هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای این مسئله جنسیتی اینجا یه جور دیگه ایه که آشنا میشی باهاش
اصلا مورد داشتیم اکانتایی بودن که بعد کلی حرف و اینا تازه فهمیدیم طرف دختره یا پسر -
officer k
ترم چند بودین؟! =)))) -
@danial-hosseiny شاید بشه توی مسائل کوچیک این نگاه رو داشت، ولی همین سهل انگاری که توی تفکراتش داشته و باعث شده بدون اینکه خودش بدونه، دو رو بشه، میتونه برای دیگران خیلی خطر آفرین باشه، به نظرم طیف گسترده ای از جامعه ایران هم دچار این قضیه شدن و با تعصب و نگاه سیاه و سفید ما رو به این روز انداختن.
Comrade
من احساس میکنم داری با افراط بهش نگاه میکنی... این حجم از کلیگویی هم البته جواب نیست. چون ذهنیت من و تو باهمدیگه توی جزئیات متفاوته.
اما برای من همیشه این نکته وجود داشته که ممکنه کسی کار غلطی بکنه و حتی به ذهنش نرسه که غلطه... لااقل یک بار باید فهمید که میدونه یا نه... -
officer k
تو بردی علی. تو خیلی بدبختی. -
officer k
تو بردی علی. تو خیلی بدبختی. -
officer k
تو بردی علی. تو خیلی بدبختی.@danial-hosseiny
اگه شمارهتو داشتم، الآن ذخیرهت میکردم بدبختترین. -
بدبختترین بدبختزادگان اصلِ بدبختپور
-
@danial-hosseiny
اگه شمارهتو داشتم، الآن ذخیرهت میکردم بدبختترین.@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@danial-hosseiny
اگه شمارهتو داشتم، الآن ذخیرهت میکردم بدبختترین.حالا هی بگیر دستت یه حرفو
دور پلیسی بزن=))))))) -
بدبختترین بدبختزادگان اصلِ بدبختپور
-
officer k
شکسته؟! -
شکسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
-
Comrade
من احساس میکنم داری با افراط بهش نگاه میکنی... این حجم از کلیگویی هم البته جواب نیست. چون ذهنیت من و تو باهمدیگه توی جزئیات متفاوته.
اما برای من همیشه این نکته وجود داشته که ممکنه کسی کار غلطی بکنه و حتی به ذهنش نرسه که غلطه... لااقل یک بار باید فهمید که میدونه یا نه... -
شکسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!