هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چه دم عیده مزخرفی...
این چه وضعیه خدایی جای اینکه الان خونه تکونی کنیم خرید کنیم و خیلی کارای دیگه
همش باید بریم بیمارستان ومامانبزرگ طفلکم انقدر درد بکشه
خدایا سریعتر خوبش کن
۱۲ روز شد -
من الان ۵ ساله عید و دم عید درست حسابی نداشتم
گناه دارم واقعا -
واقعا نمیدونم قراره چی بشه...
-
چه دم عیده مزخرفی...
خدایا سریعتر خوبش کن
۱۲ روز شد -
هویججج
نه خیلیم ژن جالبی نیس
آره بعد کنکور باید برم چاق بشم، البته این وزن کم کردنه خودش تقصیر کنکوره یکم -
چه دم عیده مزخرفی...
خدایا سریعتر خوبش کن
۱۲ روز شد -
آدم تو یه رنج سنی یا زمانی میترسه از تنهایی
میترسه تنها بمونه
شاید بخاطر فرار از خودشه،چیزایی که بهش تلقین کردن و اونقدر گفتن که خودشم به اون باور رسیده
ولی هررررر طور باشه ادم نباید فرار کنه باید یکم تنها بمونه با خودش تا بفهمه اون حرفا و رفتار ها اشتباهه که تنها ترین راهشم همینه
ادم هیچ وقت با موفقیت رسیدن با تایید گرفتن از بقیه اعتماد بنفس نمیگیره تنها شدن با خودت درگیر شدن با خودت فقط درستش میکنه
منظورم این نیستا ادم تنها باشه و گوشی بگیره دستش،نه بلکه با خودش به همه چی فکر کنه و منطقی فکر کنه و اشتباهاتش رو قبول کنه خوبیاشم قبول کنه و باور کنه که اون لحظه بهترین راهی که به ذهنش رسیده همون بوده و راه دیگه ای پیدا نکرده پس نباید بخاطر یه تصمیم اشتباه خودشو سرزنش کنه ولی باید از اون هم یه درس خیلیییییییییی درست حسابی بگیره و اون درس بزرگش کنه
بنظرم معنی توبه ای که خدا میگه هم همینه…
.
.
.
پ.ن:دوست دارم نظر هاتونو بدونم البته بدون دعوا و تعصب ممنون میشم -
بعضی حس ها هستن میان سراغت و قصد رفتن ندارن
دلیلش هر چیزی میتونه باشه ممکنه فکر کنی تا دلیلش رو پیدا کنی بهترش کنی ولی چند تا دلیل بیاری و ندونی که پی کدومش بدوئی ولی کمال گرایی نذاره بری پی دلایلش چون زیادن و برات سخت میاد و مغزت فرار میکنه
و این بیشتر بسوزونتت که هیچ کدوم از دلایل حتی ذره ای تقصیر تو نیست
ولی مهم نیست
واقعا خیلی چیزا مهم نیست
خیلی چیزا رو راحت میشه نادیده گرفت
داشتم با یکی صحبت میکردم میگفت اگه تو ذهنتو درگیر درست شغلت کنی و وقت نداشته باشی اصلا توجه کنی به اون حس پس چرا این کار رو نمیکنی؟!
راست میگفت،همیشه نشستن و فکر کردن و غصه خوردن و رفتن تو افسردگی آسووووون ترین راه چارست
ولی اسمش معلومه زندگی،زندگی بدون جنگیدن به دست نمیاد یه چیزی هم بگم بنظر من حتی نفس کشیدنت هم یه جنگه برای زندگی کردن حالا بقیه نظر من اینه که پا شدن و راه حل پیدا کردن و دنبال اون راه حل رفتن زندگی کردنه
یه کتاب میخوندم میگفت ادم بخواد ناراحت باشه حرص بخوره الان اون نقطه ای که نشستی هزار تا دلیل میتونی پیدا کنی اگه بخوای لذت ببری هزار و یک دلیل…
#تودلی -
بنظرم آدم هیچ وقت حتی خودش نمی تونه کامل خودش رو بشناسه چون به هر حال هرکسی نیمه تازیک داره دیگه که نمی خواد حتی به خودش اعتراف کنه ولی خب یه تصور نسبی از خودش قطعا داره و ایت تصور قطعا ۹۰ درصد با تصور بقیه از تو متفاوته ممکنه تو یه کلمه نا خواسته از دهنت بیرون بیاد در حالی که منظورت اصلا اون نیست ولی طرف مقابل تو وضعیت خوبی نباشه و ختی خیلی بدتر برداشت کنه حرفتو و اون حرفت هیچ وقت از یادش نره و رفتارش با تو متفاوت تر بشه ولی تقصیر تو تو این ماجرا خیلی کمه عذاب وجدان لازمه نه برای اینکهخودتوسرزنش کنی بخاطر اشتباهت ولی باید درس بگیری که دیگه این اشتباه رو نکنی
یا مثلا تو نیاز به تنهایی داشته باشی و بخوای چند روز تنها باشی و نتونی طبق انتظار طرف مقابل رفتار کنی و نظرش راجبت عوض بشه ولی تو مسئول این نیستی
#تودلی -
ولی من به این نتیجه هم رسیدم که هیچکس موندنی نیست حتی مادر ادم حداقل خودش نخواد ازت جدا بشه مرگ جدا میکنه
به هیج وجه نباید وابسته کسی شد یا از تنهایی ترسید
البته این ترس از تنهایی تمرین لازمه هاااا تو زندگی هیچ چیزی بدون تمرین به دست نمیاد…
حتی به نظر من میگن فلانی تو فلان چیز استعداد خیلی خوبی داره دلیلش فقط تمرین زیاد تو اون حوزست…