هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Neo.......... اول از همه یه تعیین سطح از خودت بگیر
تو گوگل که سرچ کنی سایت های مختلف هستن حتی میتونی از چت جی پی تی استفاده کنی.
سطحت که مشخص شد کتابهای متناسب با سطحت رو پیدا کن و درس اول از هر کدوم رو بررسی کن و کلا ساختارشون رو بررسی کن ببین با کدوم راحتتری و با همون شروع کن.
از کتابهای oxford word skills هم غافل نشو و اون هن وابسته به سطحت انتخاب کن. -
Michael Vey مهم اینه بلاخره گرفتییییی
راستی مبارک باشهjahad.20 مررررسییییی
-
یجوری شدم وقتی چیپس و کرانچی وشیرینی و... میخورم از خودم بدم میاد
-
بیشتر از هرچیزی برای من ب شخصه
خوردن این تنقلات جنبه روانی داره...
انگار ی مسکنه ،خوشحالم میکنه،دوپامینم از همین چیزا داره تامین میشه ک خب افتضاحه! -
واقعا بعد اینهمه رژیم شکست خورده فهمیدم تازه که دو تا چیز خیلی مهمه تو رژیم:
۱.دوپامینت رو از طریق دیگه ای تامین کن،چمیدونم منظم شو و از این نظمت لذت ببر،چیزای خنده دار بخون،برو طبیعت و...
۲.وقتی میخوای تنقلات بخوری قبلش ی لحظه بگو وایسا!و تو ذهنت بیارک چ اسیبایی برای بدنت داره... -
۱.دوپامینت رو از طریق دیگه ای تامین کن،چمیدونم منظم شو و از این نظمت لذت ببر،چیزای خنده دار بخون،برو طبیعت و...
۲.وقتی میخوای تنقلات بخوری قبلش ی لحظه بگو وایسا!و تو ذهنت بیارک چ اسیبایی برای بدنت داره...البته مورد دوم وقتی انجام میشه که مورد اول رعایت شده باشه
اگر اون دوپامینه مورد اول از جای دیگه ای جز غذا تامین نشه،قطعا مورد دو رو انجام میدین
-
سینوهه؛ پزشک مخصوص فرعون.
-
برق قطع میشه تو اون ساعت به کنار که دو ساعت تمام برق نداریم
میگی شب درس میخونم
ساعت دو نصف شب دوبار برق میره
وسط صبح ولتاژ نوسان داره(در حدی که لامپ ها پر پر میزنه و باید کنتور رو بزنی)وسایلت بیست بار خاموش و روشن میشن
خسته شدم بابا خسته شدم :(((((( -
درحالی که آیلا نه تنها کل وسایلش رو جمع کرده، بلکه مانتوها و شلوارها و شال ها و لباس هاش رو ست کرده که کدوما رو با هم و هر کدوم رو کجا می پوشه و کل کاراشو تموم کرده، من بِ بسم الله تازه دفترچه های قلمچی ۳۰ خرداد رو از کیف قهوه ایم در آوردم فعلا خالیش کردم تا ببینم کلا چی قراره بردارم(۴۰ دیقه بعد هم برقا میره هم ما میریم بیرون) :]]]]
-
۲.وقتی میخوای تنقلات بخوری قبلش ی لحظه بگو وایسا!و تو ذهنت بیارک چ اسیبایی برای بدنت داره... -
هویججج اینجا ایگنورم کردی سارا
-
راه حل طلایی: افسرده نشو
-
اصلا من بچم اگر اینکه بهش اعتراف کنم راضیت میکنه بیا اینم اعتراف فقط دست از سرم بردار