هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا میای تو اینجا مینویسی ...
آها اونوقت شما مشخص میکنی کی اینجا پیام بده کی نده؟!
@ Blue28 من مشخص نمیکنم کی اینجا پیام بده کی نده ولی دارم میگم این طرز رفتار درست نیست که بابت حرفی که نزدم مورد اعتاب قرار بگیرم ...
چند بار گفتم و باز هم میگم اگه جمله هایی رو که اقا دانیال گفتن رو در پیام های من پیدا کردین من همینجا دست که هیچی پای اقا دانیال رو میبوسم ولی هیچ وقت مسئولیت حرفی که نزدم رو قبول نمیکنم هیچ دلیلی نداره بابت حرفی که نزدم بخوام مورد اعتاب قرار بگیرم یا جوابگو باشم خواه آقا دانیال باشه خواه هرکس دیگه
حرف شما درسته ولی کمی جانب دارانست دلیلشم اینه که اقا دانیال این همه حرف به من زدن که واقعیت نداشته و شما نسبت بهش واکنش مثبت دادین ولی یک جمله از من رو کاملا بولد کرده و دو پست براش میزارین که من دارم برا اقا دانیال تعیین و تکلیف میکنم . من دو جمله گفتم و صرفا گفتم اینجور مسائل در خانواده ها طبیعیه نه گفتم که حرف پدر اقا دانیال درسته و نه حتی گفتم که اقا دانیال دارن غلط برداشت میکنن این یه چیز کاملا واضح نوشته شده ..
یه مثال بهتر برای این حرفم بزنم که حرف من مبنای تایید حرف پدر اون اقا نبوده اینه که شما مشاهده میکنین که در چین مردم سوسک رو هم میخورن .ایا سوسک خوردن کاری درسته ؟ خب مشخصه که نیست اما در چین شاید امری طبیعی باشه
منم نگفتم حرف پدر اقا دانیال درسته و اقا دنیال غلط فکر میکنن من میگم این امری طبیعیه -
آیلین تا جایی که من یادمه اول نمرهها اومد
یادمه دقیقا یکی دو روز بعد کنکور تیر بود -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داری یه کاری میکنی امتحان پسفردامو بیوفتم 🚶
خیلی ممنون ازت، والا که چند ساعته خیره به نمرهمم. چجوری تونستم انقدر گند بزنم؟ 🦦
-
M.an
سلام، Gharibe Gomnam هم مثل زهرا خانوم و امیرمسعود نمیتونه پیام بفرسته تو انجمن. -
M.an
سلام، Gharibe Gomnam هم مثل زهرا خانوم و امیرمسعود نمیتونه پیام بفرسته تو انجمن.Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
M.an
سلام، Gharibe Gomnam هم مثل زهرا خانوم و امیرمسعود نمیتونه پیام بفرسته تو انجمن.به بچه ها بگو وقتی انجمنشون هنگ کرد کش مرورگر کرومشونو پاک کنن
-
اولا که اینجا تودلیه و تودلی همونطوری که توی پیام اولش از ابتدا نوشته شده، اصلا برای این ایجاد شد که «اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید و بزارین تخلیه شین.» (هرچند که بزارین رو غلط مینویسن همیشه! بگذریم) پس نه فقط به من. هرکسی که داره اینجا تلاش میکنه خودش رو با مسائل زندگیش تخلیه کنه، حق داره و هیچ قانون و مقررهای وجود نداره که اگه خواستی فلان کنی نیا اینجا حرف بزنی هشتگ فلان بزن تا بیسار نشه و از این صحبتا. جدای از اینکه منم نگفتم ریپلای نزن. گفتم وقتی درکی نداری از شرایط، نظر کارشناسی صادر نکن. اینکه وقتی کسی حالش بده، ازش درمورد شرایطش بپرسی و باهاش همراهی کنی خیلی فرق داره تا اینکه درقبال چیزی که نمیدونی نظر بدی.
دوما اینکه من یه سری پیام دادم، روی پیامای من ریپلای زدی یه حرفی زدی، من پرسیدم که
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
mr.vinyzo
متوجه نهایت مسئله نشدم. یعنی رفتارشون درسته؟و تو گفتی که
S.daniyal hosseiny اره ۲۳ سالته دیگه ..طبعا طبیعیه😂😅
+یعنی رفتارشون درسته؟
— آره ۲۳ سالته دیگه. طبعا طبیعیهآره اگر واژهٔ تایید نیست چیه؟!
اینم بگذریم کاری ندارم. حتی اگر به قول پرستو (که میدونم اسمش پرستو نیست ولی نمیدونم چرا اسمش یادم نمیمونه) حتی اگر اون موقع داشتی تلاش میکردی شوخی کنی، «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.» جدای از اینکه همیشه نیازی به واکنش نشون دادن نیست، همیشه هم باید درک کنیم چه واکنشی باید نشون داد. چه نیازی به شوخی کردن بود توی اون موقعیت؟ هرچند که من بعید میدونم تو داشتی شوخی میکردی. کما اینکه خودتم همچین حرفی بعدش نزدی و صرفا پرستو نوشت.
اگر شوخی بود، به جا نبود و نیست و نیازی نیست همیشه آدم نمک بریزه، اگر نبود هم که حرفامو زدهم از قبل. وقتی درکی از شرایط کسی نداری، حداقلیترین کار اینه که لااقل ازش بپرسی. اگر قصدت کمک کردنه. -
-
چقد این دیالوگ موده:
هیچکس بابت رفتاری که با من کرد عذر خواهی نکرد، فقط منو بخاطر واکنشم سرزنش کردن:) -
اولا که اینجا تودلیه و تودلی همونطوری که توی پیام اولش از ابتدا نوشته شده، اصلا برای این ایجاد شد که «اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید و بزارین تخلیه شین.» (هرچند که بزارین رو غلط مینویسن همیشه! بگذریم) پس نه فقط به من. هرکسی که داره اینجا تلاش میکنه خودش رو با مسائل زندگیش تخلیه کنه، حق داره و هیچ قانون و مقررهای وجود نداره که اگه خواستی فلان کنی نیا اینجا حرف بزنی هشتگ فلان بزن تا بیسار نشه و از این صحبتا. جدای از اینکه منم نگفتم ریپلای نزن. گفتم وقتی درکی نداری از شرایط، نظر کارشناسی صادر نکن. اینکه وقتی کسی حالش بده، ازش درمورد شرایطش بپرسی و باهاش همراهی کنی خیلی فرق داره تا اینکه درقبال چیزی که نمیدونی نظر بدی.
دوما اینکه من یه سری پیام دادم، روی پیامای من ریپلای زدی یه حرفی زدی، من پرسیدم که
mr.vinyzo
+یعنی رفتارشون درسته؟
اینم بگذریم کاری ندارم. حتی اگر به قول پرستو (که میدونم اسمش پرستو نیست ولی نمیدونم چرا اسمش یادم نمیمونه) حتی اگر اون موقع داشتی تلاش میکردی شوخی کنی، «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.» جدای از اینکه همیشه نیازی به واکنش نشون دادن نیست، همیشه هم باید درک کنیم چه واکنشی باید نشون داد. چه نیازی به شوخی کردن بود توی اون موقعیت؟ هرچند که من بعید میدونم تو داشتی شوخی میکردی. کما اینکه خودتم همچین حرفی بعدش نزدی و صرفا پرستو نوشت.
اگر شوخی بود، به جا نبود و نیست و نیازی نیست همیشه آدم نمک بریزه، اگر نبود هم که حرفامو زدهم از قبل. وقتی درکی از شرایط کسی نداری، حداقلیترین کار اینه که لااقل ازش بپرسی. اگر قصدت کمک کردنه.S.daniyal hosseiny اره مال جمله بیستو سه سالته هستش وسطش سه تا نقطه هست و بعد نوشتم طبیعیه طبعا ...
-
خانوم غریب گمنام فرمودن اینو عرض کنم خدمتتون
سلام دوستای خوبم والا این مشکل عدم ارسال پیام مثل ویروس میمونه انگار ؛ همش باید دعا کنی نکنه تو هم درگیرش بشی😐 من داشتم یه پیام مینوشتم انجمن قطع شد ؛ منم کلا صفحه رو بستم حتی حذف هم نکردم پیاممو
وقتی برگشتم خواستم بفرستمش نوشته بود شما این پیامو قبلا فرستادین ؛ فکر میکنم وقتی دیدین اتصالتون به انجمن قطع شده نباید بهش فشار بیارید باید کش مرورگرتونو پاک کنید و یک ساعت نیم ساعت بعد بیاید
امیدوارم کمکتون کنه
-
خیلیم عالی(:
-
mr.vinyzo
+یعنی رفتارشون درسته؟
اگر شوخی بود، به جا نبود و نیست و نیازی نیست همیشه آدم نمک بریزه، اگر نبود هم که حرفامو زدهم از قبل. وقتی درکی از شرایط کسی نداری، حداقلیترین کار اینه که لااقل ازش بپرسی. اگر قصدت کمک کردنه. -
._.Zahra.K
اینکه بخوابی تا فردا تمرکز داشته باشی خیلی مهمتره از اینکه نمونه سؤال حل کنی...S.daniyal hosseiny
خودمم همین فکرو میکنم ولی میگم اون معلمه یه چیزی میدونه دیگه😑 -