هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
از غــــم دوست، در اين ميكده فــــرياد كشم
داد رس نيست كـــه در هجر رخش داد كشم
داد و بيــــداد كه در محفل مــــا رندى نيست
كــــه بــــرش شكوه بـــرم، داد ز بيداد كشم
شاديــــم داد، غمم داد و جفـــــــــا داد و وفا
بــا صفـــا مـــنّت آن را كـه به من داد، كشم
عـــــاشقم، عــــاشق روى تو، نه چيز دگرى
بــــار هجــــــران و وصالت به دل شاد، كشم
در غمت اى گــل وحشىِ من، اى خسرو من
جــــور مجنــــون ببـــــرم، تيشه فرهاد كشم
مُـــــردم از زنـــدگىِ بى تو كه با من هستى
طــــرفه ســرّى است كه بايد برِ استاد كشم
سالهــــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آيد
انتظـــــار فـــــــرج از نيمـــــه خــــــرداد كشم
-
-
اگه اینجوری باشه که خواستتون کاملا معقول و منطقیه. که در ازای احترام، احترام دریافت کنی نه بیشتر نه کمتر.
من خودم اگه بخوام خیلی روراست باشم از آدمایی که رسمی حرف میزنن حس خوبی نمیگیرم. احساس غریبه بودن به آدم دست میده. مثلا به خیال خودش میخواد ارتباط دوستی رو نگه داره ولی بیشتر داره فاصله میذاره. حالا همین آدم با اعضای خانواده اش مثل طلبکارا حرف میزنه هااا ولی به آدم جدیدی که میرسه ادای این مظلوما و مودب ها رو در میاره
E.B.BUTTERFLY تا منظورتون از رسمی حرف زدن چی باشه...
من با دوستانه صحبت کردن و شوخی کردن مشکلی ندارم اما با آدم بد دهن که بدون فکر حرف میزنه مشکل دارم
داشتم دوستی که بد دهن بود و هر چی میخواست میگفت و اگه جلوش می ایستادی میشدی بی جنبه!
که البته این دوستی بابت همین حرمت شکستن ها تموم شد... -
E.B.BUTTERFLY تا منظورتون از رسمی حرف زدن چی باشه...
من با دوستانه صحبت کردن و شوخی کردن مشکلی ندارم اما با آدم بد دهن که بدون فکر حرف میزنه مشکل دارم
داشتم دوستی که بد دهن بود و هر چی میخواست میگفت و اگه جلوش می ایستادی میشدی بی جنبه!
که البته این دوستی بابت همین حرمت شکستن ها تموم شد...بابونــــه نهههه آدم بددهن که خط قرمز منه و به شدت روی این مسئله حساسم
منظورم از رسمی حرف زدن یعنی هر سری که همو میبینید انگار اولین باره
مثلا من خودم یه دوستی داشتم که بعد از دو سال دوستی با من اینجوری حرف میزد: اختیار دارید، تمنا میکنم، لطف دارید، درود، خدانگهدار
بعد از این استیکرای گل که روش نوشته داره توی گروهای فامیلی هم زیادددد هست همش میفرستاد
آدم عجیبی بود خیلی عجیب...
خب حس بدی میده دیگه
اگه اولین بار بود دومین بار بود....باشه قبول. اشکالی نداره رسمی شروع کنی ولی آخه دخترررر بعد دوسال هنوز اینطوری حرف میزنی؟ که چی بشه آخه؟ -
بابونــــه نهههه آدم بددهن که خط قرمز منه و به شدت روی این مسئله حساسم
منظورم از رسمی حرف زدن یعنی هر سری که همو میبینید انگار اولین باره
مثلا من خودم یه دوستی داشتم که بعد از دو سال دوستی با من اینجوری حرف میزد: اختیار دارید، تمنا میکنم، لطف دارید، درود، خدانگهدار
بعد از این استیکرای گل که روش نوشته داره توی گروهای فامیلی هم زیادددد هست همش میفرستاد
آدم عجیبی بود خیلی عجیب...
خب حس بدی میده دیگه
اگه اولین بار بود دومین بار بود....باشه قبول. اشکالی نداره رسمی شروع کنی ولی آخه دخترررر بعد دوسال هنوز اینطوری حرف میزنی؟ که چی بشه آخه؟E.B.BUTTERFLY اره خب این بده و خیلی رسمیه...
حداقل بعد از اینکه طرفت رو شناختی و به عنوان دوست پذیرفتیش باید یکم دوستانه تر صحبت کنی... -
Succinate
یا آهنگی که فرستادی جوگیر شدم -
Succinate
آره عمو فرهاد بهم خیلی گرون فروخت -
یه دختری که مخاد مستقل باشه و میره سرکار که پول دربیاره، مادرش زنگ میزنه میگه امروز یکم زودتر برگرد که به داداش معلولت کمک کنی. تو راه چندتا بی وجود بی ذات نامرد حیوان بخاطر گوشیش میدزدنش و به قتل میرسه
تف به شرف نداشتهتان فقط. البته از کلمه حیوان استفاده کردم اشتباس ای کلمه چون حیوانات خیلی محترم تر و شریف تر از خیلی از انسانهان.
خدا میدانه که چه اتفاقات دیگهای برا ای دختر افتاده تو ای چند روز که پیش ای بی پدر مادرا بوده
در طول روز چندین اتفاق ایجو میفته الهه یکیشه که همه گیر شد و همه ازش خبردار شدن وگرنه انقد از ای اتفاقا میفته که کسی خبردار نمیشه. انقد پدرمادرا داغدار میشن که کسی متوجه نمیشه. او پدر و مادر دیگه میتانن زندگی کنن؟؟
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه دختری که مخاد مستقل باشه و میره سرکار که پول دربیاره، مادرش زنگ میزنه میگه امروز یکم زودتر برگرد که به داداش معلولت کمک کنی. تو راه چندتا بی وجود بی ذات نامرد حیوان بخاطر گوشیش میدزدنش و به قتل میرسه
تف به شرف نداشتهتان فقط. البته از کلمه حیوان استفاده کردم اشتباس ای کلمه چون حیوانات خیلی محترم تر و شریف تر از خیلی از انسانهان.
خدا میدانه که چه اتفاقات دیگهای برا ای دختر افتاده تو ای چند روز که پیش ای بی پدر مادرا بوده
در طول روز چندین اتفاق ایجو میفته الهه یکیشه که همه گیر شد و همه ازش خبردار شدن وگرنه انقد از ای اتفاقا میفته که کسی خبردار نمیشه. انقد پدرمادرا داغدار میشن که کسی متوجه نمیشه. او پدر و مادر دیگه میتانن زندگی کنن؟؟
واقعاااا درک نمیکنم تجاوزی که این وسط چی بوده
دزدی بودی؟بی پول بودی؟هوس باز بودی؟
اخه چه موجود کثیفی هستی
اینا اعدام کافی شون نیست
فقط باید سلاخی تمام بشن زجر رو بکشن -
melancholy خیلی سرده پس
من پاهام سرده الانم
من یه تابستون فنم....بابونــــه آره خنکه.
اینجوری بهتره،گرما غیرقابل تحمله🥴. -
برای نفس کشیدن وقت ندارم.
-
بابونــــه آره خنکه.
اینجوری بهتره،گرما غیرقابل تحمله🥴.melancholy اره....
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعاااا درک نمیکنم تجاوزی که این وسط چی بوده
دزدی بودی؟بی پول بودی؟هوس باز بودی؟
اخه چه موجود کثیفی هستی
اینا اعدام کافی شون نیست
فقط باید سلاخی تمام بشن زجر رو بکشنSuccinate ای بیشرفا بی وجود هیچ مجازاتی براشان کافی نیست