هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج من هنوز فرق بین گذشته ساده و استمراری رو نمیفهمم. پاسخنامه گفته باید استمراری باشه. خب چرا؟ چرا گذشته ساده نه؟ مثلا اینجوری
What did you do at 2 this morning?
میدونی حرفم چیه؟ اینجا جای خالی که داده هم میشه جمله رو بصورت ساده نوشت هم استمراری حس میکنم نکتهای دارهMaaah
ببین سوال گفته ساعت ۲ امروز صبح چیکار میکردی
اولا اگه فارسی ام ترجمه کنیم منطقی اینکه بگیم چیکار میکردی نه امروز ساعت ۲ صبح چیکار کردی
چون داره یه زمان دقیق و میگه قطعا در اون زمان یه کار ادامه دار داشته انجام میشده وقتی گفته sleep دیگه مطمئن میشیم یه کار ادامه داره پس استمراری میاری
ولی اگه یه کاری بود که ساعت ۲ شروع میشد همون ۲ ام تموم میشد گذشته ساده میومد
حالا اگه سوال این بود?What........................this morning
دیگه زمان دقیق نگفته میگه امروز صبح چیکار کردی اینجا what did you do میوردیم -
Maaah
ببین سوال گفته ساعت ۲ امروز صبح چیکار میکردی
اولا اگه فارسی ام ترجمه کنیم منطقی اینکه بگیم چیکار میکردی نه امروز ساعت ۲ صبح چیکار کردی
چون داره یه زمان دقیق و میگه قطعا در اون زمان یه کار ادامه دار داشته انجام میشده وقتی گفته sleep دیگه مطمئن میشیم یه کار ادامه داره پس استمراری میاری
ولی اگه یه کاری بود که ساعت ۲ شروع میشد همون ۲ ام تموم میشد گذشته ساده میومد
حالا اگه سوال این بود?What........................this morning
دیگه زمان دقیق نگفته میگه امروز صبح چیکار کردی اینجا what did you do میوردیمMasoumeh.sh آها ممنون، پس این مبحث درک کردنیه بیشتر. متوجه شدم کامل مرسی
-
هویججج من هنوز فرق بین گذشته ساده و استمراری رو نمیفهمم. پاسخنامه گفته باید استمراری باشه. خب چرا؟ چرا گذشته ساده نه؟ مثلا اینجوری
What did you do at 2 this morning?
میدونی حرفم چیه؟ اینجا جای خالی که داده هم میشه جمله رو بصورت ساده نوشت هم استمراری حس میکنم نکتهای داره -
کنکور یکم(یکم که چه عرض کنم خیلی،راستش اینطور نبودم) بداخلاق و پرخاشگر و زودجوشم کرد فکر میکنم و اعتماد به نفسمم از دست دادم، دوست دارم این دوتارو درست کنم، ناشناس.
-
هویججج نه فهمیدم ممنون
-
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
نسترن، پرونده مریضارو خوندین تا حالا؟
فقط یه نگاه جزئی کردیم ،دقیق نشدیم
تا چه حد منظورته؟