هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میدونی درواقع حس میکنم نباید اینو میگفتم ببخشید
-
Aqua ببخشید
-
Aqua جدی بود
-
هعی..
-
هووووووومممممممم
-
ادم هیچ وقت اون چیزی رو که می خواد اصلا براش پیش نمیاد ولی وقتی رفت تو اون موقعیتی که دیگه اون خواسته صلاح نیست و یا نمی خواد دیگه اون خواسته میریزه سرش
#تودلی -
Sachli
غرور؟!
سهتا لایک؟؟
من چی گفتم شما چی برداشت کردین!
من اینجا چهار سال مثل یه معلم بودم و آموزش دادهم. هم ادبیات رو، هم تلاش کردم مثل یک دوست و شاید یه بزرگتر، نکاتی رو گفته باشم که از نظر خودم گفتنی بوده.
الآنم همین بوده.
کما اینکه من خودم اون لحظه معنای درست در خاطرم نبود. از امیر پرسیدم ببینم بلده یا نه. جوابش رو دیدی؟! جوابش اینطور بود که نه بلد نیستم و جواب نداد. حتی اگه بلد بود جواب رو توی دلش قایم کرد. من کی باهاتون اینطور رفتار کردم؟! تاحالا شده سؤالی از من بپرسین جوابشو نگیرین؟! بعد از اینکه دیدم پاسخ نداد هم نکتهای رو بهش گوشزد کردم که احساس کردم بهتره گوشزد کنم.
غرور؟!
بیانصافی جالبی بود و واقعا ناراحت شدم... به خصوص از شخصی مثل تو که هم قدیمیتری نسبت به بقیه هم لااقل میزان گفتگومون با خیلیا از اینجا بیشتر بوده، هم باهمدیگه عملا کلاس داشتیم.S.daniyal hosseiny فقط میخواستم بهت بگم که انتقاد مداوم توی فضای عمومی چیزجالبی نیست...
و چندبار دیدم ازت و شاید درستتر بود که من اینکارو نمیکردم و بجاش خصوصی صحبت میکردم اما اون لحظه فقط میخواستم احساسِ بچه هایی که ازشون اینجوری انتقاد میکنی رو درک کنی که چقدر ناراحت کننده و آزار دهنده است مخصوصا از طرف کسی مثل تو که همه به عنوان معلم ادبیات اینجا میشناسنت
میدونی شاید ته دلت صرفا احساسِ کمک کردنه اما جملات بار دارن و اینو تویی که ادبیات میدونی از من خیلی بهتر درک میکنی
یعنی شاید اصلا قصدت اون نیست اما چینش کلمات و جملاتت پشت هم بارِ منفی ایجاد میکنه و باعثِ برداشت اشتباه و ناراحت شدن شخص مقابلت میشه
بحثم بیشتر با اون تیکه ای بود که گفتی اگر نمیدونی و میگی قشنگ باید به خودت تلنگر بزنی...
بحثِ غروری که گفتم بحثِ این نیست که تو جواب کسی رو نمیدی یا علمت رو دریغ میکنی!
بحث اینه گاها جاهایی از کسایی انتقاد میکنی که نباید، که اون لحظه مثلا جایگاهی نداره یا اصلا تو فضای عمومی جاش نیست
مثلا یادمه من اولینِ شعر زندگیمو حفظ کردم و اینجا تو یه تودلی برای خودم نوشتمش و تو ازم ایراد گرفتی که کاماهارو بعضی جاها اشتباه گذاشتم!
مثلا میتونستی تو پیوی بهم بگی یا شاید اصلا لازم نبود بگی...
و گاها دیدم صحبتاتو با بچه های دیگه و صرفا شاید اصلا لحنی که اینجا مینویسی اصلا اون چیزی نیست که تو واقعیت داری اما بیشتر حواستو به چینش جملاتت جمع کن
و قطعا این حرفا صرفا برای پیشرفتت و از سر دوستیه! و من قصد ناراحت کردنتو نداشتم
و اگر احترامی نسبت به تو نداشتم قطعا فقط به دکمه بلاک بسنده میکردم... -
ادم هیچ وقت اون چیزی رو که می خواد اصلا براش پیش نمیاد ولی وقتی رفت تو اون موقعیتی که دیگه اون خواسته صلاح نیست و یا نمی خواد دیگه اون خواسته میریزه سرش
#تودلیZahra.tg
ببخشید میشه بپرسم کی هستین؟ -
Hhh Hh زهرا جان
لایک ها به معنای موافقت با معنای پست شخص دیگری هستن
به نظرم یکم دقت بیشتری به خرج بده🫂️
Sachli
من بعضی وقتا جای فوش استفاده میکنم -
Sachli
نه لایک خوبه مثلا طرف کلی نوشته لایک میکنی میری انگار فوش دادی -
Sachli
خواستم جوتون عوض شه وگرنه منو چ ب این کارا