هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه https://www.sanjesh.org/ منظورتون اینه ؟
-
mr.vinyzo من هیچ وقت از اهالی پایتخت نشین خیری ندیدم
الآنم اومدن فقط مواد غذایی شهرا دیگه رو غارت میکنن و به بقیه شهرا نگرانی وارد میکنن
با احترام ولی
من هیچ وقت برای کسی که پاشده رفته از شهرا دیگه تهران زندگی کنه و میاد پز میده تهرانیه و میگه بقیه شهرستانین هیچ وقت باهاش حال نکردم
این جنگ بین پایتخت و شهرستانا همیشه بوده و خواهد بود -
نقطه
هنوز چیزی اعلام نکردن. اعلام کنن یکیمونم بفهمه به هم میگیم. نگران نباشین.S.daniyal hosseiny نه چرا تعویق خورده الان تو سایت سنجش اطلاعیهش هست...
-
الآنم اومدن فقط مواد غذایی شهرا دیگه رو غارت میکنن و به بقیه شهرا نگرانی وارد میکنن
با احترام ولی
من هیچ وقت برای کسی که پاشده رفته از شهرا دیگه تهران زندگی کنه و میاد پز میده تهرانیه و میگه بقیه شهرستانین هیچ وقت باهاش حال نکردم
این جنگ بین پایتخت و شهرستانا همیشه بوده و خواهد بود -
بچه ها اگه دیدید گوشیتون داره داغ میکنه غیر طبیعیه، سریعا از خونه پرت کنید
موقع خواب گوشی دور از محل خواب باشه
نمیدونم اونا چه غلطی کردن باز، ولی گفتن احتمال انفجار هست -
@هویججج چه باحال
نمیدونستم میتوکندری بیشتریم دارن
دست من که همیشه خدا حال و هوای سیبری و داره -
با احترام ولی
این جنگ بین پایتخت و شهرستانا همیشه بوده و خواهد بودmahdi.ek
اینجا یه وطنه، یه مملکته و همه هموطنیم.
خودت داری آتیش میریزی توی تنور تهرانی و شهرستانی! واقعا باورم نمیشه آدمی که دانشجوی این مملکت باشه، یعنی حالا باید قشر فرهنگی باشه، چهارتا کتاب بیشتر از بقیه خونده باشه همچین حرفای وحشتناکی بزنه.
تهرانیا چون تهران زندگی میکردن همونجا بمیرن؟!
غارت؟! میدونی غارت چیه؟! اون بیچارهها دارن خرید میکنن، هزینهٔ جنسی که هست رو پرداخت میکنن و میبرن. دزدی که نمیکنن اینجوری درموردشون حرف میزنی. -
خجالت بکش از خودت و این بحثت رو جمع کن.
-
jahad_121 پرسیدم از یک نفر دیگه هم گفتن چون این چهارتا یونش یافته و اون ستا پس همون هاش بی درسته .. ممنونم از راهنماییتون..
-
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها احتمالا خودتون خبر دارین
میگن کنکور فعلا کنسله و ۱۶ تیر اعلام میکنن تاریخ اصلی کی میوفتهولی یه سوالی دارم
ممکنه طی هفته آینده اگه اوضاع درست بشه بیان بگن همون ۶ تیره؟
تجربیا ریاضیانرگس نمیدونم تلگرامت وصله یا نه
ولی من به فاطی گفتم برام ببینه تو تلگرام
-
حتی اگه اومدن مهمونی خونتون میتونین ساده بگیرین خیلی اوقات بوده ما خونمون چهار روز پنج روز مهمون وایمیستاد خب وعده اول و دوم رو سنگین میگیری بقیشو مهمون خودش میاد مهمون میکنه و بعدشم اصلا اگه سنگین بگیریم میگن بی احترامی کردین به ما و خب سبک تر میتونین بگیرین ...