هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mahdi.ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zaahra._.. چندمی ؟ اره سابقه زیاد داره تست طرح میکنن جواب صحیح تو گزینه ها نیست حالا ۴۰۴ نمیدونم
گسسته هم این باگو دارهای بابا گسسته هم....
امسال یازدهممZaahra._.. بستگی به خودت داره ولی..
یسریا حسابانشون خوبه یسریا آمار و گسسته یسریا هندسه !!
من هم اتاقیم ۴۰ درصد ریاضی زده بود بعد حسابان اصلا یکی دو تا کلا زده بود... کلا ریاضیو میشه با نقطه قوتت بزنی -
فقط فردا و پس فردا رو تحمل کنم این درسای مسخره تموم میشه
-
در به در در دل صحرا پی در میگردی؟!
-
Zaahra._.. بستگی به خودت داره ولی..
یسریا حسابانشون خوبه یسریا آمار و گسسته یسریا هندسه !!
من هم اتاقیم ۴۰ درصد ریاضی زده بود بعد حسابان اصلا یکی دو تا کلا زده بود... کلا ریاضیو میشه با نقطه قوتت بزنی -
چه بگویم به تو که با خودت اینها کردی...؟
-
melancholy ولی صدا نداشت...
یا شاید برای من خرابه -
این چه علامت مسخره ایه که این واریانس داره؟
آمار واقعا************* -
melancholy چه جالب نمیدونستم مهدی رسولی ترکه
mahdi.ek بله ترک هستن...
کامل تونستین ببینین؟ الان که خودم نگاه کردم انگار ناقص برام پخش شد... -
Zaahra._..
فکر کنم مهندسی کامپیوتر بدردت نخوره
کلا اینجوری میگن که اگه با اینا ارتباط نگیری با درسا اونم نمیگیری
البته گسترده تر این حرفاست کلا که بیای با یه درس دبیرستانی مقایسه اش کنی ، اینجوری تعریف میکنن صرفا نمیدونم چقدر درسته -
من الان یقین دارم که دوست من نمیخونه هیچی
هر بار ازش میپرسم میگه نهههه درسا خیلی شیرین و راحتن... همشون جذابن...وای نمیدونی چقدر ذوق دارم وقتی سرکلاس هندسه میشینم. بعد در مقابل حرفای اون همکلاسیاش همش از سختی رشتشون شکایت داشتن.من خواستم چندبار امتحانش کنم ازش یه سری سوال که خودم جوابشون رو میدونستم پرسیدم و تظاهر کردم خوب یاد نگرفتم. یجوری منو میپیچوند که هرکی در جریان نبود فکر میکرد اون استاده و من شاگرد. چقدر اصرار داره اطلاعات غلط بده به بقیه.
-
Michael Vey اومده مگه ؟
mahdi.ek آره دیگه امروز اومد و تموم شد
-
mahdi.ek بله ترک هستن...
کامل تونستین ببینین؟ الان که خودم نگاه کردم انگار ناقص برام پخش شد...melancholy اصلا صدا نداشت برای من
-
Zaahra._..
آمار و احتمال و گسسته جزو دوست داشتنیترین دروس بود برای من.
هیچوقت نتونستم جوری که دلم میخواد پیگیرشون باشم.
خیلی عجیب و جذابه که بفهمی آمار و احتمال یکی از مهمترین پایههای شعبدهبازیهاییه که ریاضی توشون دخیله نه حقه... و رمزنگاری و رمزگشایی... -
melancholy اصلا صدا نداشت برای من
mahdi.ek اره مثل اینکه ناقص دانلود شده بود نگاه نکرده بودم...
دوباره.mp4 -
Zaahra._.. هر رشته ای سختیای خودش رو داره و من از اینکه میبینم فقط زوم کردن روی تجربی و بقیه رشته ها رو کمتر بهش توجه میکنن، ناراحت میشم. درسته تجربی هم سخته (زیست و تحلیل شکل هاش با اون تستهایی که فقط بازی با کلمات و البته روان مخاطبه) ولی خب الان که دقت میکنم ریاضی هم دشواری های خاص خودش رو داره. برای همینه که اکثر افرادی که رشته ریاضی رو انتخاب کردن به مرور به آدمهای منطقی و پخته تری تبدیل میشن. خاصیت رشته شما همینه. دنبال کردن الگو ها، کشف روابط و نتیجهگیری منطقی که ممکنه به نظر خیلیا غیر منطقی بیاد کار هرکسی نیست.
-
محتواهایی که درمورد رمزنگاری باشن کلا توی کتابخونهها پیدا نمیشن چون خیلی حالت امنیتی پیدا میکنن و کسی خیلی خوشش نمیاد به دشمناش درس بده!
ولی خب من همیشه رمزنگاری رو دوست داشتم.
حتی یه مدتی پیگیر بودم و توی دبیرستان به همکلاسیام یاد داده بودم. محض اذیت کردن معلمای بیخود، روی برگه به صورت رمزی نامه مینوشتیم و معلم که مچمون رو میگرفت یه مشت حروف رمزنگاری شده میدید و نمیفهمید قضیه چیه. -
متأسفانه عمر آدمیزاد اینقدر کوتاهه که به انجام خیلی از کارایی که بهشون علاقه داره نمیرسه.
تازه توی همین دوزار وقتی که داری، کلی چیز وزنه میشه روی وجودت. از دلایل و شرایط اقتصادی بگیر که باید حجم عظیمی از تمرکز و وقتت رو بذاری تا نون دربیاری که بخوری وگرنه میمیری! تا دوستیها و روابط بینفردی که با آسیباشون باعث کرختی و بیحوصلگیت میشن جوری که حوصلهٔ خودتم نداری چه برسه به انجام یه سری کار!