هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کار استرس زا؟ احتمالا تا الان دکمه کیبرد در نیاوردید که بدونید کار استرس زا چیه(احتمال شکستگی به شدت بالاست).
-
کار استرس زا؟ احتمالا تا الان دکمه کیبرد در نیاوردید که بدونید کار استرس زا چیه(احتمال شکستگی به شدت بالاست).
-
Comrade در میارم گاها کاغذها و موهایی که میره لاش و با ضربه به پشتش در نمیاد، میارم بیرون
تبدیل به مریضی شده حال میده بهمAqua این کیبورده یکم دکمه هاش سخت در میاد، مخصوصا که دکمه اسپیسه، میدونی که، عموما بعضی مواقع حتی فنر یا میله هم داره.
یه مشکلی که پیدا کرده اینه که میره پایین و میمونه، کار میکنه ها، ولی رو مخمه، سرعت و دقت تایپ هم میاد پایین. -
Aqua این کیبورده یکم دکمه هاش سخت در میاد، مخصوصا که دکمه اسپیسه، میدونی که، عموما بعضی مواقع حتی فنر یا میله هم داره.
یه مشکلی که پیدا کرده اینه که میره پایین و میمونه، کار میکنه ها، ولی رو مخمه، سرعت و دقت تایپ هم میاد پایین. -
Comrade آره اینطوره
واسه منم عموما نرم بود
یه مدت سفت شده بود و قیژ قیژ میکرد اعصابم خورد میشد موقع تایپ، دیگه انقد ور رفتم تا درست شدAqua اره عموما درست میشن، ولی خب این یکی رو نتونستم کاری کنم، گفتم شاید مثل کیبورد قبلیمه، خیلی راحت این تیکه پلاستیکی رو درست میکنم(احتمال میدادم کج شده باشه یا وارونه)(منظورم همون تیکه پلاستیکی ژله مانندی هست که زیر دکمست) یا فوقش عوضش میکردم(یه کیبورد نابود دارم، از قطعات اون میخواستم استفاده کنم)، ولی خب ساختارش یک مقدار فرق داشت، با چسب خاصی هم اون قطعه به برد چسبیده بود، خلاصه که احتمال دادم دست بزنم ممکنه خراب کاری کنم، باید سر فرصت ببرم گارانتی.