هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یه چیزی این هفته خیلی بهش فکر میکنم
امسال تا اونجایی که فهمیدم قراره 16000 پزشکی قبولی داشته باشه سنجش
چه قبول بشم چه نشم برام سواله
وضعیت کاری این 16000 نفر 7 سال دیگه چطوریه؟Neo.......... در نگاه اول برای قبولی تو پزشکی عالیه
بعد کم کم تو کلاس میشینی میبینه عه، جا نشستن نداریم. عه چقدر شلوغه. عه 20 نفر بالا سر یه جسد وایسادیم و هیچی نمیبینیم
بعدش زمان میگذره میبینیم عهههه چه جالببا یه عمومی کار پیدا نمیشه
بریم باز بخونیم
حالا این وضعیت الانه
خدا میدونه بعدا چجوری میشه این وضع به تخصص و اینا هم نفوذ میکنه یا نهولی خب. به قولی که تلاش کن طلاش کن. سخت میشه کار ولی با تلاش زیاد میشه بازم یه کاریش کرد
-
یه چیزی این هفته خیلی بهش فکر میکنم
امسال تا اونجایی که فهمیدم قراره 16000 پزشکی قبولی داشته باشه سنجش
چه قبول بشم چه نشم برام سواله
وضعیت کاری این 16000 نفر 7 سال دیگه چطوریه؟Neo..........
ببین
یه سری شون تهدی ان
یه سری شون دنباله تخصص نمیرن پزشک عمومی میشن
80 درصد پزشکای عمومی کار زیبایی مثل تزریق بوتاکس و فلیر و مزوتراپی انجام میدن که درآمدش عالیه
یه سری ها هم متخصص میشن دیگه
همون تخصص همون زیرشاخه های زیادی داره -
ینی اقد نیاز به پزشک داریم؟
هنوزم انقدر پزشکی قراره رو بورس باشه و رشته خوبی به حساب بیاد؟ -
Michael Vey واقعیتش منم خودم هنوز نرفتم تو دل کار ببینم چند مرده حلاجم، فقط حرف میزنم
ولی خب حالا آرزوهای کوچیکو که میشه برآورده کرد، دلمو نشکن به همین امید دارم ادامه میدم
Maaah من تونستم تو چند ماه 2 تومن جمع کنم و شیکر برقی بخرم پس هنوزم امید وجود داره
-
کاش میشد فهمید چی میخای حس واقعیت چیه
-
ببین فرضا تو 25تومن حقوق میگیری.
هر ماه اگه 10تومن خرج کنی، 15 پسانداز کنی در عرض 3 سال میشه 540میلیون و میشه یه کوییک صفر خرید. خب خوبه دیگه -
این پست پاک شده!
-
هر ماه اگه 10تومن خرج کنی، 15 پسانداز کنی در عرض 3 سال میشه 540میلیون و میشه یه کوییک صفر خرید. خب خوبه دیگه -
خیلی از دوستای من با همین مشاوره دادن وام گرفتن و ثبت نام ایران خودرو تو سال دانشجویی شون ( بعنی هنوز سرکار هم نرفتن به طور رسمی ) ماشین خریدن
-
Neo.......... در نگاه اول برای قبولی تو پزشکی عالیه
بعد کم کم تو کلاس میشینی میبینه عه، جا نشستن نداریم. عه چقدر شلوغه. عه 20 نفر بالا سر یه جسد وایسادیم و هیچی نمیبینیم
بعدش زمان میگذره میبینیم عهههه چه جالببا یه عمومی کار پیدا نمیشه
بریم باز بخونیم
حالا این وضعیت الانه
خدا میدونه بعدا چجوری میشه این وضع به تخصص و اینا هم نفوذ میکنه یا نهولی خب. به قولی که تلاش کن طلاش کن. سخت میشه کار ولی با تلاش زیاد میشه بازم یه کاریش کرد
Michael Vey من فکر میکنم همینه . ینی هر چه قدرم طرفیت کنکور بیشتر بشه تخصص خیلی میزان کتری داره و انقد رقابت سخت بشه ک یه ازمون سخت تر از کنکور بشه
-
mr.vinyzo با حقوق ورودیهای الان حساب کردم. اون موقع افزایش حقوقم هست دیگه و خب میشه اون اوایل 2 جا کار کرد.
-
Maaah من تونستم تو چند ماه 2 تومن جمع کنم و شیکر برقی بخرم پس هنوزم امید وجود داره
-
هر ماه اگه 10تومن خرج کنی، 15 پسانداز کنی در عرض 3 سال میشه 540میلیون و میشه یه کوییک صفر خرید. خب خوبه دیگهMaaah بنظرم کسی که 25 حقوق میگیره همون اندازه هم میزان خرجش بالاتر از کسیه که فرضا 15 حقوق میگیره...
ولی اگه اینو یه آدم مجرد با خونه شخصی خودش بدون هیچ اجاره و قسطی داشته باشه که قطعا میشه یه کاریش کرد -
....
-
این پست پاک شده!
-
Michael Vey
من میخواستم فیلر صورت بزنم اصلا هرچی حساب میکنم پولم نمیرسه