هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میدونم خوشگل نیستم لازم نبود یادآوری کنی🫠
#ناشناس -
از کی اینقد سم شدم نصف فارسی نصف انگلیسیعشقی کار میکنم یه بار دوس دارم ۲ رو فارسی بنویسم یه بار انگلیسی
-
از کی اینقد سم شدم نصف فارسی نصف انگلیسیعشقی کار میکنم یه بار دوس دارم ۲ رو فارسی بنویسم یه بار انگلیسی
_ Reza _
اقا یه سوال لان که اناتومیخوندی زیست برات مسخره بازی نشده؟
اصلا خیلی از نکات کنکور توی همین آناتومی بودن بعد ما فکر میکردیم طراحا خیلی باهوشند صرفا دید گسترده تری داشتن و رفرنس دانشگاه خونده بودن -
_ Reza _ از همین الان دست خطت رو دکتری کردی بعد واسه مریض بنویسی آموکسی سیلین و مترونیدازول 15 تا
-
_ Reza _
اقا یه سوال لان که اناتومیخوندی زیست برات مسخره بازی نشده؟
اصلا خیلی از نکات کنکور توی همین آناتومی بودن بعد ما فکر میکردیم طراحا خیلی باهوشند صرفا دید گسترده تری داشتن و رفرنس دانشگاه خونده بودن -
هویججج تست کنکور اردیبهشت رو برو ببین از آناتومی تمجیدی اورده استخوان... اره واقعا اینطور میخوان زرنگ بازی درارن
_ Reza _
الان دارم اناتومی توراکس میخونم بمولا اون نکاتی که برای ریه میخوندیم همش توی توراکسه
متن کتاب هیچییییی ننوشته بعد یه شکل اشغال بی کیفیت انداخته که دست طراح باز باشه از رفرنس دانشگاه بیاره -
_ Reza _
ولی ناموسا دندون خوندی آموکسی سیلین و مترونیدازول ننویس 15 تا همون 20 تا بنویس تکنسین داروخونه دعات کنه -
آقا به عنوان شیرینی دندان پزشک شدین باید دندون همه مون رو کامپوزیت کنید من تابستون رفتم کامپوزیت کنم گفت هرواحد ۶ و نیم دیگه پول نداشتم ۱۰ واحد بزنم اومدم خونه
-
عشق، به شکل پرواز پرندهس
عشق، خواب یه آهوی رمندهس
من، زائری تشنه زیر باران
عشق، چشمه آبی اما کشندهست
من میمیرم از این آب مسموم
اما اون که مرده از عشق
تا قیامت هر لحظه زندهست
من، میمیرم از این آب مسموم
مرگ عاشق عین بودن
اوج پرواز یه پرندهس -
_ Reza _
الان دارم اناتومی توراکس میخونم بمولا اون نکاتی که برای ریه میخوندیم همش توی توراکسه
متن کتاب هیچییییی ننوشته بعد یه شکل اشغال بی کیفیت انداخته که دست طراح باز باشه از رفرنس دانشگاه بیاره -
بچهی خالم ۵ماهشه و قراره اسمش حسین باشه( :
مامانم گفت میخواستن بذارن طاها
بعد خالم حالش بد میشه و توسل و اینا
و نهایتا قراره بشه حسین( :
دوست داشتم دختر باشه(چون پسر دارن و خودشونم دوست داشتن این دختر باشه)
ولی وقتی گفتن قراره اسمش حسین بشه اصن یه جور دیگه ذوق کردم...
جوری که گفتم به دنیا هم اومد خودم میرم پیش خالم(از من بعید بود این حرکت/و البته که یه لحظه فک کردم واقعا بزرگ شدم...)
پن: ان شاءالله که سالم و سلامت دنیا بیاد -
_ Reza _ برای من در اوج فرو میریزن مثل ابشار
جوری بد می نویسیم
یکی بچه ها جزوه می خواست بهم پیام داد نگفت جزوه خودتو می خوام
گفت جزوه هم گروهی رو می خوام