هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
️
️
️
️
️
️
پیش به سوی شیمی️
-
گوگل پلی به دلیل تحریمهای بینالمللی، همچنان برای کاربران ایرانی غیرقابل استفاده است!
موندم بخندم یا بگریم_
البته نیازیم نداشتم..
-
@jahad-20
مشکل همینه که تو ابه بکارش تا مواد مغذی خاک در اختیارش قرار بگیره
تو فکر کن هر روز بهت فقط اب و یکم برنج بدن به مرور زمان ممکنه عادت کنی ولی مواد مورد نیازت که کم شد هعی حال به حال میشی -
فک نمیکنم دیگه هیچی بعد از این روزا بتونه از پا درم بیاره
این روزا دیگه تیر آخر واس همیشه قوی بودنمه -
یوتیوب هم رفع فیلتر بشه خوشحال میشوم، ولی شنیدم که میخوان یه سایت برای دیدن ویدئو های یوتیوب بسازن، امیدوارم که این کار رو نکنن که فیلتر بودن یوتیوب خیلی بهتر از این کاره.
-
Aqua نه خب خیلی ها ممکنه از اون سایت ها استفاده کنن، حالا من که زیاد یوتیوب فارسی نمیبینم، ولی یوتیوب فارسی در اون صورت احتمال بالا نابود بشه، چون اگر از سایت واسطه یوتیوب دیده بشه، هیچ درآمدی که به یوتیوبر تعلق نمیگیره، تازه حتی نمیتونه اسپانسر و ... هم بگیره، چون آمار بازدیدش هم بالا نمیره و لایک نمیگیره، سر همین عملا درآمدش قطع میشه و باید کلا جمع کنه.
-
Aqua نه خب خیلی ها ممکنه از اون سایت ها استفاده کنن، حالا من که زیاد یوتیوب فارسی نمیبینم، ولی یوتیوب فارسی در اون صورت احتمال بالا نابود بشه، چون اگر از سایت واسطه یوتیوب دیده بشه، هیچ درآمدی که به یوتیوبر تعلق نمیگیره، تازه حتی نمیتونه اسپانسر و ... هم بگیره، چون آمار بازدیدش هم بالا نمیره و لایک نمیگیره، سر همین عملا درآمدش قطع میشه و باید کلا جمع کنه.
-
نیاز دارم یکی جای من بخونه
و به ذهنم مطالب منتقل بشه در حالتی که من خواب و در استراحت باشم -
هیعی یعیععیعییععییییهههههعییییی
-
چشماااام خشته ان خودم خسته
حجم درس ها فراوون
زندگی انرژی بر
هعی و صد هعی️