مهدیه؟ :///////
-
-
@danial-hosseiny
ندانم:)
فقط به این فکر می کردم که آدم هر چقدر هم قوی باشه هرچقدر هم تنهایی از پس مشکلاتش بربیاد هر چقدر هم بتونه تو سختی ها نشکنه، بازم شاید یه جایی نیاز داشته باشه پیش کسی که باهاش احساس امنیت می کنه سپرش رو بذاره زمین...
گاها فشار و مشکل و سختی و غم اونقدری زیاد میشن که شاید بازم مثل همیشه بتونه ازشون عبور کنه و نشکنه... ولی این "نشکستن" به قیمت ذره ذره آب شدنش تموم میشه. این دقیقا همون جاییه که همچنان به قوی بودن افتخار می کنی و این خیلی خوبه، ولی شاید شاید یه گوشه از روحت آسیب ببینه.
به نظرمن لازمه آدم یه جاهایی سپرش رو بذاره زمین... از آسیبپذیریش بگه و حتی شده ذرهای دلش کمک، همراهی و همدلی عزیزاشرو بخواد...
اینجوری بهتره که اونا هم بدونن این آدم قوی، با وجود قدرت و محکم بودنش، حتی اگه ازتون کمک نخواد بازهم دوست داره که موقع چنین سختی هایی پیشش باشین همونطور که پیشتون بوده، بهش توجه کنید همون طورکه مورد توجهش بودید، درکش کنید همونطور که درکتون کرده.
قوی باش دانیال... خیلی قوی! ولی به خاطر خودت، نذار به اون مرحله ای برسی که ببینی همین قدرت داره بهت آسیب می زنه:))))Anzw 18
آیناز... آیناز... -
مرا رازیست اندر دل به خون دیده پرورده
ولیکن با که گویم راز، چون محرم نمیبینمقناعت میکنم با درد، چون درمان نمییابم
تحمل میکنم با زخم، چون مرهم نمیبینم -
Anzw 18
آیناز... آیناز... -
تحمل میکنم با زخم، چون مرهم نمیبینم -
@danial-hosseiny
خب من چی بگم جز اینکه امیدوارم لبخندِ بعد گذشتن از این شرایطی که الان داری تحمل می کنی، نزدیک باشه...
از پسش بر میایی:))Anzw 18
«آری شود، ولیک به خونِ جگر شود» -
تحمل میکنم با زخم، چون مرهم نمیبینم@danial-hosseiny چقدر حق
-
«دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم»
-
تا کی شو
فقط من نمی دونم
یعنی تا کی صبر کنم رو نمی دونم همش صبر بود سکوت بود.
هعی️
-
«دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم»
-
@danial-hosseiny
ندانم:)
فقط به این فکر می کردم که آدم هر چقدر هم قوی باشه هرچقدر هم تنهایی از پس مشکلاتش بربیاد هر چقدر هم بتونه تو سختی ها نشکنه، بازم شاید یه جایی نیاز داشته باشه پیش کسی که باهاش احساس امنیت می کنه سپرش رو بذاره زمین...
گاها فشار و مشکل و سختی و غم اونقدری زیاد میشن که شاید بازم مثل همیشه بتونه ازشون عبور کنه و نشکنه... ولی این "نشکستن" به قیمت ذره ذره آب شدنش تموم میشه. این دقیقا همون جاییه که همچنان به قوی بودن افتخار می کنی و این خیلی خوبه، ولی شاید شاید یه گوشه از روحت آسیب ببینه.
به نظرمن لازمه آدم یه جاهایی سپرش رو بذاره زمین... از آسیبپذیریش بگه و حتی شده ذرهای دلش کمک، همراهی و همدلی عزیزاشرو بخواد...
اینجوری بهتره که اونا هم بدونن این آدم قوی، با وجود قدرت و محکم بودنش، حتی اگه ازتون کمک نخواد بازهم دوست داره که موقع چنین سختی هایی پیشش باشین همونطور که پیشتون بوده، بهش توجه کنید همون طورکه مورد توجهش بودید، درکش کنید همونطور که درکتون کرده.
قوی باش دانیال... خیلی قوی! ولی به خاطر خودت، نذار به اون مرحله ای برسی که ببینی همین قدرت داره بهت آسیب می زنه:))))Anzw 18
ولی دوست دارم کلماتت رو.
این امید رو بهم میده که هنوزم میشه امیدوار موند. -
واقعاً امیدوارم همه حداقل یه نفری رو داشته باشن که بهش تکیه کنن.
واقعاً. -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28
من تو طول ترم فقط آناتومی فوقانی خوندمکدوم مهدیه؟ :///////
-
هویججج چت جی بی تی اینو به من گفت :
متأسفانه امکان ضبط صدا ندارم، اما میتوانم یک متن ساده و روان برایت بنویسم که شبیه به توضیح در یک پیام صوتی باشد. میتوانی آن را بخوانی و ضبط کنی.
متن پیشنهادی:
سلام! ببین، فتق فمورال یعنی یه برآمدگی یا بیرونزدگی که توی کشاله ران ایجاد میشه، درست جایی که یه سری رگهای مهم از شکم به سمت ران میرن. این اتفاق وقتی میافته که یه قسمت از روده یا یه بافت داخلی از اون ناحیه ضعیف فشار میاره و میاد بیرون.
علائمش معمولاً یه ورم کوچیکه که ممکنه دردناک بشه، بهخصوص وقتی میایستی یا زور میزنی. بیشتر توی خانمها، بهویژه خانمهای مسن یا باردار دیده میشه.
برای درمانش معمولاً جراحی لازمه، چون اگه گیر بیفته یا خونرسانی قطع بشه، میتونه خطرناک بشه.
این توضیح سادهش بود! اگر جایی نیاز به توضیح بیشتر هست، بگو. -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میشه لطفا فتق فمورال رو توضیح بدین؟
تروخدا با ویس
Michael Vey
Blue28من جزئی دربارهش خوندم
مجرای اینگوئینال اگه به داخل مجرای قوسهای رودهای یا صفاق وارد بشه باعث ایجاد فتق میشه
فتق مایل که در اثر فشار روده قسمتی از صفاق وارد اینگویینال میشه و فتق مستقیم که روده وارد اینگوئینال میشه و رایجتره -
Anzw 18
ولی دوست دارم کلماتت رو.
این امید رو بهم میده که هنوزم میشه امیدوار موند.