هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@رز-سیاه متشکرم ...اون روز ناراحت شدین ؟
-
Lost
wandering
I don't even know what to call it
I only know that it is good
Of course maybe -
نباید دخالت میکردم
-
Of course maybe
-
@رز-سیاه درود
-
@رز-سیاه درود
Alireza Varamanzar خوب هستید؟
-
Akito اورنسی و اسموگ به نظرم واقعا زیاد سخت نیستن، مخصوصا برای بیلد استرنس، اگه سامون سولیر رو بیاری که دیگه هیچی، 2pV2p میشه راحت میزنیش. ولی این لعنتی واقعا فاجعست، من با خودم گفتم عیب نداره اینو بزنم تمومه که فهمیدم دی ال سی آخر دارک سولز سه یه باس به اسم دارک ایتر داره همه باسای دیگه حتی ابیس و ناملس کینگ هم باید پیشش لنگ بندازن.
@Comrade_Bayat دارک ایتر رو نشنیدم... شاید چون توی دی ال سی بوده...
-
وای اومدخ میگه رتبه زیر ۱۰۰ دیگع
لنتی تو ریخت منم از سال ۹۸ ندیدی چی میگی
-
فصل دوم جوجو خداست
-
Alireza Varamanzar یک تا سه که نیست، ولی الان چک کردم دیدم رگناروک و دی ال سیش روی پی سی اومده چند ماه پیش؟! یکم اونمواقع درگیر بودم از اخبار قافل، الان دیدم هست خیلی خوشحال شدم، وقت کنم حتما تجربه میکنم. ولی یک تا سه نه روی پی سی نیست و امیدوارم ریمسترش کنن و منتشر کنن رو پیسی...
@Comrade_Bayat فکر کنم با املاتور(نمیدونم اسمش درست گفتم یا نه، همین برنامه های شبیه ساز که میتونی باهاش بازیای یه کنسول دیگه رو روی پی سی بیاری) بتونی یک تا سه رو بازی کنی
من یبار خیلی خیلی سال پیش روی اندروید ریختم یکی از گاد آف وار هارو
از شانسم یه مرحله اش باگ میخورد و میوفتاد پایین و میمرد:/ و دیگه نتونستم تمومش کنم -
@Comrade_Bayat فکر کنم با املاتور(نمیدونم اسمش درست گفتم یا نه، همین برنامه های شبیه ساز که میتونی باهاش بازیای یه کنسول دیگه رو روی پی سی بیاری) بتونی یک تا سه رو بازی کنی
من یبار خیلی خیلی سال پیش روی اندروید ریختم یکی از گاد آف وار هارو
از شانسم یه مرحله اش باگ میخورد و میوفتاد پایین و میمرد:/ و دیگه نتونستم تمومش کنم -
Akito اره شبیه ساز زیاد هست، ولی به قول خودت باگ دارن، تازه گرافیکش هم کلا پایینه، امید دارم که ریمستر بشن، اگه ریمستر یا ریمیک بشن با توجه به سیاستای سونی روی پی سی هم پورت میشن.
@Comrade_Bayat راستش تا الان خبری از ریمستر نشنیدم
فکر کنم بره برای ۲۰۳۰ به بعد:/ -
@Comrade_Bayat ما گیمرا برای بازی هم که شده بیشتر عمر میکنیم
-
Alireza Varamanzar خوب هستید؟
@رز-سیاه متشکرم
حال دلتون چطوره