هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
نمیفهمم چی میگی زبون بسته -
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
خوش بانو -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar مریم هستم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خوبین آقادانیال
-
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
من نیز
اسم شریف شما؟؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar خوشبختم
-
Alireza Varamanzarreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
تمنا -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
والا -
z.e
یعنی الآن دانشجویین؟ -
یادم نی کی بود
-
قبلا با یکی آشنایی داشتم که اهل قم بود
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️
-
Alireza Varamanzarreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط Alireza Varamanzar انجام شده
Blue28
بله درسته
من اصلا یادم نی
اهل مازندرانم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
مرسی آقای سیلور -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar من صرفن اسمتون برام آشناست و یادمه خردادی بودین اگر اشتباه نکنم..همون موقعم خیلی آشنایی نداشتم
ولی من اون موقعا آیدیم mnaghavi بود -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Akito
شما خودتون ۹ تیر تو دلم رو تبریک گفتین -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
خیلی متشکرم از دعای خوب تون
منم همینطور -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
121
121
پست 143405 از 147758