هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خنجر از پشت می زند دشمن
-
جهاد خانم من یه عشق دارم اونم علیست ...
دیوانه ی مولام ...
اطرافیان ام میدونن این رو ...
کسی بخواد قسمم بده به حضرت علی قسمم میده ...
من این طور نبودم ...
مولا منو این طور کرد ...
مولا منو مال خود کرد ...
اگه ببینم کسی عشق مولا رو داره خیلی دوست دارم که وساطت من رو هم پیش آقا علی جان بکنه ...
حس میکنم شما هم ارادت خاصی به حضرت علی دارید
پس التماس دعای ویژه دارم ازتون ...
به حضرت علی بگید این علی را آدم کنه ... -
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
️
-
1111 نه واقعن، داری شرمنده میکنی. خیلی لطف داری به من. چشم حتما هروقت برم سفارشتو میکنم. هدف منم همینه، ایشالله که از پسش بربیام
-
جهاد خانم من یه عشق دارم اونم علیست ...
دیوانه ی مولام ...
اطرافیان ام میدونن این رو ...
کسی بخواد قسمم بده به حضرت علی قسمم میده ...
من این طور نبودم ...
مولا منو این طور کرد ...
مولا منو مال خود کرد ...
اگه ببینم کسی عشق مولا رو داره خیلی دوست دارم که وساطت من رو هم پیش آقا علی جان بکنه ...
حس میکنم شما هم ارادت خاصی به حضرت علی دارید
پس التماس دعای ویژه دارم ازتون ...
به حضرت علی بگید این علی را آدم کنه ...1111
مولا علی خیلی مرام داره هوا همه رو داره
ان شاء الله خدا حب ایشون رو بیشتر و بیشتر تو وجودتون و همه ما قرار بده.همین طوره
سلامت باشید
همچنین التماس دعاقلب را در لحد که می بویند،به رقیب و عتید می گویند
میهمانِ علیست بگذارید او بیاید خودش حساب کند.ان شاء الله همیشه با حب ولایت امیرالمؤمنین باشیم.
-
1111
مولا علی خیلی مرام داره هوا همه رو داره
ان شاء الله خدا حب ایشون رو بیشتر و بیشتر تو وجودتون و همه ما قرار بده.همین طوره
سلامت باشید
همچنین التماس دعاقلب را در لحد که می بویند،به رقیب و عتید می گویند
میهمانِ علیست بگذارید او بیاید خودش حساب کند.ان شاء الله همیشه با حب ولایت امیرالمؤمنین باشیم.
-
چو
اهو تشنه
️
️
️
️
دوان دوان تا لبه چشمه -
پیشنهاد میکنم دم آخری هی ماشین عوض نکنید که کلاچ هر ماشین فرق داره و ترجیحا سوار ماشینی بشید که شبیه ماشین آزمون تو شهرتون هست
-
️
ز گل شنیده ام -
Michael Vey مبارکه خانومییی
Maaah مرررررسیییییی
-
1111 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شبیه ماشین آزمون تو شهرتون هست
من الان تیبا از کجا گیر بیارم
-
سلامت باشین خانمِ اهل کار و دلسوز خانواده ...
عاقبت بخیر باشین خانمِ ا درک و فهم ...- : اینا رو از چند ماه پیش که داشتید صحبت میکردید و گفتید میخواید کار کنید و زحمت به خانواده ندید هنوز یادمه ...
و اونجا گفتم دختر با فهم تو عمرم کم دیدم که یکیش شما بودید
1111 بابا بخدا ادم میمونه چی بگه انقدر شما ادم درستی هستین و خوبی ها رو در دیگران میبینین
بازم امیدوارم طولانی نباشه رفتنتون و زودتر برگردین - : اینا رو از چند ماه پیش که داشتید صحبت میکردید و گفتید میخواید کار کنید و زحمت به خانواده ندید هنوز یادمه ...
-
1111 بابا بخدا ادم میمونه چی بگه انقدر شما ادم درستی هستین و خوبی ها رو در دیگران میبینین
بازم امیدوارم طولانی نباشه رفتنتون و زودتر برگردین -
سلامت باشین خانمِ اهل کار و دلسوز خانواده ...
عاقبت بخیر باشین خانمِ ا درک و فهم ...- : اینا رو از چند ماه پیش که داشتید صحبت میکردید و گفتید میخواید کار کنید و زحمت به خانواده ندید هنوز یادمه ...
و اونجا گفتم دختر با فهم تو عمرم کم دیدم که یکیش شما بودید
- : اینا رو از چند ماه پیش که داشتید صحبت میکردید و گفتید میخواید کار کنید و زحمت به خانواده ندید هنوز یادمه ...
-
پیشنهاد میکنم دم آخری هی ماشین عوض نکنید که کلاچ هر ماشین فرق داره و ترجیحا سوار ماشینی بشید که شبیه ماشین آزمون تو شهرتون هست
1111 اخه نه که ماشین خودمون سمند هست، خیلی فرق داره از لحاظ پدال ها با ماشین آزمون
برای همین یه دور با پراید دامادم تمرین کردم که امادگی تعویض ماشین تو ازمون رو داشته باشم -