هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Ramos9248
درسته
در واقع به نظرم این توفیق الهی یا به عبارتی امداد خاص بود که چون تو با نیت پاک، قدم در راه حق گذاشتی و در این راه سعی و تلاش کردی، خداوند اسباب و شرایط رو برات چنان فراهم ساخت که بتونی آسان تر به مقصد برسی
چون می دونی دیگه... یکی از جلوه های این توفیق نصرت و هدایت الهی به دنبال تلاش و مجاهدت است. -
lO_Ol
حیف شد من کلی فحش آماده کرده بودم -
Ramos9248
درسته
در واقع به نظرم این توفیق الهی یا به عبارتی امداد خاص بود که چون تو با نیت پاک، قدم در راه حق گذاشتی و در این راه سعی و تلاش کردی، خداوند اسباب و شرایط رو برات چنان فراهم ساخت که بتونی آسان تر به مقصد برسی
چون می دونی دیگه... یکی از جلوه های این توفیق نصرت و هدایت الهی به دنبال تلاش و مجاهدت است. -
حالا من همون لحظه وینیزو رو منشن کردم که چت باز کنه چند بار فالو آنفالو کردم ولی فک کنم متوجه نشد
بعد دیگه با بچه های تلگرام رفتیم به جنگ تزویر -
Ramos9248
درسته
-
mr.vinyzo ولی من و تو که از ابتدای عضویت با هم میجنگیدیم اینجا باید همدیگه رو فالو داشتیم تا دوتایی بر تزویر غلبه میکردیم
-