هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah ندانم...
آرایه قشنگه ولی به اندازش و به جاش
اگر یه صفحه پر بشه از آرایه به نظرم این دیگه هنر نویسنده نیست مثل این میمونه که آشپز غذاش کم بیاد و آب قاطیش کنه اون غذا دیگه عطر و طعمشو از دست میده
حالا مثالم خیلی فرهنگی نیستاما به نظرم آرایه زیادم همینه انگار نویسنده کم آورده و رشته داستان از دستش در رفته...
Nilay دقیقا، بنظر من آرایه زیاد مثل ادویهس بر غذا. نمیزاره مزه اصلی مواد اولیه حس بشه. من آخرین کتاب خوبی که خوندم پاییز پارسال بود، تا الان هر کتابی که شروع کردم نصفه ول کردم. الان کوری رو شروع کردم قشنگه کتابش
-
Nilay دقیقا، بنظر من آرایه زیاد مثل ادویهس بر غذا. نمیزاره مزه اصلی مواد اولیه حس بشه. من آخرین کتاب خوبی که خوندم پاییز پارسال بود، تا الان هر کتابی که شروع کردم نصفه ول کردم. الان کوری رو شروع کردم قشنگه کتابش
-
Nilay اخرین کتاب خوبم؟ گتسبی بزرگ
ستارهها چیدنی نیستند هم جالب بود برام.این چند وقت اخیر شهر خرسو تا نصفه خوندم که بنظرم خیلی بیمحتوا بود کلا کتابای بکمن رو (بجز مردی به نام اوه) دوست ندارم. یا یه سری رمان ایرانی مثل آبنبات هلدار و گندم که جدی خیلیییی بد بود ۲/۳شونو بیشتر نخوندم
-
و کلا کتابایی که فیلم ساخته شده از روشون و برعکس موردعلاقهترینن. مردی به نام اوه، من پیش از تو
-
Nilay اخرین کتاب خوبم؟ گتسبی بزرگ
ستارهها چیدنی نیستند هم جالب بود برام.این چند وقت اخیر شهر خرسو تا نصفه خوندم که بنظرم خیلی بیمحتوا بود کلا کتابای بکمن رو (بجز مردی به نام اوه) دوست ندارم. یا یه سری رمان ایرانی مثل آبنبات هلدار و گندم که جدی خیلیییی بد بود ۲/۳شونو بیشتر نخوندم
Maaah گتسبی بزرگ رو تعریفش رو شنیدم.
من کلا سبک کتابهای آبنبات هل دار و اینا خیلی دوست ندارم.
چشمهایش رو بخون واقعا قشنگه
دختری که رهایش کردی جوجو مویز هم قشنگه
با چیزایی که گفتی یکم شک دارم از چشمهایش خوشت بیاد ولی فکر کنم از دختری که رهایش کردی خوشت بیاد -
و کلا کتابایی که فیلم ساخته شده از روشون و برعکس موردعلاقهترینن. مردی به نام اوه، من پیش از تو
-
Maaah گتسبی بزرگ رو تعریفش رو شنیدم.
من کلا سبک کتابهای آبنبات هل دار و اینا خیلی دوست ندارم.
چشمهایش رو بخون واقعا قشنگه
دختری که رهایش کردی جوجو مویز هم قشنگه
با چیزایی که گفتی یکم شک دارم از چشمهایش خوشت بیاد ولی فکر کنم از دختری که رهایش کردی خوشت بیادNilay ابنبات هلدارم خیلی تعریف کرده بودن آخه
باشه میخونمشون ممنون
-
Maaah من پیش از تو فوق العادس
اما من جلد دومش رو خیلی دوست نداشتم.
جلد سه هم گرفتم ولی نخوندم
حس میکنم جالب نیست و قشنگی جلد اول رو کمرنگ میکنهNilay من پس از تو رو منم دوست نداشتم.
آرههههههه هیچی جلد اولش نمیشد. -
Maaah من معمولا نسبت به کتابی که خیلی ازش تعریف میشه گارد دارم
چون انتظارم ازش خیلی بالا میره و وقتی میخونمش به عبارتی ضد حال میخورم
برای همین اکثر اوقات نمیخونمشون مگر اینکه کسی بهم معرفی کرده باشه که بدونه من چه کتابی رو میپسندم... -
ماهلین سایتتون از اینکه ایگنورش کردی عصبانیه
Maaah
من غلط بکنم همچین شکری بخورم ندیدم بخدا
من اصن نوتیف و اینا نمیدونم کجاست فقط اینجا باشم میبینم پیمارو
ببخشید -
Maaah من معمولا نسبت به کتابی که خیلی ازش تعریف میشه گارد دارم
چون انتظارم ازش خیلی بالا میره و وقتی میخونمش به عبارتی ضد حال میخورم
برای همین اکثر اوقات نمیخونمشون مگر اینکه کسی بهم معرفی کرده باشه که بدونه من چه کتابی رو میپسندم...Nilay عههه من برعکسم دقیقا
از خوندن کتابای ناشناخته ترس دارم.
هیچی برام ترسناکتر از این نیست که وقت بزارم رو یه کتاب و نصفه بخونمش و نتونم اون کتابو به لیست کتابای خونده شده تو ذهنم اضافه کنم.
همیشه فکر میکنم کتابی که از نظر اکثریت خوبه یعنی از نظر منم خوبه، تا الان اینجوری بوده -
Maaah
من غلط بکنم همچین شکری بخورم ندیدم بخدا
من اصن نوتیف و اینا نمیدونم کجاست فقط اینجا باشم میبینم پیمارو
ببخشیدماهلین سایتتون میدونممممم، اینجوری نگو حالا آب شدم رفتم تو زمین اصن
️
-
ماهلین سایتتون میدونممممم، اینجوری نگو حالا آب شدم رفتم تو زمین اصن
️
Maaah
میتونی اون پیامو رپلای بزنی یا خودت بگی چی گفتی -
ماهلین سایتتون یه بار دوستم گفت بیاین هر کی ریکوئست داده بهمونو قبول کنیم، حرف بزنیم باهاش، یه پسر مغز کوچولو بود با یکی از بچهها کلیییی لاس زد نیم ساعت بعد به یکی از فالووراش ریکوئست داد که اتفاقا اونم تو جمعمون بود. همین حرفارو به اونم زد
من پشمام ریخت اصلن ://///چیز مهمی هم نیست حالا