هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
cyclo pentano perhydro phenanthrene
Cyclo pentano perhydro phenanthrene
Cyclo pentano perhydro phenanthrene
Cyclo pentano perhydro phenanthrene -
jahad_121 شما دارید شیمی محض میخونید ولی اینجوری که معلومه هییییچچچچچ خبری از خود شیمی نیست متاسفانه
@AmirBarsam
هعییی
از شیمی این اواخر ش فقط خبر بود ولی وقتی هم ازش خبری میشهه
دیگه رودستش هیچی نیست
انقدر که خفن و زیادهولی ما متاسفانه اون قدری که باید شیمی رو بخونم بیشتر درس های دیگه اَزمون وقت میگیره
خصوصا ریاضی این ترم خیلی مشغولش بودیم
مثلا ما دو تا میان ترم ریاضی دادیم در صورتی که یک دونه فقط میان ترم شیمی دادیمشیمی رو فقط وقت هایی که استاد کوییز گرفت و و میان ترم خوندیم
حتی پیش اومد استاد سر کلاس ازمون یک چیزای از درس روز قبلش می پرسید ما ففط نگاه ش می کردیمچرا!؟
چون داشتیم ریاضی می خوندیم و شیمی مون رو اصلا باز نکرده بودیم -
jahad_121 ن ن دادا تقلب نکن چیزی ک من گفتم همه حجم امتحان فرداست ن همه امتحانام
🤌
Michael Vey وایییی
️
️
️
️
خداکمکتون کنه
واقعاااا زیااااده -
300 صفحه تاریخ
حیف
ه
هرچی حساب کتاب می کنم حیفه که بخونمشونمن به جای این می تونم کلی ریاضی و فیزیک بخونم
اون همه تمربن ریاضی رو کی می خواد حل کنه!؟؟؟؟هوفففف
-
بچه ها جون اینو یه حمایت می زنید لطفا؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءفعالیت خیلی مهم؛
طبق اعلام آقایان قالیباف، عظیمی راد، منادی و خسروپناه سه شنبه 18 دی 1403 جلسه نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع بررسی مجدد مصوبه تاثیر قطعی معدل تو کنکور تشکیل خواهد شد. سرنوشت کنکورهای سراسری چند سال آینده تو این جلسه مشخص خواهد شد.
لطفا تو فعالیت امضا زدن نامه کمپین لغو تاثیر معدل پایه یازدهم برای کنکور سراسری 1404 تو پلتفرم جمع آوری امضای الکترونیکی فارسمن زیرمجموعه سایت خبرگزاری فارس شرکت کنید.
ابتدا وارد لینک زیر بشید
https://farsnews.ir/user1709100689527767934/1735848181680871614بعد از ثبت نام(مرحلهاول
) روی دکمه حمایت پویش بزنید(مرحلهدوم
)
(بازم تاکید میکنم در نهایت روی دکمه حمایت پویش کلیک کنید تا امضا تون ثبت بشه) -
و این هم آخرین جلسه نقشهکشی
خسته ام و حس میکنم از قفس آزاد شدم -
اعتقاد دارید به این موضوع، کسی که خودشو دوست داره و کیف میکنه با خودش، وقتی وارد یه جمعی میشه دیگران هم خود به خود این انرژی رو دریافت میکنند ازش وهمین حس رو نسبت به اون فرد پیدا میکنند؟
-
اعتقاد دارید به این موضوع، کسی که خودشو دوست داره و کیف میکنه با خودش، وقتی وارد یه جمعی میشه دیگران هم خود به خود این انرژی رو دریافت میکنند ازش وهمین حس رو نسبت به اون فرد پیدا میکنند؟
razie_ نه
-
جان؟
-
مگه کله پزیه؟
بنظرم گردن خوبه -
@Zahra-HD گردن
-
@Zahra-HD حیدر بابا دونیا یالان دونیادی