هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
یهو به سرم زد پول جمع کنم یه دوربین عکاسی کوچولو برا خودم بگیرم
ولی خییییلی گرونه
من میخواستم ولخرجی کنم (!!!!!!!!!) و یه چیز 5 تومنی بگیرم و واکنش صادقانه قیمت ها این بود که: جدی میفرمائید؟Michael Vey وایییییی حرف دل منو زدید🫠🥹
-
من دوست دارم از هیچییی ثبت وقایع کنم. مثلا همین نشستن عادی آدما، دو نفر که از همصحبتی باهم لذت میبرن، بچه های کوچولویی که با فرم های بیش از حد بزرگ مدرسشون دارن برمیگردن خونه و کلا روزمرگی. خیلی قشنگ میشه🥲
-
من دوست دارم از هیچییی ثبت وقایع کنم. مثلا همین نشستن عادی آدما، دو نفر که از همصحبتی باهم لذت میبرن، بچه های کوچولویی که با فرم های بیش از حد بزرگ مدرسشون دارن برمیگردن خونه و کلا روزمرگی. خیلی قشنگ میشه🥲
E.B.BUTTERFLY من اواخر ترم یک یه چنل زدم بر خودم فقطم خودمم، بعد همهچیو ثبت میکنم توش انقدر دوسش دارم که نگو. اصلن بهترین کار عمرم بود
-
مثل خوشحالی فروشیه، مثلا وقتی یه اتفاق خوب میوفته یا یه چیزی میخرم سریع ویدئومسیج میگیرم بعد چند ماه که نگاش میکنم دوباره بخاطرش ذوق میکنم 🥲
-
E.B.BUTTERFLY من اواخر ترم یک یه چنل زدم بر خودم فقطم خودمم، بعد همهچیو ثبت میکنم توش انقدر دوسش دارم که نگو. اصلن بهترین کار عمرم بود
-
Maaah خب دیگه چرا چنل زدید
چقدر قشنگ! وای منم خیلی دلم میخواد یه روزی این کار رو شروع کنم.
خیلی جالبه ها! مثلا از ساده ترین چیزا عکس بگیری. اینجوری گذشته ات یادت میمونه. چند سال که گذشت و برگشتی اینا رو دیدی با خودت میگی: عهههه یادش بخیر، روی این میز تحریر درس میخوندم. اینجور عکس ها برای خود آدم بمونه گوگولی تره تا عمومی بشه. -
mahdi.ek اون اوایل قرار نیست هرروز چیزی ثبت بشه، چون حوصله سربره، ولی به مرور عادت میکنی.
-
حالم از این کیبورد که اصرار داره همه چی رو درست بنویسم بهم میخوره
-
Maaah خب دیگه چرا چنل زدید
چقدر قشنگ! وای منم خیلی دلم میخواد یه روزی این کار رو شروع کنم.
خیلی جالبه ها! مثلا از ساده ترین چیزا عکس بگیری. اینجوری گذشته ات یادت میمونه. چند سال که گذشت و برگشتی اینا رو دیدی با خودت میگی: عهههه یادش بخیر، روی این میز تحریر درس میخوندم. اینجور عکس ها برای خود آدم بمونه گوگولی تره تا عمومی بشه.E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب دیگه چرا چنل زدید
کجا بنویسم خب؟ چنل شخصیه، عمومی نیست
آره خیلیییی قشنگه -
هووووف
ببین ما اصلا امتحان نداریم اصلاااااا
فقط قراره با عشق درسارو بخونیم یاد بگیریم
قطعا صفر نیستی
چون هی تعطیلی اینا خورد خوندی نخوندی الان حس بدی داری
ما با آرامش نرم نرم میریم سراغ درسا
گور بابای نگرانی
همه چیزو در کنترل خودمون در میاریم -
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خب دیگه چرا چنل زدید
کجا بنویسم خب؟ چنل شخصیه، عمومی نیست
آره خیلیییی قشنگهMaaah من معمولا توی نوت گوشی مینویسم یا دفترچه ولی چنل هم ایده خوبیه فقط خودم عضوش باشم
اگه یه دوربین عکاسی بگیرم مدل قدیمیا که عکس چاپ کنه عالی میشه.
ولی الان که خرجم داره دخلم رو در میاره امکان پذیر نمیباشد... -
Maaah من معمولا توی نوت گوشی مینویسم یا دفترچه ولی چنل هم ایده خوبیه فقط خودم عضوش باشم
اگه یه دوربین عکاسی بگیرم مدل قدیمیا که عکس چاپ کنه عالی میشه.
ولی الان که خرجم داره دخلم رو در میاره امکان پذیر نمیباشد...E.B.BUTTERFLY نوت گوشی امکاناتش کمه، ویدئومسیج و ویس حق مطلبو بهتر ادا میکنه.
با دوربین خیلی اعیونی میشه دیگه -
E.B.BUTTERFLY نوت گوشی امکاناتش کمه، ویدئومسیج و ویس حق مطلبو بهتر ادا میکنه.
با دوربین خیلی اعیونی میشه دیگهMaaah بعد مثلا فکر کن توی ویدیومسیج چنلی که یه دونه ممبر داره بگی: واااییی بچه ها جوننن حدس بزنید امروز کجا دارم میرمممم🥹🥹🥹
-
این پیام رو فقط از جهت تغییر عدد ۶۶۶ به ۶۶۷ میذارم -
سیس من هر روز صبح
ما اومدیم دنیا رو بسازیم ،پاشو دختر از امروز دیگه قراره واقعا بخونی
از امروز دیگه صدتو میزاری
راستش امروز صبح هم اینو گفتم ولی خب کلا تو گوشیم(((: -
Maaah بعد مثلا فکر کن توی ویدیومسیج چنلی که یه دونه ممبر داره بگی: واااییی بچه ها جوننن حدس بزنید امروز کجا دارم میرمممم🥹🥹🥹
E.B.BUTTERFLY نه دیگه بچههاجون نمیگم
کلا مخاطب ندارم. همینجوری حرف میزنم فقط