هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
با یه آدم که دم به دقیقه بخاطر هیچچچچی میگه مزاحمت نمیشم دیگه بهت پیام نمیدم خدافز باید چیکار کرد دقیقا بالای ده باره اینطور میکنه منم گفتم تکرار نکن حس خیلی بدی میگیرم
_ Reza _ چقدر منه
کاملا درکش میکنم. اینجور آدما بیشتر خجالتین و فکر میکنن اگه با کسی صحبت کنن، طرف مقابل یا حوصلش سر میره یا هزارتا کار برای انجام دادن داره و فقط وقتش داره تلف میشه. شما میتونید بهش بگید: من خیلی دوست دارم ببیشتر باهات صحبت کنم یا مثلاً انقدر زود نرو یکم دیگه بمون...یا انتهای صحیتتون بهش بگید: هر موقع وقت داشتی بیا باز هم با هم صحبت کنیم. ازت حس خیلی خوبی میگیرم.
-
البته قبول دارم بعضیاشون دیگه خیلی روی روان آدم پیادهروی میکنن...
-
_ Reza _ چقدر منه
کاملا درکش میکنم. اینجور آدما بیشتر خجالتین و فکر میکنن اگه با کسی صحبت کنن، طرف مقابل یا حوصلش سر میره یا هزارتا کار برای انجام دادن داره و فقط وقتش داره تلف میشه. شما میتونید بهش بگید: من خیلی دوست دارم ببیشتر باهات صحبت کنم یا مثلاً انقدر زود نرو یکم دیگه بمون...یا انتهای صحیتتون بهش بگید: هر موقع وقت داشتی بیا باز هم با هم صحبت کنیم. ازت حس خیلی خوبی میگیرم.
E.B.BUTTERFLY متاسفانه زودرنجه نه مهربون
وگرنه اون افرادی که بخاطر من میگن مزاحمت نمیشم رو میدونم چطورن اونا اتفاقا با شعورن مثل خودت ولی این نه ...
-
بخدا بعضیا اسکلم اداشونو درمیاره آخه مومن تو فردا با یه نفر قراره بری زیر یه سقف خودت به درک اونننن چطور قراره تورو تحمل کنه خدایی
-
میدونی چطوره ؟
هیچوقت اشتباهشو قبول نمیکنه بخوای چیزی بگی دلیل میاره ( چرندیجات ) و توروهم متهم میکنه(بلااستثنا) ... از یک حرف کاملا بی منظور یه منظور بزرگ میسازه و کلی رفتار چرت دیگه که باعث میشه دوس نداشته باشی دیگه باهاش حرف بزنی -
E.B.BUTTERFLY متاسفانه زودرنجه نه مهربون
وگرنه اون افرادی که بخاطر من میگن مزاحمت نمیشم رو میدونم چطورن اونا اتفاقا با شعورن مثل خودت ولی این نه ...
_ Reza _ آهان یعنی مثلا انتظار داره براش زمان بیشتری بذارید و یجوری اینو بیان میکنه که انگار: هههه تو وظیفته با من صحبت کنی ولی حالا ولش کن دیگه حرف نمیزنم چون تو بهم حس مزاحم بودن میدی.
مثل طلبکارا... -
:]
-
نمیدونم به مهربون بودن و آدم خوبی بودن بشناسنم، ناشناس جان🥲
-
_ Reza _ آهان یعنی مثلا انتظار داره براش زمان بیشتری بذارید و یجوری اینو بیان میکنه که انگار: هههه تو وظیفته با من صحبت کنی ولی حالا ولش کن دیگه حرف نمیزنم چون تو بهم حس مزاحم بودن میدی.
مثل طلبکارا...E.B.BUTTERFLY دقیقاااا مثلا دیر سین کنی اینو میگه وسط چت دو دیقه بری اینو میگه اگه بگی تا ۵ دقیقه دیگه میتونم چت کنم اینو میگه و کلی جای دیگه
-
E.B.BUTTERFLY دقیقاااا مثلا دیر سین کنی اینو میگه وسط چت دو دیقه بری اینو میگه اگه بگی تا ۵ دقیقه دیگه میتونم چت کنم اینو میگه و کلی جای دیگه
یا یه حرف بهش بزنی انقدر بهش پر و بال میده و یه افسانه ازش میسازه و میره به همه میگه فلانی این حرف رو بهم زد (با گریه فراوان)...معمولا اینجور آدما کمبود توجه دارن.
-
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Kosar.ab در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ماز
ببخشید لینک این رو هم دارین ؟
هنوز چیزی نگفتن
https://t.me/biomaze_teacher -
با یه آدم که دم به دقیقه بخاطر هیچچچچی میگه مزاحمت نمیشم دیگه بهت پیام نمیدم خدافز باید چیکار کرد دقیقا بالای ده باره اینطور میکنه منم گفتم تکرار نکن حس خیلی بدی میگیرم