هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعییی
-
mr.vinyzo
هنوزم با قدرت تایپم همینه -
یه نکته طلایی راجب پارک دوبل بهتون بگم خودم کشفش کردم
این فاصله آیینه به آیینه موقع دوبلو میگن میشه تا یک متر هم اومد ! فقط نباید خیلی نزدیک آیینه به آیینه بگیری
خودتون موقع تمرین امتحان کنید ، این فاصله رو اگه یجوری در بیاری که برخوردی یوقت صورت نگیره از اون طرف هم فاصلت افراطی بخاطر ترس برخورد زیاد نشه خیلی تاثیر گذاره فاصلت نزدیکتر به جدول بشه و دیگه پارک دوبلت با فاصله زیاد نیست که قابل قبول نباشه
فاصله تخمینی سی سانت یه فاصله طلاییه ، حتی ممکنه دستت هم پر نباشه ها ولی وقتی سی سانت رو در بیاری پارک دوبلت خیلی خفن میشه
اونقدرم این فاصله آیینه به آیینه بی اهمیت نیست -
Ramos9248 آفرین
-
....
-
نظری نداری ؟ mr.vinyzo
همیشه جوری باهاش رفتار میکنن که انگار مهم نیست
ولی اتفاقا فهمیدم یکی از دلایل فاصله زیاد جدول همین فاصله آیینه به آیینه بیشتر از سی سانته -
قطعا انبه از ناف بهشت اومده🥭
-
امروز شیکر برقیم اومددد
انقدر خفن و خوشگله فداش بشمم
اسم پسرمو گذاشتم جِتمو(چون مارکش جت موبیکسه
)
-
Hhh Hh سلامم
مرسییخببب در توضیح تاپیک ایران رو به یاد بیار:
ببین مثلا، یه سری جشن ها و عید های ایرانی هستن که کم کم از یاد رفتن.. برای مثال، ما توی هررر ماه، یه جشن مخصوص به اون ماه رو داریم! و این خییلی باحاله.. اما دیگه تقریبا فراموش شدهن.. هدف اینه که اینارو یادآوری کنیم، و حتی اگه تونستیم خودمون هم در عمل انجامشون بدیم
یا مثلا یه سری حقیقت هایی در مورد تاریخ ایران هست که ممکنه جالب باشه.. فرضا فلان ساختمون قدیمی ایران چرا اینجوریه. فلان شاه ایران چه کار جالبی کرده بود
و اینکه
میتونیم حتی یه کلمه بیگانه رو بنویسیم و جلوش معادل پارسی و اون رو بنویسیم.. جوری که کم کم خودمون هم موقع حرف زدن به کار ببریم
یا حتی سنت های ایرانی، غذاهای ایرانی، فکت های ایرانی و تاریخی، ریشه ضرب المثل ها و ....Michael Vey
چه قشنگ
ممنون بابت توضیحاتت️
-
امروز استادم حرف جالبی زد:
_ نظر هرکسی از دید خودش درسته
مثال دسته لیوان رو زد
_دسته لیوان از نظر منِ سمت راسته و از نظر شما سمت چپِ
هردومون هم درست میگیم.
بعد از حرفشون که فکر کردم
فهمیدم
عقاید و نظرات مختلف هم همینطورن
وقتی اونطور بهشون نگاه کنیم؛ قابل درک و مورد احترام تر بنظر میان و واکنش و برخورد مناسب تری با نظرات(حتی مخالفمون) داریم=))#تودلی
-
Michael Vey
چه قشنگ
ممنون بابت توضیحاتت️
-
امروز استادم حرف جالبی زد:
_ نظر هرکسی از دید خودش درسته
مثال دسته لیوان رو زد
_دسته لیوان از نظر منِ سمت راسته و از نظر شما سمت چپِ
هردومون هم درست میگیم.
بعد از حرفشون که فکر کردم
فهمیدم
عقاید و نظرات مختلف هم همینطورن
وقتی اونطور بهشون نگاه کنیم؛ قابل درک و مورد احترام تر بنظر میان و واکنش و برخورد مناسب تری با نظرات(حتی مخالفمون) داریم=))#تودلی