هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Alireza Varamanzar واقعاً کارشون حرف نداره
خب از جایی ویدیویی چیزی میدیدن؟
یا کتابی؟Akito
خیر
شخصیت کارتونی رو کشید -
Akito
خیر
شخصیت کارتونی رو کشیدAlireza Varamanzar آره برا اتک آن تایتانه...
-
کنکور واقعا یکی از عجیب ترین و پیچیده ترین مقوله هاییست که یک فرد نوجوان توی زندگیش بهش برمیخوره !
با کلی ناملایمت و کلی فشار و استرس سر و کله میزنه ، تا شاید بتونه معنای نظم ، روحیه ، خودباوری و جنگندگی رو حس کنه ...
اما این پروسه بلافاصله بعد از اتمام آزمون ها تموم میشه؟
نه ؛ بیشترین فشار رو یک کنکوری توی تابستون بعد کنکور حس میکنه ، چون همه ی سرش چرخ میزنه که اگه نشه چی ! یعنی من ناکافی بودم؟! یعنی من بلد نبودم بجنگم ! یعنی من نظم نداشتم ؟تو این موقعیت اونا نیاز دارند یکی اونا رو فارغ از نتیجه و بابت هر تلاش کرده و نکردشون از اعماق وجود دوست داشته باشه و بهش افتخار کنه .
من ( سیناپس ) به عنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ به تک تک زحمات کوچک و بزرگتون میبالم و شما برای من قبل از هر نتیجه ای برنده اید ، برنده ی یک جنگ شاید نابرابر...اگه دور و برتون کنکوری دارید این روزا بیشتر هواشو داشته باشید
️
️امیرسینا قصری
-
دلم گرفته
-
استادم دعوام کرد
-
دو ساعت تمرین فشرده انتظار داره باشگاه خودمونم بیام خب اونقد بدنم آماده نشده
-
حداقل یه وعده صبح یه وعده عصر نه متوالی ۴ ساعت تمرین اونم بوکس
-
چی بگم
-
️
️
️
️
-
️
️
️
️
️
-
️
️
️
-
️
️
️
️
-
68» قالُوا ادْعُ لَنا رَبَّكَ يُبَيِّنْ لَنا ما هِيَ قالَ إِنَّهُ يَقُولُ إِنَّها بَقَرَةٌ لا فارِضٌ وَ لا بِكْرٌ عَوانٌ بَيْنَ ذلِكَ فَافْعَلُوا ما تُؤْمَرُونَ
(بنىاسرائيل به موسى) گفتند: از پروردگارت براى ما بخواه تا بر ما روشن كند كه آن چگونه (گاوى) است؟ (موسى) گفت: همانا خداوند مىفرمايد: ماده گاوى كه نه پير و از كار افتاده باشد و نه بكر و جوان، (بلكه) ميان اين دو (و ميان سال) باشد. پس آنچه به شما دستور داده شده (هر چه زودتر) انجام دهيد.
-
️
️
️
️