هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای کاش خدا کاری کند ..
-
داداش میبینی حوصله ام سر رفت این قالب کنکور بچه ها رو بدبخت کرد نه ترازدهی سنجش و نه چیز دیگه اشتباه در طراحی سوال به نظرم مهم ترین عامل این بود که دفترچه به سبک یه جا دیگه بود و این باعث شد تو بد ضرر کنی مگه میشه مگه میشه
من حاقل 300 دانش آموز دوازدهمی رو حضوری دیدم از این 300 تا 270 تاشون ریاضیشون از من بدتر بود بقیه هم در حد 30 قلمچی
بعدا این همه کارنامه خفن اونم 60-70 اونم واسه این استاد
درسته خوب درس میداد میرسوند به دانش آموز
ولی اصلا از لحاظ علمی شاگرد نمیتونه با تو یکی باشه این یعنی کنکور مشکل داشت دیگه
اگه تو کنکور 1400 تو میتونستی 5 تا بزنی این شاگردا یکی رو نمیتونستنشاید چرت به نظر برسه نظر من ولی بدترین کار توسط طراحا انجام شد و یک کنکور خارج از عرف برگزار کردن و به شدت متداخل با روش های چرت و پرت اینجوری کسی که نشسته بود زل زده به نمایش از کسی که این همه تلاش کرده بود پایین تر بشه
من نمیگم اینایی که فرستادن کیلویی درصد آوردن ولی آمارشون به شدت زیاده که یه کم با توجه به گذشته غیر طبیعیه
@f-nalist داداش اصن بحث این چیزا نیس الان
بحث اختلاف تراز فاحش اردیبهشت و تیره که هیچ عقلانیتی توش نیس
اردیبهشت تراز کم دادن زدن تو سرمون گفتیم اوکی اسون بوده میپذیریم
چرا تیر با اینکه حداقل تو یه درس سخت تر بود ۶۰۰ ۷۰۰ تا از اردیبهشت کمتر داده با درصدای مساوی
چرا ترازای تجربی کاهش وحشتناک داشته ولی ریاضی افزایش داشته
هزارتا چرای دیگه که همش برمیگرده به ترازدهی سنجش -
قیمه عالی شد
️
-
لعنت به ای بیماری آدم اصن نمیتانه بشینه حتی
بدن درد
Matin Mousavi 1
تب دونگی؟
ان شاء الله که زودتر بهبود پیدا کنید. -
از ۴۰ نفر دانش آموزی ک داشت فقط ۱ نفر پزشکی میاره
این یعنی کار اون مشاور درست بوده ؟!قطعا خیر
((((((((((((((:
#تودلی
-
فَهَبْنِى يَا إِلٰهِى وَسَيِّدِى وَمَوْلاىَ وَرَبِّى، صَبَرْتُ عَلَىٰ عَذابِكَ، فَكَيْفَ أَصْبِرُ عَلَىٰ فِراقِكَ، وَهَبْنِى صَبَرْتُ عَلىٰ حَرِّ نَارِكَ، فَكَيْفَ أَصْبِرُ عَنِ النَّظَرِ إِلَىٰ كَرامَتِكَ ؟ أَمْ كَيْفَ أَسْكُنُ فِى النَّارِ وَرَجائِى عَفْوُكَ؟
ای خدا و آقا و مولا و پروردگارم، بر فرض که بر عذابت شکیبایی ورزم، ولی بر فراقت چگونه صبر کنم و گیرم ای خدای من بر سوزندگی آتشت شکیبایی کنم، اما چگونه چشم انداختن به بزرگمنشی و سخاوتت را تاب آورم یا چگونه در آتش، سکونت گزینم و حال آنکه امید من گذشت و چشمپوشی توست؟!
-
@f-nalist داداش اصن بحث این چیزا نیس الان
بحث اختلاف تراز فاحش اردیبهشت و تیره که هیچ عقلانیتی توش نیس
اردیبهشت تراز کم دادن زدن تو سرمون گفتیم اوکی اسون بوده میپذیریم
چرا تیر با اینکه حداقل تو یه درس سخت تر بود ۶۰۰ ۷۰۰ تا از اردیبهشت کمتر داده با درصدای مساوی
چرا ترازای تجربی کاهش وحشتناک داشته ولی ریاضی افزایش داشته
هزارتا چرای دیگه که همش برمیگرده به ترازدهی سنجشآدمک
من منظورم اینه خانه از پای بست ویران است خواجه دربند نقش ایوان است
تا زمانی که فایل کنکور فایل خوبی در نیاد بقیه مراحلش هم اشتباه میشه
حرفتو قبول دارم ولی باید برای کاهش فشردگی تراز به جای تغییر دادن بازه کنکور رو سخت تر میکردن که نمیدونم با چه حسابی دو کنکور اردیبهشت و تیر رو رگفتن -
@AmirBarsam
-
@AmirBarsam
آره -
جایی که من تنها شدم، شب قبله گاه آخره
اینجا تو این قطب سکوت کابوس طولانی تره
من ماه میگویم هنوز این کورسوی روشنو
انقدر سوسو میزنم شاید یه شب دیدی منو@AmirBarsam
-
@AmirBarsam
تقدیر هم عالیه