هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28؟!
-
یا یکی اومده بود میگفت دو سه روز پیش حالت غش بهم دست داد خوب شدم الان احساس خوبی ندارم اومدم اورژانس:))
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یا یکی اومده بود میگفت دو سه روز پیش حالت غش بهم دست داد خوب شدم الان احساس خوبی ندارم اومدم اورژانس:))
یکی از دوستای بابامصبح که میخواست بره مدرسه سرش درد میکرده و در کل حالش خوب نبوده منتهی بی توجهی میکنه و میره مدرسه متاسفانه چند ساعت بعد سر کلاس سکته میکنن و فوت میکنن دکتر میگن که اگه همون موقع خودشونو به اورژانس حتی میرسوندن زنده میموندن....
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یکی از دوستای بابامصبح که میخواست بره مدرسه سرش درد میکرده و در کل حالش خوب نبوده منتهی بی توجهی میکنه و میره مدرسه متاسفانه چند ساعت بعد سر کلاس سکته میکنن و فوت میکنن دکتر میگن که اگه همون موقع خودشونو به اورژانس حتی میرسوندن زنده میموندن....
mr.vinyzo چقدر بد
آره همیشه نباید حتی علائم کوچیک و ازش رد شد حتی میگن کوچیک ترین درد از چانه تا ناف ممکنه به خاطر سکته ی قلبی باشه طرف حتی میگن دندون درد داشته بعد میفهمن سکته قلبی کرده
منتها این مریض معاینه شد و مشکلی نداشت اما همچنان اصرار داشت که نه من احساس خوبی ندارم هرچی ام میگفتی خب احساس خوبی ندارم یعنی چی میگفت نمیدونم -
مامانم گفت کی تعطیل میشید
گفتم هیچ وقت
گفت بمون لیسانستو بگیر بیا
️
ناراحت شدم -
این وابسته وابسته هایی که کسره هاش زیاد میشه رو نمیدونم به کی برمیگرده یعنی کلمه دقیقا قبلیش یا قبل ترش ... اینو کسی هست خوب بلدش باشه ؟
-
افزایش کیفیت اینترنت
️
افزایش قیمت اینترنت️
-
S.daniyal hosseiny داوش ببخشید خندم گرفت
-
این وابسته وابسته هایی که کسره هاش زیاد میشه رو نمیدونم به کی برمیگرده یعنی کلمه دقیقا قبلیش یا قبل ترش ... اینو کسی هست خوب بلدش باشه ؟
-
کسی رو پیدا نکردم بدم بهش رمز بزاره واسه یوتیوب
اینکه میشه غیرفعالش کرد رو نمیدونستم
خوشحال گشتم
دو سه روزه فلجم کردهممنون از شما Aqua
-
Aqua
مرسییی
خب به جاش چیکار کنم؟._.Zahra.K نمیدونم واقعیت
مثلا بیا اینجا به جاش
دوست داشتی تلویزیون ببین
من خودم معمولا تلگراممو چک میکنم با دوستام چت میکنم -
._.Zahra.K دور خونتون دور بزن....چیزی بخور و به اب دادن به گلها و عصرونه درست کردن بگذرون به نظرم..
-
خدایا خسته شدم دیگه
-
چطور روت میشه بگی از مادر مهربان تری؟
-
تو یه خدایی که از اذیت کردن آدما لذت میبری
-
و توقع داری وقتی یکیو اذیت میکنی همچنان دوستت داشته باشه
-
واقعا که
واقعا که
واقعا که -