هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه دختری که مخاد مستقل باشه و میره سرکار که پول دربیاره، مادرش زنگ میزنه میگه امروز یکم زودتر برگرد که به داداش معلولت کمک کنی. تو راه چندتا بی وجود بی ذات نامرد حیوان بخاطر گوشیش میدزدنش و به قتل میرسه
تف به شرف نداشتهتان فقط. البته از کلمه حیوان استفاده کردم اشتباس ای کلمه چون حیوانات خیلی محترم تر و شریف تر از خیلی از انسانهان.
خدا میدانه که چه اتفاقات دیگهای برا ای دختر افتاده تو ای چند روز که پیش ای بی پدر مادرا بوده
در طول روز چندین اتفاق ایجو میفته الهه یکیشه که همه گیر شد و همه ازش خبردار شدن وگرنه انقد از ای اتفاقا میفته که کسی خبردار نمیشه. انقد پدرمادرا داغدار میشن که کسی متوجه نمیشه. او پدر و مادر دیگه میتانن زندگی کنن؟؟
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه دختری که مخاد مستقل باشه و میره سرکار که پول دربیاره، مادرش زنگ میزنه میگه امروز یکم زودتر برگرد که به داداش معلولت کمک کنی. تو راه چندتا بی وجود بی ذات نامرد حیوان بخاطر گوشیش میدزدنش و به قتل میرسه
تف به شرف نداشتهتان فقط. البته از کلمه حیوان استفاده کردم اشتباس ای کلمه چون حیوانات خیلی محترم تر و شریف تر از خیلی از انسانهان.
خدا میدانه که چه اتفاقات دیگهای برا ای دختر افتاده تو ای چند روز که پیش ای بی پدر مادرا بوده
در طول روز چندین اتفاق ایجو میفته الهه یکیشه که همه گیر شد و همه ازش خبردار شدن وگرنه انقد از ای اتفاقا میفته که کسی خبردار نمیشه. انقد پدرمادرا داغدار میشن که کسی متوجه نمیشه. او پدر و مادر دیگه میتانن زندگی کنن؟؟
واقعاااا درک نمیکنم تجاوزی که این وسط چی بوده
دزدی بودی؟بی پول بودی؟هوس باز بودی؟
اخه چه موجود کثیفی هستی
اینا اعدام کافی شون نیست
فقط باید سلاخی تمام بشن زجر رو بکشن -
اعدام کمه.باید اتفاقا زنده بمونن.هرروز شکنجه بشن در حد مرگ.
-
هرروز افسوس بخورن و ببینن روزای عمرشونو که به چه صورت میگذره.
-
یوهو:> -
melancholy خیلی سرده پس
من پاهام سرده الانم
من یه تابستون فنم....بابونــــه آره خنکه.
اینجوری بهتره،گرما غیرقابل تحمله🥴. -
برای نفس کشیدن وقت ندارم.
-
بابونــــه آره خنکه.
اینجوری بهتره،گرما غیرقابل تحمله🥴.melancholy اره....
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
واقعاااا درک نمیکنم تجاوزی که این وسط چی بوده
دزدی بودی؟بی پول بودی؟هوس باز بودی؟
اخه چه موجود کثیفی هستی
اینا اعدام کافی شون نیست
فقط باید سلاخی تمام بشن زجر رو بکشنSuccinate ای بیشرفا بی وجود هیچ مجازاتی براشان کافی نیست
-
با وجود فشار خون متوسط رو به پایین(۱۰/۶)
قرص فشار خورده یه نفر
باید چیکار کنیم؟ -
کیست تا کشتی جان را ببرد سوی نجات
دست ما را برساند به دعای عرفات
موسی من تو به دنبال کدامین خضری؟
گوشه ی چشم تو ابری ست پر از آب حیات
-
کیست تا کشتی جان را ببرد سوی نجات
دست ما را برساند به دعای عرفات
موسی من تو به دنبال کدامین خضری؟
گوشه ی چشم تو ابری ست پر از آب حیات