هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
امروز استاد درباره سلول های مویی(مژکدار)گوش میگفتن
اول اینکه سلول ها به ترتیب قد کنار هم قرار داده شدن
بعد اینکه بین دوتا سلول مویی که خیلی کوچیکن و با میکروسکوپ الکترونی دیده میشن، یه چیزی شبیه نخ(بسیار نازک)هر سلول رو به سلول کناری و بزرگتر از خودش وصل میکنه و در صورتی که صدا خیلی خیلی بلند باشه ممکنه این رشته پاره بشه
جالبتر اینکه بازسازی میشه
و جالبتر از اون اینکه در بی صدایی مطلق سلول ها به سمت خلاف مایع در جریان خم میشن و این رشته شُل میشه...
چه خالقی️
-
Blue28 نه
-
@Yuqi لیترالی فقط باید بخونی و سوال حل کنی ترجیحا هم از درسای آخر شروع کن اگر مغزت قبول می کنه از آخر به اول بخونی
-
@Yuqi لیترالی فقط باید بخونی و سوال حل کنی ترجیحا هم از درسای آخر شروع کن اگر مغزت قبول می کنه از آخر به اول بخونی
-
نمیدونم چرا امسال اینقدر استرس دارم
پارسال کمتر آماده بودم کاملا شب امتحانی میخوندم ولی خیلی آرومتر بودم و نمره هامم جز دو تا از درسام خوب شد
ولی امسال از قبل درسارو خوندم خیلی زود تموم میکنم شبا فقط برای مرور و نمونه سواله ولی هزار برابر بیشتر استرس دارم و سر همین خراب میکنم
نمیدونم چه جوری مدیریتش کنم و چیکار کنم دیگه -
نمیدونم چرا امسال اینقدر استرس دارم
پارسال کمتر آماده بودم کاملا شب امتحانی میخوندم ولی خیلی آرومتر بودم و نمره هامم جز دو تا از درسام خوب شد
ولی امسال از قبل درسارو خوندم خیلی زود تموم میکنم شبا فقط برای مرور و نمونه سواله ولی هزار برابر بیشتر استرس دارم و سر همین خراب میکنم
نمیدونم چه جوری مدیریتش کنم و چیکار کنم دیگه._.Zahra.K
دس رو دلم نذار
خودمو کشتم برا دینی
رفتم سر جلسه ی دور سوالارو نگا کردم دیدم ی سوال 1ونیم نمیره ای یادم نمیاد از همون لحظه همه چیو تموم شده دونستم کلن مغزم قفل کرد حتی چیزی ک 10 دیقه پیش تو حیاط مرور کرده بودم یادم نمیومد