هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من جای خودمونو خیلی دوستدارم ...چون کوهستانیه (بابل دریا نداره)
کلن دریا رو زیاد دوست ندارم (سالی یبار اگه برم )
ولی جونمو برا جنگل و ... میدم
به امکاناتم نگاه نمیکنیم چون خب مدت خیلی طولانی اونجا زندگی نمیکنیم یه اینترنت و خط و سوپری باشه کافیه .تاچندسال پیش روستامون اونجا گاز کشی نبود اون موقعا سخت بود ولی الان خب گاز کشی شده پنج شیش سالیه فقط مشکلش بعضی اوقات آبه که ممکنه دو سه روز قطع بشه بعضی اوقات .که اون موقع باز بر میگردیم پایین....
این تراس خونمونه
البته تابستون 402
mr.vinyzo
واقعیتش ما هم کوه داریم هم دریا
این هتل آراز که یکی دو هفته پیش افتتاحیه اش بود هست
یعنی فاصله کوه و دریا انقدر کمه
ما خودمونم ییلاق داریم که کلاردشت و ارتفاعات بالاترش میشه مازیچال اونم عکسشو فرستادم که دیگه انقدر رفتیم عین کف دستم میشناسمشراجع به امکاناتم که شما مشهد بودین
فکرکنم واسه تفریح میاین شمال پس حرفی نمیمونه
من اینطوری بگم که چالوس و نوشهر به اون بزرگی یه کتاب فروشی که فقط بری کتاباتو ازشون بگیری نداره یعنی تنکابن خییلی از لحاظ امکانات اموزشی بهتره ؛ اصلا شما هرچی بخواین بگید من نمیپذیرم چون قشنگ تفاوت بچه های تنکابن با کل نور تا رامسر مشخصه
تنکابن حتی رتبه ۲ منطقه ۲ داشت
تیزهوشانش از ۶۰ تا دانش اموز تجربی زیر ۱۵ تا پزشکی ندارن تو غرب استان بیشترین قبولی هم مال بچه های تنکابنه بعدشم نوشهر
هردوشونم از لحاظ اموزشی امکانات متوسط رو به بالایی دارن
من وقتی دهم یازدهم بودم اونجا کلاس میرفتم بعد دبیرای فرزانگانشون که میومدن درس میدادن بعد میومدم مدرسه خودمون که خیر سرش نمونه هم بود میدیدم اینا اصلا قابل قیاس نیستن
کلا همش تو فاز نا امیدی بودن
این دبیر ادبیات ما میومد میگفت من نمونه چهارمحال و کرج و... درس دادم بچه ها اونجا المپیاد کار میکردن شهر شما اینجوریه اونجوریه
ادم واقعا حرص میخورد
دوتا معلم دیگه داشتیم میومدن نصف زنگو مدرسه ما رو با فرزانگان مقایسه میکردن
دیگه تهش مادرم اعصابش خورد شد رفت مدرسه گفت الان بچه های ما چیکارکنن شما چرا به جای انگیزه دادن به بچه ها فقط میزنید تو سرشون
هر صد متر پونصدتا سوپر و رستوران دارع یه کتاب فروشی نداریم
البته وضعیت خیلی میتونست از این بدتر باشه
مثلا میشد به جای اینکه اینجا باشم کلاردشت باشم که دیگه کلاردشت واقعا فقط به درد تفریح میخوره کلا توریستیه
یا میتونستم به جای اینکه اینجا باشم سیستان بلوچستان یا نقطه صفر مرزی باشم
باز خداروشکر همین جا هم هستم که مثلا مثل شهر ایکس نمیترسم تا غروب بیرون باشم -
یاد یکی دیکه از سوتی هام افتادم...
مهمون داشتیم دیگه اخر شب بود داشتن میرفتن ...
من اومدم با دختر یکی از خانواده ها خداحافظی کنم انقدر تعارف تو تعارف شد که اخرش دچار رفلاکس مغزی شدم
از طرفیم میخواستم برم با بقیه خداحافظی کنم ولی این بنده خدا ول کن نبود
یهو تهش من گفتم با اجازتون -
mr.vinyzo
ما خودمونم ییلاق داریم که کلاردشت و ارتفاعات بالاترش میشه مازیچال اونم عکسشو فرستادم که دیگه انقدر رفتیم عین کف دستم میشناسمشراجع به امکاناتم که شما مشهد بودین
من اینطوری بگم که چالوس و نوشهر به اون بزرگی یه کتاب فروشی که فقط بری کتاباتو ازشون بگیری نداره یعنی تنکابن خییلی از لحاظ امکانات اموزشی بهتره ؛ اصلا شما هرچی بخواین بگید من نمیپذیرم چون قشنگ تفاوت بچه های تنکابن با کل نور تا رامسر مشخصه
تیزهوشانش از ۶۰ تا دانش اموز تجربی زیر ۱۵ تا پزشکی ندارن تو غرب استان بیشترین قبولی هم مال بچه های تنکابنه بعدشم نوشهر
من وقتی دهم یازدهم بودم اونجا کلاس میرفتم بعد دبیرای فرزانگانشون که میومدن درس میدادن بعد میومدم مدرسه خودمون که خیر سرش نمونه هم بود میدیدم اینا اصلا قابل قیاس نیستن
این دبیر ادبیات ما میومد میگفت من نمونه چهارمحال و کرج و... درس دادم بچه ها اونجا المپیاد کار میکردن شهر شما اینجوریه اونجوریه
ادم واقعا حرص میخورد
دیگه تهش مادرم اعصابش خورد شد رفت مدرسه گفت الان بچه های ما چیکارکنن شما چرا به جای انگیزه دادن به بچه ها فقط میزنید تو سرشون
مثلا میشد به جای اینکه اینجا باشم کلاردشت باشم که دیگه کلاردشت واقعا فقط به درد تفریح میخوره کلا توریستیه
باز خداروشکر همین جا هم هستم که مثلا مثل شهر ایکس نمیترسم تا غروب بیرون باشمGharibe Gomnam
وای نگو که تو جنگلای کلاردشت زندگی میکنی
محشرهههههههه
ی روز اونجا بودم حس زندگی میداد
اره توریستیه کلن مام تو ویلای رفیق داداشم موندیم -
Anzw 18
ایناز گفتی تو ساحل میشینم یاد ی خاطره افتادم از پارسال پوکیدممم
پارسال ما با خانواده خاله م رفتیم خب
دو روز بود حموم نرفته بودیم ی شهر نگهداشتیم گفتیم میریم تو دریا
بخدا عین تو فیلما شدیم اینقد خندیدمممم
مردم تو ساحل نشسته بودن اکثرا دختر پسر جوون نشسته بودن
حالا ما هممون با چنتا شامپو رفتیم تو اب
مردمم میخندیدن فقط ما تو اب بودیم
ولی زیرش کلن سنگای تیز بود هممون پاهامون به فنا رفت -
Anzw 18
بابا بدتر از من نبودی ک فقط شیمیشو زدم 33 درصد بعد از این همه درس خوندن
ناامیدم نشدم هنوز مرور مونده
خلاصه الان فقط تحلیل کن رد شو -
@Aila در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ریاضی تجربی ، مشتق مثلثاتی هم داره؟
حذف شده ولی خیلی خوبه بلد باشی
-
دُژَم
عههه شیمی رو منم 32 زدم
الان شروع کردم به تحلیل زیستش حس می کنم عجیب غریبه...
ماهلین ریاضیش سوالای باحالی داشت ارزش یه نگاه انداختن داره وقت کردی ببررسیش کنAnzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
عههه شیمی رو منم 32 زدم
چ جالب
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ماهلین ریاضیش سوالای باحالی داشت ارزش یه نگاه انداختن داره وقت کردی ببررسیش کن
مرسی حتماا
-
Gharibe Gomnam
وای نگو که تو جنگلای کلاردشت زندگی میکنی
محشرهههههههه
ی روز اونجا بودم حس زندگی میداد
اره توریستیه کلن مام تو ویلای رفیق داداشم موندیمدُژَم
اونجا زندگی نمیکنم ولی خیلی فاصله امون باهاش کمه -
دُژَم
اونجا زندگی نمیکنم ولی خیلی فاصله امون باهاش کمهGharibe Gomnam
دست ماها کوتاس شما ک نزدیکین زود زود برین -
معلم ریاضی ما میگفت شما تو حد و پیوستگی دانشگاه میخونید دو خط موازی در بی نهایت همو قطع میکنن که این با اصول اقلیدس در تناقضه
ولی من همیشه میگم
اون بی نهایت دقیقا کجاست؟ چطوری یهو تغییر جهت میدن همو قطع میکنن -
میگفت اکثر چیزایی که تو فیزیک کشف میشه اول تو ریاضی کشف شدن
مثلا قوانینی که انیشتین گذاشت
گفت دانشمندا فقط یه دونه اشو تونستن تو تجربی ثابت کنن و خب بر اساس همین قوانین فضایی که ما هنوز تو دنیای تجربی بهش نرسیدیم
میشه گفت نظریه جهان های موازی واقعیته
و اسم یکی از اساتید ریاضی دانشگاه تهرانم برد من یادم رفتکه طرف میگفت به همین اساس به جهان های موازی باور داره
-
معلم ریاضی ما میگفت شما تو حد و پیوستگی دانشگاه میخونید دو خط موازی در بی نهایت همو قطع میکنن که این با اصول اقلیدس در تناقضه
ولی من همیشه میگم
اون بی نهایت دقیقا کجاست؟ چطوری یهو تغییر جهت میدن همو قطع میکننGharibe Gomnam
بینهایت وجود نداره اگه وجود داشت اسمش بی نهایت نبود -
mr.vinyzo
ادم واقعا حرص میخورد
باز خداروشکر همین جا هم هستم که مثلا مثل شهر ایکس نمیترسم تا غروب بیرون باشمGharibe Gomnam الان وقت نیست بعدا راجع به همش حرف میزنیم
-
توی یه فرومی این ویژگی رو دیدم، نه تنها کاربر جدید رو محدود نمیکنن بلکه حتی یه همچین پیامی هم طراحی کردن تا همه بدونن طرف جدیده و بهش خوش آمد بگن، شاید باید توی انجمن آلا با کاربرای جدید خوش رفتار تر باشیم؟(به جای محدود کردنشون)پ.ن: البته این آیدی من نیستا، من هیچ وقت از این اسمای اجق وجق با چند تا عدد رندم تهش نمیزارم.
-
پیروز
مادر نیستم که دقیقا بتونم درک کنم
اما واقعا شرایط خیلی سختیه...( :
۳ ماه تقریبا مونده...
ان شاءالله خدا توانشو بهت بده
محمد هادی کوچولو ام بزرگ شه درک میکنه...( :زهرا بنده خدا 2 ممنون از همدردیتون
البته کمتر از ۲ماه از کلاسای ترم مونده -
پیروز
دانشگاه باهاتون راه نمیاد؟...
شنیده بودم همکاری میکنن...
کاش میشد کلاسا رو حضوری نرید...زهرا بنده خدا 2 من آخرای درسمم بیشتر واحدام کاراموزی عملیه نمیشه متاسفانه