هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Gharibe Gomnam اب و هوای منطقه خیلی تاثیر داره ...
همین الان ما ها دیگه بدنامون حرت نمیکنه از بس خشک شده باد هم که میاد دیگه حوصله هیچکاری رو نداریم ولی خب جای شما اب و هوا بهتره و به طبع مردم با نشاط ترن و این میتونه بهترین دلیل باشهmr.vinyzo آخ آره، خیلی خشکه اینجا
مخصوصا نیشابور بخاطر کوهای بینالود، هواشم به نسبت سرد تره 🥲 -
mr.vinyzo
بیا ما مهمون داریمون خوبه -
حالا بذار این کنکور تموم شه با عکسای توت فرنگی خفتون میکنم
-
mr.vinyzo
بیا ما مهمون داریمون خوبه@د-ژ-م یه چیزی که از جای شما خیلی به مذاق من خوش اومد تعدا کبابی های بسیارتونه البته من بوکان نیومدم ولی سنندج کرمانشاه و دیدم خیلی کبابی دارن همه هم ازش شقه گوسفند اویزونه
تایید میکنین حرفمو ؟
پرستو بابایی -
mr.vinyzo آخ آره، خیلی خشکه اینجا
مخصوصا نیشابور بخاطر کوهای بینالود، هواشم به نسبت سرد تره 🥲 -
@د-ژ-م یه چیزی که از جای شما خیلی به مذاق من خوش اومد تعدا کبابی های بسیارتونه البته من بوکان نیومدم ولی سنندج کرمانشاه و دیدم خیلی کبابی دارن همه هم ازش شقه گوسفند اویزونه
تایید میکنین حرفمو ؟
پرستو باباییmr.vinyzo
ارهه خیلی زیاده ولی باید بدونی کجا خوبه
الان اینجا یدونه هس به اسم کبابی فقه حاجی مجید اینو بایدد بری تا اخر عمرت یادت نمیره
ولی من خودم تو زندگیم لب به گوشت گوسفند نزدم میبنمش بالا میارم این کبابیم گوشت گاوه بیشتر -
mr.vinyzo
ارهه خیلی زیاده ولی باید بدونی کجا خوبه
الان اینجا یدونه هس به اسم کبابی فقه حاجی مجید اینو بایدد بری تا اخر عمرت یادت نمیره
ولی من خودم تو زندگیم لب به گوشت گوسفند نزدم میبنمش بالا میارم این کبابیم گوشت گاوه بیشتر -
@د-ژ-م
راستش من یبار فقط گوشت گاو خوردم و تصمیم گرفتم هرگز گوشت گاو نخورم شاید به ما سازگار نیست.
..
طرف ما بیشتر گوسفند ضبح میشه
گاو رو بیشتر برای مجلسای عمومی تو قیمه یا قرمه سبزی میدنmr.vinyzo
چ عجیب
اینجا گاو بیشتر ۹۰ درصد به بالا
من خودم بابام دوبار گوسفند کامل خرید نزدیک سه چهار ماه مامانم میپخت ی بار نخوردم جدا برام گاو میپخت
چجوری بوشو تحمل میکنی؟ قابل خوردن نیست -
حتی یادمه رفته بودیم شمال گردنه حیران نگهداشتیم غذا بخوریم کبابو ک اوردن بوشو احساس کردم بعد گفتم نه حتمن گفته با گاو باشه ی تیکه خوردم ی جوری بالا اوردم ابروم رفت دیگه دادم اونا خوردن تو راه برام ویفر خریدن
-
mr.vinyzo
چ عجیب
اینجا گاو بیشتر ۹۰ درصد به بالا
من خودم بابام دوبار گوسفند کامل خرید نزدیک سه چهار ماه مامانم میپخت ی بار نخوردم جدا برام گاو میپخت
چجوری بوشو تحمل میکنی؟ قابل خوردن نیست -
حتی یادمه رفته بودیم شمال گردنه حیران نگهداشتیم غذا بخوریم کبابو ک اوردن بوشو احساس کردم بعد گفتم نه حتمن گفته با گاو باشه ی تیکه خوردم ی جوری بالا اوردم ابروم رفت دیگه دادم اونا خوردن تو راه برام ویفر خریدن
-
@د-ژ-م
راستش من یبار فقط گوشت گاو خوردم و تصمیم گرفتم هرگز گوشت گاو نخورم شاید به ما سازگار نیست.
..
گاو رو بیشتر برای مجلسای عمومی تو قیمه یا قرمه سبزی میدنmr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابام هرسال گاو قربونی میکنه عید قربان طرفای شما گوسفند حتی برای قربونی؟
-
@د-ژ-م عجب...
نمیدونم شاید طرز طبخ شما فرق داره چون گوشت گوسفند اول که داره پخته میشه یه خورده بو داره ولی بعدش کاملا بدون بو میشه ...mr.vinyzo نه کلن این بو تو ذاتشه با هیچیم از بین نمیره خیلی افتضاحه
-
Hhh Hh
فدات زهرا جون
ولی فک کنم هوس کردی اگ اره تروخدا ببخش رو این موضوع خیلی حساسم یا برو بخر بخور خیالم راحت بشه@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فک کنم هوس کردی
قطعاااا همینطورهههه
️
اگ اره تروخدا ببخش
بخشش لازم نیست
...
اینه چه حرفیهرو این موضوع خیلی حساسم یا برو بخر بخور خیالم راحت بشه
نگران نباش
در اقدامی یهویی ؛ تصمیم گرفتم با اولین پول تو جیبی ای که گیرم اومد ، پکش رو بخرم️
پ.ن: البته ان شاءالله ... -
حالا بذار این کنکور تموم شه با عکسای توت فرنگی خفتون میکنم
-
@د-ژ-م در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فک کنم هوس کردی
قطعاااا همینطورهههه
️
اگ اره تروخدا ببخش
بخشش لازم نیست
...
اینه چه حرفیهرو این موضوع خیلی حساسم یا برو بخر بخور خیالم راحت بشه
نگران نباش
در اقدامی یهویی ؛ تصمیم گرفتم با اولین پول تو جیبی ای که گیرم اومد ، پکش رو بخرم️
پ.ن: البته ان شاءالله ...Hhh Hh
خوبههه
اگ خریدی حتمنن بهم بگو چون تو فکرم میمونه -
Hhh Hh
خوبههه
اگ خریدی حتمنن بهم بگو چون تو فکرم میمونه