هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Yuqi
باشه :<
بیا اهم آشنا بشیم
من سارام ۲۲ سالمه
قبلا رشته ام ویولون بود بعد تغییر رشته دادم رفتم پزشکی الان مدارم برای نهایی ها میخونم تا تغییر رشته بدم برم مامایی
بیا باهم دوست بشیم@آیس-کارامل-ماکیاتو منم یوکی ام( از اسمم زیاد خوشم نمیاد همون یوکی بهم بگین خوشحال ترم) 18 سالمه . نه میدونم چه غلطی تو زندگیم کردم و نه میدونم چه غلطی قراره بکنم . ولی کاش الان جای تو بودم و شرایط تحصیلی تو رو داشتم . البته حتمن خودتو جای دیگه بهتر میبینی که میخوای تغییر رشته بدی . پس در هر صورت موفق باشی .
-
@آیس-کارامل-ماکیاتو فککنم هست خرید نکردم هنوز
پیج اینستاشونو داشتم اول
ghabyou.ir -
کاش میشد...
-
@آیس-کارامل-ماکیاتو منم یوکی ام( از اسمم زیاد خوشم نمیاد همون یوکی بهم بگین خوشحال ترم) 18 سالمه . نه میدونم چه غلطی تو زندگیم کردم و نه میدونم چه غلطی قراره بکنم . ولی کاش الان جای تو بودم و شرایط تحصیلی تو رو داشتم . البته حتمن خودتو جای دیگه بهتر میبینی که میخوای تغییر رشته بدی . پس در هر صورت موفق باشی .
-
@آیس-کارامل-ماکیاتو یاااحح
-
Blue28
فقط منجر به پایبندی به ادامه دادن پارت بشه کافیه به نظرم
من مثال بعد یه ربع درس خواندن اینقدر غرق میشم که دارم ریلزهای که دوستم فرستاده رو میبینمf.nalist من صبحا اینستامو پاک میکنم شبا در حد نیم ساعت میریزم دوباره پاک میکنمش
-
@آیس-کارامل-ماکیاتو
-
@آیس-کارامل-ماکیاتو اون یکی خوشگل تره
-
@آیس-کارامل-ماکیاتو گقتم نه بزار اعتماد کنم . واقعا ادم زود باوریم . بیا همون دوست باشیم مشخصات نده کلن
-
@Yuqi
نه جدی خودم رو معرفی میکنم
من زینبم
۱۸ سالمه
ترم دوم پزشکی هستم
به عنوان شغل دوم موسیقی تدریس میکنم