هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 چون بعد امتحان که برمیگردم یه ۶ ساعت تقریبا میخوابم یطورایی تا دو سه روز با اینکار میتونم تحمل کنم و بعدش اره اینطور ک میگی میشم ولی تا اونموقع امتحان رو دادم ... هرچقدر خوابت بیشتر باشه تعدادش مطلب رو راحتر میشه حفظ کرد و تثبیت کرد مثل یع save کردن میمونه باورت میشه الان هویتو مثل کسی که از اول سال خونده تو یکی دو روز اینطور جمع کردم و حتی حس فراموش کردنشم ندارم چون ذهنم اینطور القا میکنه که انگار چند روز فرصت خوندن داشته 😁 خیلی باحاله
-
Blue28
سلام انگاری تولدته
خیلی خیلی مبارک باشه
امیدوارم بتونی شاد تر زندگی و در زمینه ی تحصیلی خودت موفقیت های زیادی رو کسب کنی💕💕💕 -
Blue28
تولدتون مبارک باشه❤
ان شاءالله که سال به سال حالِ دلت خوب تر بشه و به رویاهات نزدیک تر...🌻زهرا بنده خدا 2 خیلی ممنونم زهرای عزیزم🥲🥲❤️
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 فک کنم امروز تولدت بوده
تولدت مبارک باشه
امیدوارم که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و زود زود روال باشی و همچنین این سال جدید هم پر از اتفاقات خوب باشه برات🌹مرسییییی امیر بردیا راموس🥲❤️
انشالاهنوز ABR رو یادته 😂
-
Anzw 18 حسودیم شد یه دختر از من بیشتر فوتبال حالیشه 😂 دلم خوشه طرفدار استقلالم الان با پرسپولیسیا کل کلم میشه میگم قهرمان آسیا شدید بیدارم کنید اینو ازم بگیرن دیگه حرفی ندارم 😂😔
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18 حسودیم شد یه دختر از من بیشتر فوتبال حالیشه 😂 دلم خوشه طرفدار استقلالم الان با پرسپولیسیا کل کلم میشه میگم قهرمان آسیا شدید بیدارم کنید اینو ازم بگیرن دیگه حرفی ندارم 😂😔
از اونجایی ک هر سال هر سال جام به دستیم
فعلا امسال جام دستتون بگیرید
به دلتون نیاد
گناهه -
بابونــــه از ۱۷ام
نمیدونم امیدوارم نیفتم ولی ترم ۲ کلا همه ترم بالاییا و اینا میگن خیلی ترم سنگینیه🥲🥲🥲💔Blue28 به حرف بقیه گوش نده
بخون من خودمم از ۱۸ ام امتحانام شروع میشه
دارم سعی میکنم هر روز بخونم که نتیجه ی مطلوب بگیرم
انشاالله موفق خواهیم شد -
Succinate آمار...
واقعا مزخرفه -
Blue28
تولدت مبارک آبی💙.
موفق ترین باشی🍬🍭🍓. -
بخدا که من سال کنکورمم انقدر درس نخوندم 🦦
-
چرا هر چی میخونم تموم نمیشه 🦦
-