هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بی ریا صادقانه رک
اینکه دانشجو یه شهر دیگه باشی
خیلی روی مهارت ها زندگیت و مستقل شدنت تاثیر گذاره
ولی قرار نیست داخل خوابگاه خیلی راحت درس بخونی و اصلا بنظرم محیط جالبی برای کسی که خیلی هدفش درسه نیست
اینکه دانشجو یه شهر دیگه باشی تو یه دغدغه زندگی داری یه دغدغه درسرک و رو راست هم بخوام بگم همه از بیرون میگن خوابگاه خیلی باحاله و خوش میگذره و اینا ، ولی واقعا اگه بخواد خیلی بهت خوش بگذره معدل و وضعیت تحصیلی قشنگی نخواهی داشت اگه دانشگاه معتبری داشته باشی اگه خوب نمره بگیری با این شرایط باید به دانشگاهت شک کنی اصلا
در مجموع خیلی وقتا دوست داری بری شهرت نمیتونی ، ممکنه هم اتاقی بد گیرت بیفته و خوابگاه کلی تلف وقتم داره ، و کل مسئولیت های زندگیت در صورتی که تا قبل از دانشجو شدنت اینجوری نبود دیگه کلش گردن خودته این از نظر اینکه مستقل میشی عالیه ها ولی من دارم برای رفاه و درست میگم ، بازم میگم دانشجو شهر دیگه شدن هم خوبی داره و هم بدی ، اینجا من صرفا به دید اینکه داخل شهر خودت راحت تری و بهتر درس دانشگاهتو میخونی نگاه کردم ، نوع دید اینجوری بوده
Pr.Gh.ir بازم ممکنه اون شهر دیگه نزدیک باشه
و خیلی بهتره نسبت به راه های دور
الان اینجا یه عده هستن تا چند روز تعطیل میشه سریع میرن
ولی تو میبینی با این روزا کم واقعا بدردت نمیخوره بری شهرت در صورتی که برای اونا راحته ، اصلا ما خوابگاهی داشتیم میومد امتحان میداد میرفت شهرش برای امتحان بعدی میومداینارو دارم به کسایی مثل خودم میگم که چشمشون رو روی همه چیز مییندن و میگن من هرجا میرم و مهم نیست کجا صرفا دانشگاه خوبی باشه ، فقط میگم یکم چیزای دیگه هم در نظر بگیر شاید راجب یسری شهرا تجدید نظر کنی
-
Aqua یه مصطفی دارم رفته دانشگاه از همه بچه ها شون پول گرفته (از منم گرفته) هر وقت زنگ میزنه جلو بچه ها میگه داداش تو نمیخوای پول منو بدی ...
متوجه شدم رفته به بچه های دانشگاهشون گفته که از من پول میخواد که پول اونارو نده