هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hhh Hh دعا کنید سلامت بریم و برگردیم
️
-
@NO-077 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زشته تو این سن برم کلاس هنر؟
اصلاااااااا
کلی کار هنری دیدم که بزرگ تر از ماها هم انجام میدن
عکاسی . نقاشی . کیک پزی و ... -
-
@NO-077
بله. با افتخاار
هنوز کامل تمومش نکردم(به امتحانات دانشگاه خورد) ؛ شاید دوباره شروعش کنم؛ وگرنه ادامش میدم.
راهکار هایی میده که اگه انجام بدی واقعاا تاثیرش رو تو زندگیت میبینی(داستانیه ؛ کلا نصف کتاب بیشتر راهکاره و نیمه دیگه ادامه داستان)
توضیحات اینترنت:کتاب مغازه جادویی با زیرعنوان »داستان واقعی یک جراح مغز و اعصاب» اثر دکتر جیمز آر دوتی برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. دکتر جیمز دوتی در این کتاب که از جمله کتابهای معروف حوزهی خاطرات و خودیاری است، با الهام گرفتن از خاطرات خود به بیان نکاتی در باب ذهنآگاهی و شفقت پرداخته است. این کتاب از ملاقات دوتی خردسال با شخصی به نام روث شروع میشود. روث به دوتی که دوران کودکی سختی را میگذراند نکاتی را برای بهبود کیفیت زندگیاش آموزش میدهد.
کتاب "خواربار فروشی نامیا" هم عالییه
که این تخیلیه یکم ولی الهام بخش(یاد کتابخانه نمیشه شب میوفتی)
اینو هنوز کامل نخوندم. ولی تکه هایی ازش رو شنیدم. پتانسیل این رو داره اشکت رو دربیاره🥲
توضیحات اینترنت:روایتی حیرتانگیز و جادویی از زندگی! وقایع کتاب معجزههای خواربارفروشی نامیا از کیگو هیگاشینو در مغازهای کوچک به همین اسم میگذرند. ابتدا با شوتا، آتسویا و کوهی ملاقات میکنیم، سه دزد تحت تعقیب که البته در این لحظه مشغول دزدی نیستند و به دنبال جایی برای گذراندن شب میگردند. دست سرنوشت مغازهی نامیا را در مقابلشان میگذارد و آنها هم از این فرصت استقبال میکنند، بیخبر از آنکه زندگیشان بعد از این شب کاملا دگرگون میشود... .
-
زشته تو این سن برم کلاس هنر؟
اصلاااااااا
کلی کار هنری دیدم که بزرگ تر از ماها هم انجام میدن
عکاسی . نقاشی . کیک پزی و ... -
توضیح کامل و قشنگی بود
تا حالا برای خوندن کتابی اینجوری ترغیب نشده بودم
فک کنم مدت طولانی ای باهاشون مشغول شم
مرسییییییا به قولی کامساهیمیداااا
-
از وقتی دبیرستانی شدیم همه خوش خط شدن به جز من
من هنوز تو دوران راهنمایی موندم خرچنگ میدوه قورباغه هم دنبالش
خرچنگ میدوه قورباغه هم دنبالش
همینو بگم تو انجمن کلی خوش خط داریم
۴ تاشون فعلا رویت شده
-
Zahra2020
حیحی
-
️
-
️
️
️
️
️
-
@Sally
اونیییی🥲
اوخ چقد خوبه یکی بهت اینو بگه
اره وقتی بدن گرمه آدم نمیفهمه بعدش باید بدن دردو تحمل کنی من دو سه روز اول از تخت بیرون نمی اومدم@NO-077
-
️
️
️
️
-
کلاس هنر منظورم نقاشی بود میخوام طراحی مینیاتوری یاد بگیرم ولی حوصلم نمیکشه با فیلمای یوتیوب دنبالش برم
اینکه با بچه های ابتدایی تو یه کلاس بشینم یکم ناراحت کنندست -
️
️
️
-
یا ابلفضل پررررواز کرررررد
-
-
همچین رفیقی نعمته
البته اونقدر میگم تا خودم چشمش میزنم
#
️🧿
-
چای دارچین
چای به -
Alireza Varamanzar در | گالری روح نواز🫀
| گفته است:
سلام
اگه از افکت استفاده کنید بهتر میشه(ی جورایی از حالت خامی درمیاد)
اینطوری