هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واقعا نمیدونم مشکل منم یا چی...
-
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همین ...
چشم
ممنون که یادآوری کردین ساده باشم
ساده بودن خیلی خوبه -
فکر کن کلی مبحث مهم باید برای فاینال بخونم
دقیقا شب قبل فاینال هم از مسافرت برمیگردم و یه هفته قبلشم هیچ
دو هفته دیگم باید برم کاراموزی و عملا خوب نمیتونم بخونم
بعد یکی از مباحثمون آریتمی های شایعه که مربوط به دیس ریتمی هاست
اونوقت منننننن نشستم دارم دو جلسه کارگاه تفسیر نوار قلب استاد تراز و که هنوز به دیس ریتمی ها نرسیده و فقط امواج نوار قلب و بررسی کرده با خوشحالی مینویسم
کار عبس کار بیهوده ؟
خیر لذت بردم
کاش کارگاه دیس ریتمی هارو هم بذاره
️🥲
-
ارائه و تدریس با دانشجو
تایپ سوال و پرینت با دانشجو
حضور غیاب با استاد️
-
فکر میکنی هزینهٔ اسنپ منو میدن مثلا؟
من چهارساله سرمو انداختم پائین مسیر چهار ساعته رو هرروز صبح رفتم دانشگاه و برگشتم. حتی یک بار نگفتم پول بدین من یه خونه بگیرم. یک بار نگفتم پول بدین من خوابگاه بگیرم. چون میدونم ندارن و سختشون میشه...و هزارتا مسئلهٔ دیگه که حتی نیازی نمیبینم بازگو کنم.
بعد اونوقت تو میای به من میگی درکی از شرایط نداری.
چی از من میدونی که به خودت همچین اجازهای میدی؟!S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
به من میگی درکی از شرایط نداری.
چی از من میدونی که به خودت همچین اجازهای میدی؟!امیدوارم بری دوباره حرفمو بخونی ...فقط گفتم طبیعیه
و گفتم پدرت هم شاید همین فکر رو درمورد شما بکنه آقا دانیال -
ولی از اونور توقعا تا بینهایت. من اصفهان قبول شدم دولتی مامانم توی چشمام نگاه کرد گفت ازت راضی نیستم تهران قبول نشدی. با غم شنیدن این جمله که ته بیانصافیه، خود تو کنار میای؟! من اگه تهران قبول شده بودم اینا عمرا حتی پول اینکه فقط شهریهٔ خوابگاه منو بدن نداشتن.
بعد من درکی از شرایط ندارم؟!S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعد من درکی از شرایط ندارم؟!
جمله ای که من بهت گفتم درکی از شرایط نداری رو بیار!!!
جمله ای که گفتم کار بابات درسته رو هم بیار -
نمونه تقلب برای درس ادبیات تو یکی از استانها :)))
پ.ن: شعری رو که باید حفظ میکرده واسه امتحان نوشته به جای تذکرات جلسه -
اولین باره میبینم چیزی که مکتوب شده رو دارین عوض میکنین ده بار جمله ای که فرستادم رو خوندم ببینم کجاش گفتم بابات درست کاری کرده یا تو درکی از شرایط نداری. پیدا نکردم ....
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دفعهٔ بعدی که داری همینجوری یه جمله روی هوا میندازی،
شما هم بسیار اشتباه میکنی وقتی نمیخوای کسی رو جملت ریپ بزنه #تودلی رو نمیزنی و اگه نمیخوای حتی این
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
S.daniyal hosseiny اره ۲۳ سالته دیگه ..طبعا طبیعیه
و
مطمئنم الان باباتم میگه شما درکی از شرایط نداری ...
تو ماشینو میگی ولی بابات فقط ماشینو نمیگه
فقط کافیه یکم به باقی رفتاراشونم نگاه کنی تا از دور منظور رو بگیری...رو بشنوی و سریع بخاطرش داغ میکنی اصلا میای تو اینجا مینویسی ...
-
اولین باره میبینم چیزی که مکتوب شده رو دارین عوض میکنین ده بار جمله ای که فرستادم رو خوندم ببینم کجاش گفتم بابات درست کاری کرده یا تو درکی از شرایط نداری. پیدا نکردم ....
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دفعهٔ بعدی که داری همینجوری یه جمله روی هوا میندازی،
شما هم بسیار اشتباه میکنی وقتی نمیخوای کسی رو جملت ریپ بزنه #تودلی رو نمیزنی و اگه نمیخوای حتی این
S.daniyal hosseiny اره ۲۳ سالته دیگه ..طبعا طبیعیه
و
مطمئنم الان باباتم میگه شما درکی از شرایط نداری ...
تو ماشینو میگی ولی بابات فقط ماشینو نمیگه
فقط کافیه یکم به باقی رفتاراشونم نگاه کنی تا از دور منظور رو بگیری...رو بشنوی و سریع بخاطرش داغ میکنی اصلا میای تو اینجا مینویسی ...
-
Masoumeh.sh
خیلی ادایی نیست؟
شاید یه کنکوری رو خوشحال کنه ولی من به شخصه خوشحال نمیشمهویججج والا به من بدن خوشحال میشم نمیدونم
️
-
دانیال سال پنجمشه الان که اینجا عضوه و حتی از مفیدترین و بدرد بخورترین عضوای اینجا بوده که وقتی نیست جای خالیش حس میشه و طبیعتا بهتر از خیلیا میدونه قوانین اینجا چی هست چی نیست، و فکر نمیکنم حق اینو داشته باشیم برای کسی تعیین تکلیف کنیم.