هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo اره درسته
من از این نظر باهاشون خیلی خوبم
هم بهشون کمک می کنم هم اگر جای مشکل داشته باشم ازشون کمک می گیرم
یکی از مدیر ها گروه مونم که باید مطالب و نکات و اطلاعیه ها جزوه ای و... و چیزای که نیاز در اختیار بچه ها بزارم
با این حال بعضیاشون این طور برخورد می کنند
ترم قبل بهتر بودیم ولی هرچی بیشتر زمان می گذره متوجه شدم به چشم رقیب بهم نگاه می کنند
انگار کسی که نخواد پیشرفت کسی رو ببینند
(اینطور که اگر من قرار خراب کنم اونم باید خوب نده)
تو آزمایشگاه هام متاسفانه چنین برخوردی دیدم ازشون
یکی شون به سرعت اومد محاسبات رو ازمن گرفت و تحویل استاد داد
که من نتونم از روشون بخونم چون بدون اطلاع استاد گفت می خواد از محاسبات ازمایش امتحان بگیره و گزارش دست من بود.
(درصورتی که همشو خودم محاسبه کرده بودم)
این طور رفتار هاشون برام عجیبهحالا اینا درصوتی بود که برای محاسبات همه مون به گزارش کار و نمونه هاشون دسترسی داشتیم ولی هم گروهیم چون خودش بلد نبود می خواست که منم خوب ندم.
واقعا این رفتار ها دیگه تو دانشگاه بچه بازیه ولی انگار ادامه داره
منم بدم میاد یکی با این دید بخواد درس بخونه و چشم دیدن موفقیت هم رشته ای هاشو نداشته باشه
اتفاقا باید به هم کمک کنیم همه مون ادم ها قوی تو این رشته باشیم حالا هرچقدر می خواد سخت باشهمن از نظر که با بچه ها تعامل داشته باشم اوکیم و مغرور نبودم که بگم من که بلدم به من چه که بقیه متوجه نشدن که نخوام کممشون کنم. چون درس هامون سنگینه واقعا و نیاز که هرکس تو هر زمینه اش که می تونه کمک کنه.
ببخشید زیاد صحبت کردم و وقتتون گرفتمjahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعا این رفتار ها دیگه تو دانشگاه بچه بازیه ولی انگار ادامه داره
منم بدم میاد یکی با این دید بخواد درس بخونه و چشم دیدن موفقیت هم رشته ای هاشو نداشته باشه
اتفاقا باید به هم کمک کنیم همه مون ادم ها قوی تو این رشته باشیم حالا هرچقدر می خواد سخت باشهواقعا نمیدونم چی بگم ..فقط باید براشون ابراز تاسف کرد ....
-
این تخته کلاس قبل معارف بود
نمیدونم چه درسیه اما مشکلی که اکثرا به خصوص خودم دارم و دورش خط کشیدم.... -
این تخته کلاس قبل معارف بود
نمیدونم چه درسیه اما مشکلی که اکثرا به خصوص خودم دارم و دورش خط کشیدم....بابونــــه الان زدم دیدم خندیدن و کلا همه مشکلات مربوط به یه مشکل ژنتیکیه نه کنترل نداشتن روی احساسات در موقعیت حساس
یعنی لبخنده اکثرا هست -
بد ترین بلایی که افسردگی سرت میاره حضور نداشتنه.یعنی میدونی صبح بیدار میشی با هزار زور و زحمت کارای روزمره رو انجام میدی حتی دوستاتو میبینی و مهمونی میری .حتی شاید عاشق بشی ولی تو هیچ کدوم از این اتفاق ها حضور نداری.
-
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روز سختی بود ولی خوب گذشت
Maaah روز تو چطور بود؟ممنون که پرسیدی.
تا اینجا آره خوب بوده، اونقدرام سخت نبود -
سندروم پرادر ویلی هم کنارش بود عکس نگرفتم...
-
لاتَحزَني إنّ الدّروبَ كَثيرَةٌ والله يختار الطّريقَ الأجملا.
غمگین مباش، راهها زیاد هستند
و خدا راه زیباتر را انتخاب میکند. -
Maaah تعریف ساده اش میشه همینی که شما گفتی
ولی خیلی سخت تره تقریبا همه ی اصطلاحات پزشکی و بیشتر مربوط به رشته اتون رو میخونید قواعد زبان هم هستند و البته متون تخصصی پزشکی رو باید بخونیدjahad.20 ای وای من
راستی مرسی بابت اینکه اون روز لارنگوسکوپی رو توضیح دادین، دقیقا چند روز بعدش امتحان عملی داشتم استاد دربارهش ازمون پرسید من گفتمش -
@Yuqi
اهوم=.)
زبانم قاصره
نمیدونم چی بگم
فقط
سعی کن زیادی دیر نشه...
واقعا بخوای و انجام بدی؛ میتونی=))
وقتی برسی؛ اون حسرتا دیگه زخم نیست ...
میتونه فقط به عنوان شکاف هایی ازش یاد بشه که ازشون جوونه زدی -
تو که باشی دیگه جا هیشکی خالی نی
پیشت انقدر خوبم انگار حسم عادی نی
از همون اولین بار که همو دیدیم