هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
❄️🏎️
-
@Aila
زمان میگذره
این طور روز ها هم ادم بهتر خودشو و زندگی رو درک می کنه و این حالت ها میگذره و خب هرچند تکرار میشه ولی ثابت نمی مونه.
امیدوارم که خیلی زود حالتون خوب باشه و ناراحت نباشید ❄️🌸🌱 -
ایینه
شو
که خدمت آن ماه رو کنی🚁❄️ -
🛴
شبی
که اواز نی تو شنیدم
چو اهو
تشنه پی تو دویدم
دوان دوان تا لبه چشمه رسیدم
نشانه ای از نی و نغمه ندیدم
تو
اییییی پریی کجا یی!
که رخ نمی نماییی -
من
همه
جا
پی
تو گشته ام -
کاش توی هیچ یک از شبکه های اجتماعی نبودم. یکیشو دارم و موقتا پاکش کردم ،چه قدر زندگی بدون شبکه های اجتماعی خوبه...
-
یعنی واقعا حتی یه بچه هم میتونه بد ذات باشه
-
خوابم نیاااا برنامه باید تموم شه بعد
-
یه همایش نکته و تست نیس یعنی من این هندسه پایه رو مرور کنم و بهتر شه
همش دوازدهمه
درس هندسه و گسسته واقعا تو کنکور به دبیر درست و حسابی ندارهAqua
سلام ، می خواین این استاد ها رو نگاه کنید ببینین به کارتون میاد
https://danaapp.ir/courses/Chatre-nejat/گسسته--آمار-و-احتمال-چتر-نجات-2-آلاء-dn1293https://danaapp.ir/courses/Chatre-nejat/هندسه-چتر-نجات-2-آلاء-dn1291
-
چقدر بدم میاد از آدمایی که تو بحث منطقی و حتی با آوردن دلایل علمی؛ بحث رو میچسبونن به اعتقادات دینی آدم🤦🏻♀️ ...
میگه کلا گوشت نخورید
میگم خوردن گوشت هم برای بدن لازمه
ولی تو هرچیزی نباید افراط و تفریط بشه و ...میگه نه؛ چون اینجا موجودی کشته میشه و به واسطه خوردنش روح انسان هم آلوده خواهد شد و ...
و گوشت کلسترول زیادی داره که برای بدن مضرهمیگم؛ کلسترول هم لازمه و یکی از اجزای پایه ای سلوله و ...
و کلا نظام طبیعت زنجیروار به هم مرتبطه (گوشت خوار ها و گیاه خواران)یهو میگه : اعتقادات ۱۴۰۰ سال پیشت رو ریست کن و با عقل سلیم و پاک صحبت کن
قیافه من:😐😐😐
دلیل علمی رو آوردم براش
بعد اینو گفت
و
هرچی فکر کردم؛ ارتباطش به جملات خودم رو نفهمیدم ...بعدش جناب یک آیه قرآنی اورد(باوجود اینکه قبلش گفته بود اعتقادات رو ریست کن🤦🏻♀️) که با برداشت شخصیشون؛ میگه خدا گفته کلا گوشت نخورید😐
خواستم جوابش رو ندم؛ ولی داشت همینجور توهین میکرد و میگفت؛ آررره برو حیوون بکش و کباب کن بخور و کیف کن و ...
رفتم براش ترجمه کامل بهمراه ترجمه و تفسیر(توسط فردی که متخصص این کاره) رو اوردم. که خداوند گفته؛ گوشت حیوانات حرام گوشت و مردار و ... رو نخورید. مگر در صورت اظطرار(آیه ۱۷۳ سوره بقره)
میگه نه . این غلطه.
گفتم: پس همون اول بگید که دارید نظر شخصیتون رو از آیه قرآن میگید ...
گفت: آره؛ من کلا به فقه اسلامی شیعه و سنی اعتقاد ندارم(خواستم بهش بگم اول حرفام اصلااااا حرفی از اسلام و ... نبود🤦🏻♀️)
بعدش گفت: هروقت درک کردی یه موجود که ۱۲۰۰سال هست خبری ازش نیست نمیتونه زنده باشه و الان وجود ندارع اون وقت میشه بابت بقیه چیزا بحث کرد
هرچیزی را آفتی هست
تعصب رو بزار کنارمنظورشون امام زمان بود و طعنه میزد😑 ...
وقتی بهشون میگفتم؛ تعصبی فکر میکنید؛ میگه نه ...
فقط آخرش اینو گفتم و تمامش کردم:
این نظر شماست نه افراد دیگه
(هیچ بقالی نمیگه که ماست من ترشه ...)
قضاوت رو میذارم به عهده بقیه
موفق باشید ...#تودلی
-
چقدر بدم میاد از آدمایی که تو بحث منطقی و حتی با آوردن دلایل علمی؛ بحث رو میچسبونن به اعتقادات دینی آدم🤦🏻♀️ ...
میگه کلا گوشت نخورید
میگم خوردن گوشت هم برای بدن لازمه
ولی تو هرچیزی نباید افراط و تفریط بشه و ...میگه نه؛ چون اینجا موجودی کشته میشه و به واسطه خوردنش روح انسان هم آلوده خواهد شد و ...
و گوشت کلسترول زیادی داره که برای بدن مضرهمیگم؛ کلسترول هم لازمه و یکی از اجزای پایه ای سلوله و ...
و کلا نظام طبیعت زنجیروار به هم مرتبطه (گوشت خوار ها و گیاه خواران)یهو میگه : اعتقادات ۱۴۰۰ سال پیشت رو ریست کن و با عقل سلیم و پاک صحبت کن
قیافه من:😐😐😐
دلیل علمی رو آوردم براش
بعد اینو گفت
و
هرچی فکر کردم؛ ارتباطش به جملات خودم رو نفهمیدم ...بعدش جناب یک آیه قرآنی اورد(باوجود اینکه قبلش گفته بود اعتقادات رو ریست کن🤦🏻♀️) که با برداشت شخصیشون؛ میگه خدا گفته کلا گوشت نخورید😐
خواستم جوابش رو ندم؛ ولی داشت همینجور توهین میکرد و میگفت؛ آررره برو حیوون بکش و کباب کن بخور و کیف کن و ...
رفتم براش ترجمه کامل بهمراه ترجمه و تفسیر(توسط فردی که متخصص این کاره) رو اوردم. که خداوند گفته؛ گوشت حیوانات حرام گوشت و مردار و ... رو نخورید. مگر در صورت اظطرار(آیه ۱۷۳ سوره بقره)
میگه نه . این غلطه.
گفتم: پس همون اول بگید که دارید نظر شخصیتون رو از آیه قرآن میگید ...
گفت: آره؛ من کلا به فقه اسلامی شیعه و سنی اعتقاد ندارم(خواستم بهش بگم اول حرفام اصلااااا حرفی از اسلام و ... نبود🤦🏻♀️)
بعدش گفت: هروقت درک کردی یه موجود که ۱۲۰۰سال هست خبری ازش نیست نمیتونه زنده باشه و الان وجود ندارع اون وقت میشه بابت بقیه چیزا بحث کرد
هرچیزی را آفتی هست
تعصب رو بزار کنارمنظورشون امام زمان بود و طعنه میزد😑 ...
وقتی بهشون میگفتم؛ تعصبی فکر میکنید؛ میگه نه ...
فقط آخرش اینو گفتم و تمامش کردم:
این نظر شماست نه افراد دیگه
(هیچ بقالی نمیگه که ماست من ترشه ...)
قضاوت رو میذارم به عهده بقیه
موفق باشید ...#تودلی
-
اعصاب نمیذارن🤦🏻♀️💔
بیشتر آدم از این ناراحت میشه که شخصی چنین حرفایی بهم میزد که احترام زیادی براشون قائل بودم و درواقع خودم دعوتشون کردم که وارد گروه بشن و بی احترامی ای صورت نگرفته بود(حداقل از جانب من) ...
آدم میمونه چی بگه😶
#تودلی