هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
زهرا بنده خدا 2 اره ولی میتونین از مذاکرات غیر مستقیم بهره گیری کنین
mr.vinyzo
یعنی چی؟ -
mr.vinyzo
یعنی چی؟زهرا بنده خدا 2 طبق شناختی که از شما دارم فکر کنم تو محیط کوچیکی زندگی میکنین ....خلاصه از پتانسیل خاله ها عمه ها مادرا خانمای همسایه میتونین برای کشیدن حرف از زبون اون بنده خدا کمک بگیرین...
و اینکه همین الان حرفی که اینجا زدین رو هم میتونین به صورت مستقیم بگین بهشون که اره :
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
باز خودم بگم بیاد و به توافق نرسیم
قشنگ نیست... -
فقط من که فک میکردم سرکاره اما انگار خونه است
یهو دلش پر نباشه به خونوادش نگه چیزی
️
بچه بیا برو سرکارررتتت
استغفرالله... -
زهرا بنده خدا 2 طبق شناختی که از شما دارم فکر کنم تو محیط کوچیکی زندگی میکنین ....خلاصه از پتانسیل خاله ها عمه ها مادرا خانمای همسایه میتونین برای کشیدن حرف از زبون اون بنده خدا کمک بگیرین...
و اینکه همین الان حرفی که اینجا زدین رو هم میتونین به صورت مستقیم بگین بهشون که اره :
قشنگ نیست... -
زهرا بنده خدا 2 طبق شناختی که از شما دارم فکر کنم تو محیط کوچیکی زندگی میکنین ....خلاصه از پتانسیل خاله ها عمه ها مادرا خانمای همسایه میتونین برای کشیدن حرف از زبون اون بنده خدا کمک بگیرین...
قشنگ نیست...mr.vinyzo
من کاری کردم که کسی دیگه کاری نمیکنه
️
اقوام میخواستن صحبت کنن
اما اینجوری بودن که بله رو از من بگیرن بعد به ایشون بگن...
که خب اینجوری نمیشد واقعا... -
mr.vinyzo خلاصه که مورد های خوب (سازگار) چه دختر و چه پسر زیاد نیستن و همیشه هم در خونه ادمو نمیزنن ...الکی الکی ردشون نکنیم اینده خیلی مهمتر از خجالت ها یا تصمیم های اشتباه الانمونه
mr.vinyzo
حق با شماست... -
اما اون مسئله هم پذیرشش برامآسون نیست...
و نگرانم بابتش...
اول باید تکلیفم با خودم تو اون مورد مشخص بشه
بعد با کسی دیگه... -
اما خوبیایی داشت که تو هرکسی نیست...
اینه که دو دلم کرده... -
اما خوبیایی داشت که تو هرکسی نیست...
اینه که دو دلم کرده...زهرا بنده خدا 2 نگا برو بهش بگو بیا بیشتر حرف بزنیم ولی من اینو نمیخواستم به شما بگم چون اگه یه وقت باز جور نشد شرمنده شما نشم ....یه چیزی تو همین مایه ها بهش برسونین و با خیالت راحت کارتونو انجام بدین .ایشالا که خیر و صلاح شما اتفاق بیوفته...
-
زهرا بنده خدا 2 نگا برو بهش بگو بیا بیشتر حرف بزنیم ولی من اینو نمیخواستم به شما بگم چون اگه یه وقت باز جور نشد شرمنده شما نشم ....یه چیزی تو همین مایه ها بهش برسونین و با خیالت راحت کارتونو انجام بدین .ایشالا که خیر و صلاح شما اتفاق بیوفته...
mr.vinyzo
ممنونم...
پیشنهاد خوبیه...
اما الان نمیتونم بگم...
باید راجع به اون قضیه بیشتر فکر کنم...
با یه مشاور مذهبی...
مسئله رو گفتم اما سرشون شلوغه و فعلا جوابی به من ندادن...
و تا تکلیف خودم با خودم معلوم نشه به ایشونم چیزی نمیگم... -
باید ببینم شرایط چه جوریه...
-
mr.vinyzo
ممنونم...
پیشنهاد خوبیه...
اما الان نمیتونم بگم...
باید راجع به اون قضیه بیشتر فکر کنم...
با یه مشاور مذهبی...
مسئله رو گفتم اما سرشون شلوغه و فعلا جوابی به من ندادن...
و تا تکلیف خودم با خودم معلوم نشه به ایشونم چیزی نمیگم...زهرا بنده خدا 2 موفق باشین
-
زهرا بنده خدا 2 موفق باشین
mr.vinyzo
ممنونم
همچنین شما...
بازم ممنون بابت پیشنهادتون -
گشنمه
برمیه چی بخورم -
تمومش کن
-
به خدا من شرمندم
-